Divat

Kis pirosban győzni

3129

Először nyert Australian Opent Rafael Nadal, de már hatodik Grand Slam győzelmét aratta - huszonkét évesen ez nem semmi kategória. Federer két éve nem tud nyerni Nadallal szemben, talán a V-betűs felsőjében van a titok? A gigászi csatát hozó döntőt követően a bajnokoknak járó óriás serleget is a V-betűs, piros felsőben vette át. Hogy miért is szereti a spanyol teniszező ennyire ezt a ruhadarabot? A győzelem szimbóluma és a fejlesztés lehet ennek az oka. Az ikonikus felsőben hagyomány, sportosság és a győzelem lehetősége találkozik, ezért lett sok sportoló kedvenc kabala felsője az Eugene Track Jacket. 

„Mindegyik legendás Nike darabon, így ezen a felsőn is szerepelnek olyan jellegzetes eredeti elemek, amelyek sosem változnak. Magát a terméket azonban mindig továbbfejlesztjük, és az innovatív anyagokat a legkiválóbb modern technológiákkal ötvözzük. A múlt, a jelen és a jövő nem lineárisan jelenik meg, és épp ezért olyan nagyszerű és érdekes a Nike Sportswear tervezése” – mondta Richard Clarke, a Nike utcai kollekciójának tervezője. A Nike Sportswear egyik legjellemzőbb darabja, a Eugene Track felső az Oregon államban lévő Eugene nevű kisvárosról kapta a nevét, amely az amerikai futók edzőközpontja. Az Eugene jellegzetessége a 26 fokos, V-alakú bevarrás, amely a győzelmet szimbolizálja.  

A sportolók kedvenc felsőjét már itthon is megvásárolhatod a Nike Sportswear üzletében (Budapest, Andrássy út 12.), a kiemelt Nike márkaboltokban és a Subvibe-ban (Budapest, Váci u. 40.)

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások