Test

Neked mit jelent a tánc?

2971

Nem is olyan régen játszani hívtunk titeket, azt kértük, mondjátok el, nektek mit is jelent a tánc! Elég sokan megosztottátok velünk a tánccal kapcsolatos érzéseiteket, gondolataitokat. Most kiválasztottuk a szerintünk legjobbnak ítélt tíz írást, a döntés pedig innentől a tietek! Olvassátok el mindegyiket, és szavazzatok arra, amelyik a legjobban tetszett nektek! A játék vége: február 4.

Hogy nekem mi a tánc? Ez könnyű, szabadság. Kevés annál felszabadultabb dolog van, mikor teljesen átadod magad a zenének és a táncnak. A külvilág olyankor megszűnik létezni számomra... TOVÁBB!

A kérdés, hogy nekem mi a tánc? Mondhatnám elcsépelten és egyszerűen azt, hogy nekem a Minden. A megnyugvás, az izgalom, a csapat, az erotika, a szellemi és lelki feltöltődés, a kikapcsolódás - életforma. TOVÁBB!

Mikor beindul a zene és dübörög a ritmus,
a vérem pezsdül bele és már dobog is a taktus.
Lábam kezem veri, fejemben a lépés,
Szívem már ismeri, beugrik a kép és:
TOVÁBB!

Hogy mit is jelent nekem a tánc:
- a kikapcsolódást, ha már elegem van mindenből és mindenkiből...
- a szórakozást, amikor a buli központjává válok (és nagyon élvezem) ... TOVÁBB!

A tánc szorosan összekapcsolódik a zenével, egy dallammal vagy ütemmel. Ha ez az ember fülébe belemászik, mindenkire hatással van. Lehet, hogy csak felkapja a fejét és már a következő pillanatban félre is néz... TOVÁBB!

Hogy valójában mi is a tánc, az egy nagyon összetett választ kíván. Mindenkinek más, és mégis ugyanaz. Én úgy tenném fel a kérdést, hogy mit ad a tánc? Szabadságot, teljességet, ellazulást, kikapcsolódást. TOVÁBB!

Nekem a tánc azt jelenti, hogy szabad lehetek, elzárkózhatok a külvilági zajoktól, a problémáktól. Ahány érzés lakozik bennem, annyi különleges mozdulatot tudok kikoreografálni. A tánc és a szenvedély... TOVÁBB!

Nekem a tánc életérzés, szinte a mindenem a szüleim után.Nem csupán egy sport: ha két napig nem táncolhatnék már hiányom lenne. A tánc számomra a levegő, a szenvedély. 
TOVÁBB!

Nekem a tánc nagyon sokat jelent!!!! Mikor táncolok szabadnak, és jól érzem magam!! Ilyenkor nincs gond vagy baj csak táncolsz, és jól érzed magad, tánc közben elfelejted mennyi rossz van a világban!!! TOVÁBB!

Hogy mit jelent a tánc számomra? A kikapcsolódást, a mozgás örömét. Véleményem szerint az önkifejezés egyik eszköze. Benne rejlik a nőknél a nőiesség, férfiaknál a férfiasság. Egy életstílus. TOVÁBB!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások