Test

Kupakolós nyaralás

3123

Azt mondják, a párok a vakáció alatt intézik szexuális életük nagy részét. Ezek szerint ha bezárjuk magunk után a lakásajtót, és idegen szobában alszunk, kívánósak leszünk. Ezt támasztja alá az a kutatás is, amit egy brit utazási iroda alkalmazottai készítettek arról, mennyit szexelnek a párok nyaraláskor. Kiderült, hogy a párok 74 %-a legalább minden második nap szeretkezik a szabadság ideje alatt, 46 %-uk naponta egyszer biztosan, de akad, hogy többször is, míg ha otthon vannak, ez a mutató alig 19 %.

A párok tehát otthon alig érnek egymáshoz, ám nyaraláskor annál inkább. Érthető, hogy a vakáció ideje alatt jobban egymásra csúsznak a párok, hiszen végre nem kell foglalkozni a mindennapi problémákkal, csak egymással, és azzal, hogy jól érezzék magukat együtt. Ráadásul az ember ilyenkor ellazul, szórakozik, többet iszik - a tengerparti tavernák esti kínálata általában a koktélozás - és azonnal a másiknak esik.

A felmérés során a Sunshine.co.uk utazási iroda arra is rákérdezett, vajon mi az oka ennek a nagy egymásragerjedésnek. A válaszok legnagyobb arányban azt mutatták, hogy a kevesebb feszültség az oka a sok szexnek, második helyen az együtt  több idő szerepel, harmadik helyen az időjárás és a környezet, azaz a jó idő és a környezetváltozás fokozzák vágyainkat, végre nem vagyunk fáradtak, és persze többet is borozgatunk...

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások