Közösség

A hagyma hírek jelenti

3253

Derékig gázolunk a hömpölygő bulvárban minden nap, még ha nem is akarod befogadni, megtalálnak a hírek a 13 évesen apává lett fiúról, a nőről, aki csimpánzzal él, a megvert énekesnőről, a válófélben lévő televíziós műsorvezetőről. És akkor még nem beszéltünk a hülye külpolitikáról és a még hülyébb belpolitikáról, a gazdaságról, a botrányokkal teli sportvilágról és a remek tényfeltáró műsorokról. Nem érzed néha, hogy sikítva hánynál legszívesebben ettől az egésztől?

Ha igen, akkor válts és kapcsolj át az Onion News Networkre, azaz az ONN-re, ami napok óta tartó felüdülést jelent nekem. Minden pontosan olyan mint egy hírportálon, vannak politikai anyagok, sporthírek, gazdasági hírek, alaposak, profik, csak éppen gúnyt űznek belőlünk, nézőkből, olvasókból és az egész médiából. A hírek között például olyanokról olvashatsz - no persze ha bírod az angolt -, hogy a japán kulturális miniszter nyilatkozatban fejezte ki sajnálatát az egész pornóipar miatt, amivel az elmúlt évtizedekben a világot sokkolták. Nem tudták, hogy nekünk nem tetszik, hogy konkrétan hányunk az olyanoktól, mint a kötözős pornó, az erőszakolós pornó, az étellel erőszakolós pornó, a fagyasztott étellel megerőszakolós pornó, a hányós pornó, a nyugdíjas-kómás pornó...

Megtudhatjuk ezen kívül azt is, hogy az amerikai kongresszusban fejtetű járvány van, s hogy az Államok fekete lakossága a felmérések szerint kényelmetlenül érzi magát, mert minden fehérbőrű rájuk mosolyog mostanában. A cikkek tökéletesen szerkesztettek, minden pontosan olyan, mint a valós híreket közlő oldalakon, olykor még a hírek is...

Kedvenceim a videós tartalmak, amiben feltárják, hogy az időjáráscsatorna elfogult, és hajmeresztően sok olyan szót használ, mint időjárás, felhő, eső, befolyásolják a nézőt a jazz zenével és a flash grafikákkal, s mindenbe belekeverik az időjárást. Vagy épp a stupid piece of shit-ről készült anyag, azaz a Sony legújabb terméke által kiváltott vásárlási lázról. A készülék sokkal több memóriával bír mint eddig bármi, sokkal több pixeles mint eddig bármi, összeköthető a televízióval, és onnantól kezdve csak hibaüzeneteket ír ki.

Másik kedvencem a férfi, aki nem hiszi el hogy rákbeteg.

Vagy éppen a fiatal lányokat sújtó legújabb komplexus, miszerint azt hiszik, túl kicsi a fejük, s a koponyájukba szeretnének szilikont fecskendezni. A legújabb testképzavar oka pedig egy baba, aminek túl nagy a feje.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások