Divat

Pappá lett designerek

3167

A hétvégén a Dolce and Gabbana tervezőpárosát lencsevégre kapta egy lesifotós, amint Rómában sétálgattak. Ebben még semmi különös nem lenne, de a két tervező papi reverendát viselt. Persze nem azért, mert a kifutók világát templomi imádságokra cserélték. Stefano Gabbana és Domenico Dolce egy film kedvéért cserélték a csillogó, arany és mintákban tobzódó kollekciójukat a fekete, egyenes szabású papi öltözékre.

A két olasz Rob Marshall amerikai színházi- és filmrendező 2009-ben debütáló Nine című filméjben szerepel. Rob Marshall rendezőnek köszönhetjük többek között a Richard Gere, Renée Zellweger és Catherine Zeta-Jones főszereplésével készült musicalt, a Chicagót, de az Egy gésa emlékiratait is a rendező jegyzi. A most készülő Nine című zenés film szereposztása is nagyon parádés, hiszen Stefano Gabbanán és Domenico Dolcén kívül játszik még benne Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Judi Dench, Kate Hudson, Nicole Kidman, Penélope Cruz és Sophia Loren is.

Érdekesség, hogy nem ez az első eset, hogy a tervezőpáros egy filmben kap szerepet. 1995-ben játszottak a L' Uomo delle stelle - A csillagos ember - című olasz alkotásban is, amelyben Domenico egy farmert játszott, míg Sefano egy fotóst.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások