Test

Marilyn Monroe hormon

2993

Azonosították azt a hormont, mely miatt vonzóbbak egyes nők, ám furcsa mód csalfák és örök elégedetlenek partnereikkel. Feltehetően Marilyn Monroe szervezete is termelte az ösztradiol nevű hormont, melynek köszönhetően hosszú kapcsolatokban élt, de nem volt rest továbbállni, ha megcsapta a változás szele. Az ösztradiol már a nő külső jegyeiben is megmutatkozik, a homokóra alakú test, az arányos, szép arc, a nagy mellek, a keskeny derék és kerek popsi együtt mind bizonyítékok arra, hogy az illetőnek magas e hormonszintje. A külsőségek mellett a megcsalásért is felelős az ösztradiol, mert e hormonnal rendelkező nők örök elégedetlenek, így az igényeiket nehéz kielégíteni, melynek következtében általában továbbállnak egy jobb és vonzóbb partnerrel.

A színésznő, Marilyn Monroe kiváló példája ezen nőtípusnak, nyilatkozta Dr. Frances Quirk, ausztrál szexológus, hiszen három-öt éves párkapcsolatokban élt, ráadásul sorozatosan monogámiában. A választottak egzisztenciái pedig a partnerváltásokkal nőttek: fotós, filmes, baseball játékos, sikeres író, végül a Kennedy szenátorok sorolhatóak szerelmei közé.

A petefészekben termelődő hormont a texasi egyetemen is megvizsgálták: ötvenkét, 17 - 30 év közötti nő ösztradiol szintjét mérték, majd kérdezték meg őket arról, mennyire tartják magukat vonzónak. Csak azok a nők vallottak magukról pozitívan, akiknek magas volt ösztradiol szintjük. A felmérés azt is kiderítette, hogy azok a nők, akik párkapcsolatban élnek és magas a hormonszinttel rendelkeznek, a legkevésbé elégedettek kapcsolatukkal, így hajlamosabbak a félrelépésre, de csakis akkor, ha partnerük magasabb egzisztenciájú, mint a jelenlegi. 

E csoporttal párhuzamosan egy másikat arról kérdeztek, mely típusú nőket tartják vonzónak fényképek alapján. A választások egyértelműen azokra a nőkre estek, akiket kerek idomokkal, homokóra formával és nagy mellekkel áldott meg a természet. Így tehát a felmérések azt igazolták, hogy a homokóra alkatú, szép arcú nők mindenkinek tetszenek, még önmaguknak is, ráadásul képesek monogámiában élni évekig, csak éppen nem elégedetten, így ahogy minőségbeli változás látható a partnerekben, általában lépnek.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások