Test

Vibrit az Oscarra!

3277

Az Oscar díjátadó gálán megjelent sztárok általában mindenféle jót kapnak: nyakláncokat, egyéb ékszereket, parfümöket, cipőket, plazma tévéket, és idén most először vibrátort is. A We-Vibe szexuális segédeszközt pároknak tervezte egy kanadai házaspár, amit szeretkezés közben ajánlatos használni. A lila, félhold alakú, aprócska, szilikonos szexuális játékszer körülbelül százharminc dollárba kerül, és feltalálói hazájában hatalmas sikert aratott.

Bruce és Melody Murison, az ötletgazda pár azt nyilatkozta, hogy a szexipar az elmúlt tizenöt évben számtalan változáson ment át, és a világ legtöbb részén máshogy áll már a társadalom a nők szexualitásához, mint régen. Mr. Murison egyébként egy csúcstechnológiákkal foglalkozó cégnél tevékenykedett, majd négy évet át dolgozott feleségével együtt a tökéletes szexjátékon. A We-Vibe-ból jelenleg hetvenezret adtak el, s szeretnének betörni az amerikai piacra is. Hatalmas PR fogásként a 81. Oscar gálán minden előadót és műsorvezetőt megleptek a szexjátékkal.

A házaspár jól tudja, hogy Hollywood a legjobb reklám, így az Oscar gálán túl remélik, hogy egyre több TV show-ba (mint a Született feleségek) és filmekbe kerül majd be mellékszereplőként a kütyü. A vibrátor atyja egy kétezres lélekszámú kanadai városban él feleségével, s mivel nem áll módjukban személyesen találkozni a hírességekkel, a legjobb módszernek az tűnt, ha a filmátadó gálán ajándékként osztogatják a We-Vibe-ot.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások