Divat

Pazicski design

3044

Nem olyan régen nyitotta meg első önálló üzletét Pazicski Miklós designer, aki a Moholy-Nagy Művészeti egyetemen végzett, bár a tervező itthon nincs annyira előtérben, mint a Use, a Je Suis Belle vagy éppen Nanushka, kreációi nem csak nálunk, hanem Svédországban is igen kelendőek.

A Pazicski design által kínált darabok merőben eltérnek az átlagostól, a tervező visszautasítja a mai női öltözködés puszta funkcionalitását, a nőiességre fekteti a hangsúlyt, kissé nosztalgikus - főleg a negyvenes évek nőiességét ragadja meg -, de mégis előremutató. A márka stílusához igazodva az üzlet a régi belvárosban található a Károlyi-kert közelében, pontosan a Henszlmann Imre u. 3. szám alatt, hétközben 10.00 és 17.00 óra között, szombaton pedig 10.00-től 14.00 óráig tart nyitva.

A minimalista és letisztult berendezésű Pazicski üzletben a saját márkás ruhákon kívül Vágó Réka cipői és táskái, a Souffle márka mögött álló Virág Bogi ékszerkreációi és Nádasdi Katalin kötött homijai is megvásárolhatók. A képre kattintva a galériában ízelítőt kaphattok az üzlet kínálatából, és hangulatából.

Klikk ide!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások