Közösség

Huligánok?

3195

Huszonhat vagyok, de végtelenül felbosszantanak a tinik, és nem tudom, valójában miért idegesítenek a nálam fiatalabbak. Leginkább a gimisekkel vagyok előítéletes, és nem tudom megmondani az okát. Attól félek, hogy olyan öregasszony leszek én is rövidesen, mint akiknek nejlonszatyor van a fejükön esőben, és a buszon ha valaki nem adja át a helyét, a botjukat rázva kántálják, hogy huligánok! huligánok!

Az az igazság, hogy a barátaim nagy része három-négy évvel fiatalabb nálam, mégsem tudom, miről beszélgethetnék egy mostani 20 évessel (én 26 vagyok). A főiskolán van olyan tárgy, amire húsz évesekkel járok együtt, és nem értem őket, hiába szeretném. Szeretném?! Elképzelhető, hogy irigykedek rájuk, hogy még előttük az élet, előttem pedig már semmi izgalom sincs? Nem tudom, csak azt tudom, hogy végtelen irritálnak, ahogy azt hiszik, övéké a világ. Ebben a gimisek kiemelkedők, szemtelenek, visszapofáznak és senkit sem tisztelnek - engem pedig csókolommal üdvözölnek. Forgatom a szemem mindenre amit tesznek és mondanak, azt gondolván, hogy egy hülye tini mit tudhat a világról! Aztán persze kívülről látom magam ennyi idősen, és megállapítom, hogy én ugyanilyen idegesítő kiscsaj voltam.

Nem, hogy barátilag, de párkapcsolatban sem bírom a tiniket, talán ennek tudható be, hogy soha nem jártam nálam fiatalabbal, maximum velem egy időssel, de az is csak egyszer volt és tizenöt voltam - az meg akkor nem is számít.


Az olvasói cikkek tartalmának valódiságáért a cotcot.hu szerkesztősége nem vállal felelősséget. Ezen szolgáltatásunkat olvasóink saját felelősségükre vehetik igénybe. A szerkesztés jogát fenntartjuk!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások