HotCot

Ármány, szerelem, designer ruha

3242

Azt hihetnénk, hogy az ármánykodás, a pletykálkodás, és a lányok kegyetlen és gátlástalan játékai a mai modern társadalomra sokkal jellemzőbbek, mint például egy századfordulós társaság életére. Az Anne Godbersen által írt Bad Girl című sorozat legújabb tagja, a Luxe Girl című regény pont erre cáfol rá.

A mai fiatal lányoknak is érdekes lehet a történet, hiszen az események nagyrésze akár ma is játszódhatna, hiszen ármány, szerelem és kényszerházasság körül forog a New York-i gazdag társasági elitben játszódó századfordulós történet. A könyvről bővebb ismertetőt itt olvashattok, de akár meg is rendelhetitek kedvezményes netes áron!

A regényt most március 16-ig még izgalmasabb megvásárolni, hiszen azok között az olvasók között, akik visszaküldik a könyvhöz járó kupont egy egyedi tervezésű, külön ezért megálmodott Zoób Kati estélyiruhát fognak kisorsolni. A játékról bővebb információt itt találtok! 

Az egyedi ruhát a könyv borítóján látható főszereplőlány ruhája ihlette. A barackvirág színű Zoób Kati estélyit február 18-án délután mutatták be a Mammutban található Libri könyvesboltban. A ruhakölteményt Kapocs Zsóka viselte, a divattervező pedig elmondta, hogy míg ez a ruha régen szokásos napi viselet volt, addig ma már egy-egy jeles eseményhez vesznek fel ehhez hasonló darabokat a nők.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások