Étel+Ital

Dalban mondják el

3183

Avokádót már lassan minden zöldségesnél lehet kapni, hát ebből érdemes beszerezni néhányat. Ha rögtön meg akarod csinálni, akkor puhákat vegyél, de ne olyat, ami foltos, mert annak a húsa lehet, hogy rossz. Ha nem kapsz puhát, akkor a kemény avokádókat várakoztasd, úgy egy hétig, mielőtt elkészíted. Ne tedd hűtőbe, jó helyen van a gyümölcsöskosárban is! Megsürgetheted a folyamatot, amennyiben papír zacsiban tárolod, így három nap alatt megpuhul. Na, jó, puha avokádó van - két darab-, akkor kelleni fog még: egy kis fej lila hagyma, két gerezd fokhagyma, egy chili vagy jalapeno paprika, egy lime, egy deci tejszín - én tejföllel szoktam szentségteleníteni. Így csináld: vágd félbe az avokádókat, szedd ki a magját - ezt elültetheted, néha lesz belőle növény -, a húsát kapard ki egy kanállal... De tudod, mit, inkább nézd meg videón!


Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások