Lélek

Engem az idegesít, ha a pasim...

3037

Sinya listájára válaszul most mi is összeírjuk, hogy mivel is tudnak minket, nőket az őrületbe kergetni a pasik.

... napközben felhív, csak azért, hogy megkérdezze, hol vagyok - mikor nagyon is jól tudja, hogy iskolásban, vagy melóhelyen stb. -, majd arról érdeklődik, mikor is megyek haza - ezzel ugyanannyira tisztában van, mint a tartózkodási helyemmel -, és mindennek mi az oka? Hát, az, hogy ő baromi éhes, és képtelen kinyitni a hűtőt, és valami élelmet keresni benne, az én segítségemre van szüksége...

... megbeszéljük, hogy itt és itt ekkor és akkor találkozunk, közben huszonhatszor felhív, hogy módosítsa az útvonalat és teljesen mást találjon ki, mint amire készültünk. Persze a nők azok, akik nem tudnak tájékozódni, mindennek ellenére egy tősgyökeres pesti, nem talál el a Barosstól a Deákig és részletesen el kell mondani neki, hogy merre kell menni, mire kell felszállni, és hol leszállni.

... feltesz egy kérdést, valami olyasmivel kapcsolatban, amelyet az elmúlt napokban kismilliószor mondtam el neki, de megjegyezni mégis képtelen volt.

... semmit nem talál meg soha. Valahogy a nők különleges képessége az, hogy akármekkora terülten is szórta szét a srác a cuccait, mi mégis másodpercek alatt találjuk meg, az általa már hosszú percek (órák) óta keresett tárgyat - megjegyezném, hogy általában olyan helyen, ahol ő (állítása szerint) már többször is megnézte.

... semmilyen házimunkát nem érez a magáénak. Persze, ha már együtt élünk, akkor nyilván a csaj vezeti a háztartást, de ha már ötször megmutattam, hogy a mosógép hogy működik, akkor ne ilyen utalások hagyják el a száját: "Nincs tiszta pólóm...!". Legalább kérjen meg, hogy mossam ki a ruháit, ha már tényleg képtelen a mosógépen benyomni két gombot...

... az is nagyon idegesít, hogy ő - állítása szerint - nem féltékeny, mert ugye az méltatlan egy férfiemberhez, de amint elmegyek nélküle valahova, rögtön jönnek az instrukciók, hogy a csinos harisnyádat ne vedd fel, mert megfagysz, persze kiderül, hogy azért ne vegyem fel, mert nélküle ne legyek már nagyon csinos.

... azt mondja, hogy ezt a napot, délutánt, órát, félórát azzal fogja tölteni, hogy csak velem foglalkozik, de mégis percenként csöng a telefonja vagy melóügyben, vagy a haverok keresik, és föl-föl pattan, hogy néhány pillantást vessen a monitorra vagy a tévében közvetített meccsre.

... elmegy a boltba, majd felhív onnan, hogy hol találja a köménymagot. Miért nem az eladótól kérdezi meg?

... még hogy a csajok beszélnek rébuszokban!

... benéz a hűtőbe és ahhoz, hogy megtalálja az épp az orra előtt lévő dolgot, engem hív segítségül

... harapófogóval kell kihúzni belőle minden egyes szót a legsemlegesebb témában is

....idegesít, ha egy fiú nyilvános helyen igazgatja a péniszét és a hozzá tartozó csomagot. és az is idegesít, ha nem tud kérdéseket feltenni, avval a témával kapcsolatban, amiről éppen beszélünk, mert ez azt mutatja nekem, hogy nem is érdekli. ehhez kapcsolódóan pedig az is idegesít, ha ugyan meghallgatja, amit mondok, de mindig rosszkor mondja rá, hogy AHA meg hogy ÉRTEM, mert ez is azt mutatja, hogy nem érdekli amit mondok. Ilyenkor jobban tenné, ha megmondaná, hogy éppen nem tud rám figyelni, vagy hogy unja ezt a témát. és végül, azt is rosszul viselem, hogy a fiúk nemükből fakadóan nagyon okosnak gondolják magukat és úgy érzik, hogy nekik jár az okoskodás elsőbbsége, természetesen ők tudnak jobban vezetni is.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások