Közösség

Cotcot Gossip

2998

Eddig nemigen írtunk bulvárhíreket, csak magunk közt puffogtunk és röhögtük ki mindazt, amit a bulvárcelebek produkálnak. Most egy kicsit úgy csinálunk, mintha pletykalap lennénk, tessék, csemegézzetek.

Paris Hilton a múlt héten kijelentette, életében két pasival feküdt le, és hogy ő maga lehetne a feministák hirdetője. Nyilván senki nem hisz neki, miután végigdugta egész Amerikát, és nem volt rest erről videofelvételeket is készíteni. Ha pedig azok hamisak, megérdemli, hogy a világ pusztán egy szajhának tartsa, nem pedig a feminizmus hirdetőjének. A héten is újított az örökösnő, most Barbie baba házába illő Bentley autóban villantja bugyiját.

Mickey Rourke, aki a 9 és fél hét című film után fura izomkolosszus klónként tért vissza Enrique Iglesias videóklipjében, a héten kissé leharcoltan kólázott egy parkban. A paparazzo képein az látszik, ahogy Mickey orrát dörzsölgetve már a kokain felszippantása utáni pillanatokat éli meg. Az is lehet, hogy csak orrot fújt, vagy épp kiszedte annak szárazabb verzióját, mindenesetre a bordó lakkcipője megér egy misét.

Lady GaGa az év befutója lesz, pláne, ha továbbra is Madonnás tornaruci szettekben, nadrág nélkül sétálgat Los Angelesben. Tenné ezt meg nálunk, ugye, a mínusz húszban, akkor már érdemesebb lenne felfigyelni rá. A csajszi alig múlt húsz, nem is szép, annyira nem is egyedi, mégis mindenki odavan érte a tengerentúl. Még összefekszik valami hírességgel, felkerül a netre a pornóvideója, és kész is a sztár. Várjuk mit újít be a Lady.

Tovább bonyolódik John Travolta fiának, Jett halálának esete, ugyanis kiderült, hogy az ápolónak nincs képzettsége, ráadásul vele csókolózott azon az ominózus fotón a szcientológiai egyház tagjaként is ismert színész. E fotó alapján minősítik Johnt homoszexuálisnak, bár a színész szerint az ápoló közeli jóbarátja a családnak, és náluk hagyomány szájra csókkal köszönni egymásnak. A rendőrség az autista fiú halálával kapcsolatban azt vizsgálja, vajon mennyi ideig lehetett egyedül a fiú, és ezért ki a felelős.

A Maffiózók című sorozat egyik mellékszereplőjét, Lillo Brancato Jr. -t, tíz évnyi börtönbüntetésre ítélték rablási kísérlet miatt, és az ügyben felmerülő rendőrgyilkosság alól felmentették, másodfokon. 1995-ben társával betörtek egy lakásba, és pechjükre a szomszédban egy zsaru lakott, így kiköveztethető, miért végződött a rablás gyikossággal. A népszerű sorozat színészeiről nem lepődnénk meg, ha sorra kiderülnének hasonló dolgok, néha elképesztő milyen figurákat látunk a Maffiózók szereposztásában. Brancanto egyébként a második szériában játszotta Matt Bevilaqua-át.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások