Divat

Masnik a Monóban

3176

A Mono Fashionben hónapról hónapra bemutatkozik egy-egy feltörekvő, tehetséges tervező. Februárban ő nem más, mint a szemtelenül fiatal Cseh Évi.

A különböző fotókból, amelyeket folyamatosan kapunk a Mono Fashionben hónapról hónapra bemutatkozó designerek ruháiról, azt kell megállapítanunk, hogy a magyar tervezők ma már simán felvehetik a versenyit stílusban, minőségben és kivitelezésben is a külföldiekkel. Cseh Évi darabjai is pont ilyenek, aki a tervezés mellett stylistként is dolgozik, éppen ezért az a célja, hogy ruhái jól illeszkedjenek az alapdarabokhoz, de mégis adjanak valami pluszt viselőinek.

Cseh Évi ruhái az őszi-téli szezonnak megfelelő színekben és anyagokkal készültek az aktuális trendeket figyelembe véve. Évről évre hódítanak a masnik - erről korábban már írtunk -, nem csoda tehát, ha Cseh Évi gyűjteményében nagy szerepet kaptak.

Évi így jellemzi a kollekcióját: „A kollekciómnál fontosnak találtam, hogy az őszi-téli hideghez megfelelő vastagságú anyagokat és modelleket válasszak; ilyen vastag pamut, a bélelt mellény vagy a dzseki. A színeket is az évszaknak megfelelő tónusokban állítottam össze, és természetesen a divatszíneket, például a szürkét és a bordót is figyelembe vettem.“

Minden egyes általa tervezett darabnak van valamilyen különleges jegye, a szabásban, a kidolgozásban, az anyagpárosításban, a színekben vagy a formákban. A kollekció darabjai egyébként két csoportba sorolhatóak, az egyik a sötét színvilágot képviseli, és inkább alternatív jellegű, míg a másikra csoportba tartozókra az egyszerűbb vonalvezetés jellemző - ez utóbbi egyébként a Retrockban kapható.

Cseh Évi kollekciójának minden egyes darabja fiatalos, nőies, vagány, kényelmes valamint minőségi és szép kivitelezéssel készül, tehát érdemes betérni a Mono Fashion üzletébe ebben a hónapban is.

Klikk ide még több darabért!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások