Divat

Pizsamában jó lenni

3215

A Dolce and Gabbana bebizonyította, hogy a klasszikus szabású, szatén pizsama nem csak az ágyban, vagy esetleg egy farsangi bulin, netalántán egy pizsamapartin viselhető, hanem a hétköznapokban is, sőt akár a vörös szőnyegen is megfelelő szerelés lehet.

Jessica Alba színésznő a My Bloody Valentine 3D című film bemutatóján húzta fel az olasz tervezőpáros egyik kísértetiesen pizsamára hasonlító 2009-es tavasz-nyári kreációját, a tett nagy bátorságra vall, számos helyen közölték is a képét. A vörös szőnyeg mellett például a német Vogue legutóbbi számában két teljesen különböző stílusú és elképzelés alapján készült divatanyagában is előfordul ugyanez a szatén pizsis szett. 

Klikk ide a pizsamákért!

Furcsa módon Stefano Gabbana és Domenico Dolce úgy tudta becsempészni a kollekciójába a pizsamát, hogy megtartottak valami különleges, kissé talán klasszikus sikket. Valószínűsítem, hogy a sikkes összhatáshoz nagyban hozzájárulnak a különböző nagyon elegáns kiegészítők mint a díszes retikülök, az extrém hatású ékszerek és fejdíszek. A pizsamára emlékeztető összeállítások anyaga szatén, amely szintén eleganciát kölcsönöz a ruháknak, valamint a két tervező szívesen párosította a pizsama felsőt egy hagyományos anyagú és fazonú szoknyával vagy éppen mellénnyel. Akadnak olyan összeállítások is, ahol a pizsama felső alá egy fehér, fekete galléros és gombsoros inget adott a két designer, szerintem kissé torreádoros feelinget kölcsönözve ezzel a szettnek. Egy szeles őszi napon pedig mi mást is vennénk pizsi szettünk felé, mint egy fürdőköpenyre emlékeztető kabátot.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások