Szépség

Púderezd a körmöd!

3230

Idén sem hagyjuk ki azt, hogy a körömlakkozásról írjunk, és lassan már túl is vagyunk a téli lábköröm festés időszakán is, így tehát ideje beszélnünk a tavaszi körömtrendről. Ha manikűröshöz mész, akár több ezer forintodba is belekerülhet, hogy szép legyen a praclid, ám megfelelő otthoni ápolással és lakkozással pénzt spórolhatsz meg. Érdemes befektetni egy-egy szép színű, minőségi lakkba, a köröm résznél lévő puha bőrt hámosító olajba és megfelelő kőporból álló körömreszelőbe (a szakértők szerint az úgynevezett 240-es Grit Nail File a legjobb).

Francia manikűr műköröm

Egyesek örömére, mások sajnálatára a francia manikűr műköröm még mindig divat lesz. A köröm formája a hegyes varjúról a kockásabb verzióra változik, és hála az égnek minél kisebb és szolidabb, annál mutatósabb lesz a trend. Így hordja most Eva Longoria is.

Marokkói arany

Akár huszonnégy karátos aranyat tartalmazó lakkot is vásárolhatunk, vagy más egyéb metálos fémes lakkot, mellyel dögösebbé tehetjük a szerkónkat.

Gót divat

Az újabban leszbikus identitású Lindsay Lohan a tövig levágott körmeit feketére festve viseli, sőt, nem riad meg attól sem, hogy ha a körmei végeinél lekopik a lakk. Így olyan hatást kelt, mint egy gót tini, aki körömrágással küszködik. Punk rocker istennőknek ajánljuk előszeretettel.

Kék, kék, kék

A tengerészkéktől a mélykékig mindenféle árnyalatban bátran használhatjuk a kéket. Bár azt hittük, hogy a tavalyi tavasszal elmúlik a kék láz. 

Csak természetesen

Az idei New York-i divathéten a nem átlátszó, test színű körömlakkot részesítették előnyben, ráadásul a természetesnek tűnő barna és rózsaszín minden árnyalatát magunkra kenhetjük tavasszal. A legjobb színnek a CND Cocoa tűnik, ami teljesen olyan színű, mint a folyékony púder, amit az arcunkra kenünk. 

Mindig vörös

Már pér éve előkerül a vörös összes árnyalata nyáron, és egy ideig azt gondoltuk, ennek vége, ám tévedtünk. A sötétvöröstől az egészen halvány pirosig a vörös minden árnyalata divat lesz. Egyesek ugyanilyen színű rúzst ajánlanak hozzá, bár ez nagyon keveseknek áll jól, és akkor is maximum fotókon.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások