Lélek

Uru és Huru

2999

Mint a legtöbb külsőséget illetően, itt is kétfele mennek a vélemények, vannak akik szerint a méret teljesen lényegtelen, és vannak, akik igenis frusztráltnak éreznék magukat egy alacsonyabb/magasabb mellett. Egy barátnőm szakításra készül, és sokadik érvként, de komoly indokkal azt is megemlítette, hogy a srác olyan magas mint ő, és még  csini magassarkút sem tud felvenni, hogy ne érezze magát tök bénán. Kedves bloggerünk, GUS már feszegette a témát, de most továbbmegyünk... 

Evolúció

Beszéltünk már arról, hogy miként kell kinéznünk ahhoz, hogy sikeresek legyünk a másik nemnél. Szendi Gábor írta a nő felemelkedése és tündöklése című könyvében - tudom már az unalomig idézek tőle, de érdekes -, hogy az alacsonyabb férfiak sikertelenebbek a házasságban, a szaporodásban, mert a csajok jól látják, hogy valami gubanc van náluk. A férfi azért magasabb a nőnél, mert a dominanciája azt jelzi, hogy képes lesz eltartani, megvédeni a családját és megfelelő társadalmi hátteret biztosít majd. Persze a nagy testű, szimmetrikus férfi evolúcióelmélet szerint azt a szaporodási stratégiát választja, hogy sok nő, sok utód, kis befektetés, míg az alacsony, kis súlyú versenytársak a hűséget és a megbízhatóságot kínálják tálcán nekünk, nőknek. Ugyanebben a könyvben olvastam egy tanulmányról, melyet Angliában végeztek el. Tízezer, 1958-ban született embert vizsgáltak meg, kérdeztek ki a tanulmány során, ami elég nagy szám. Kiderült, hogy a brit nők átlagosan százhatvankettő centiméter magasak, s  azok, akik ennél alacsonyabbak, nagyobb valószínűséggel mennek férjhez és szülnek gyereket negyven éves korukra. A kutatás természetesen alátámasztotta azt az evolúciós gondolatot, miszerint a magasabb férfiakat preferálják a csajok.

Szex

És hogy ne álszentkedjünk, csapjunk a közepébe. Sok centikülönbséggel futó párok esetében rengetegszer fogalmazzuk meg magunkban vagy akár fennhangon is a kérdést: jézusom, ők hogyan szexelnek? Találtam egy részletes leírást arról, hogy a különböző testalkatú emberek hogyan tudnak úgy egyesülni - szexelni -, hogy az gyönyörkeltő legyen. Érdemes elolvasni a többit is, de lássuk az alacsony férfi és a magas nő esetét: "Ami a túl kicsi férfi és a nagyon magas nő egyesülését illeti, az ilyen pár nem tudja megcsókolni egymást az egyesülés során, hacsak nem a következő három testhelyzet közül választanak, még ha az fárasztó is számukra. Az első testhelyzetben a nő a hátán fekszik, feneke és feje alatt vastag párnával, combjait pedig a lehető legjobban felhúzza a testéhez. A férfi ráfekszik és bevezeti hímtagját, miközben a nő vállait megragadva magát felfelé húzza. A nő karjait és lábait a férfi háta köré fonja, míg a férfi a nő vállaiba, vagy ha teheti, nyakába kapaszkodik.

Egy másik lehetséges testhelyzet, amikor a férfi és a nő is az oldalára fekszik, szemben egymással. A nő alul levő combját felhúzza és a férfi oldala alá csúsztatja, majd a felsővel is hasonlóképpen cselekszik. A nő hasát kidülleszti, míg a hímtag behatol. Mindketten egymás nyakát fogják, a nő pedig lábait a férfi hátán átkulcsolva őt magához húzza. Végül a harmadik testhelyzetben a férfi kinyújtott lábakkal a hátán fekszik. A nő a férfi hímtagjára ül és térdeit hasához felhúzva elnyúlik rajta. A nő a férfi vállaiban megkapaszkodva ajkait a férfiéhez szorítja. Ezek a testhelyzetek többé-kevésbé fárasztóak mindkét fél számára. Természetesen bárki választhat más, neki tetsző helyzetet, csak az a fontos, hogy meg tudják csókolni egymást az egyesülés során." Valójában semmilyen praktikára nincs szükség egy kedves férfiismerősöm szerint, akinek már több nálánál magasabb nővel is akadt dolga, valójában az ágyban nem számít, hogy melyikőjük magassága miként alakult az évek során.

Sajnos - bár a fentiek alapján inkább szerencsére - nem volt még dolgom alacsonyabb pasival, de ez nem olyan meglepő a százhatvan alatti centijeim száma miatt. Nagyon magas fiúm már volt, de kívülről nem láttam magunkat, szóval nem frusztrált. Soha nem is értettem azokat a hirdetéseket, amelyekben száznyolcvan centiméternél magasabb férfiút kerestek. Te érezted már kellemetlenül magad, mert a pasid alacsonyabb volt? És mert sokkal magasabb?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások