Test

Luk szervíz

2995

Mindenki gondolkodik azon, vajon mi lenne számára a legideálisabb munkahely, és ha lehet, igyekszik azt megvalósítani. Akadtak olyanok, akik egy napilap meztelen lányai alá akartak leadet írni, van, aki Madonna vokálosa lenne, és még sorolhatnánk reggelig. Nemrég megjelent a világ legjobb állásának hirdetése, amihez pusztán állat-, és természetszeretet szükséges, no meg kiváló angol nyelv tudás.  A munka maga annyi, hogy fél éven át egy ausztrál szigeten kell lakni, több szintes házban, úszómedencével, és írni kell az ottani életről PR anyagokat. Naponta több száz önéletrajz érkezik az álláshirdetésre.

Akadnak olyan munkák is, ami soha eszünkbe nem jutna, sőt, azt sem tudjuk, hogy egyáltalán létezik. Ilyen az úgynevezett real doll repairman, azaz real dollok javításával foglalkozó mesterember. Igen, gumibabákat, használtakat javítgat. Slade Fiero maga is szereti a real dollokat, értelemszerűen ezért választotta ezt hivatásának. A Men style magazin interjút készített a férfival, aki számtalan történetet mesélt el arról, hogyan kerülnek hozzá a babák. A legtöbb esetben a bőrük sérül, túlzottan elhasználódnak, és gyűröttek lesznek, szóval a szilikonos felszín megroggyan a mindennapi használat alatt. Rendszeresen javítani kell a hüvely bemenetet is, mely például abban a pózban, amikor a baba két lábát egyszerre emelik fel, s ezáltal túl közel kerülnek azok egymáshoz, könnyen beszakadhat.

Slade kedvenc babája, Jenna amiatt került a kezei közé, hogy megnagyobbítsák a mellét, de a szilikon valamiért megkeményedett, így sajnálatos módon melldaganata keletkezett szegény műlánynak, s végül csak egy golflabda nagyságú cicije maradt.

Mivel így már a tulajdonosnak nem kellett a baba,  Fiero meghirdette azt az e-Bayen, ahol hétezer dollárért kelt el. " Bámulatos tekintete volt Jennának" - nyilatkozta Fiero. A kisebb sérülések, testrész törések és nyílások javításai, frissítései alap munkák a javító mesternél, de akadnak olyan vevők is, akik bizarr dolgokat kérnek tőle - ha ez az egész nem lenne már így is elég bizarr. Egy pasas a babájára  hermafrodita puncit kért, azaz Fiero feladata az volt, hogy a hüvely mellé péniszt is biggyesszen. Érthető, hogy nagyon jól keres ezzel, és mivel maga sem veti meg a real dollokat, így bizton állítható, hogy minden öröme a munkájában rejlik.

Fiero csak egy babával tölt el kellemes perceket, a hozzá javításra kerülő babákhoz nem nyúl, és nem is szeretne, hiszen ez nem lenne korrekt az ügyfelekkel szemben. A megjavított babák többségét elárverezi az interneten, ahol egyébként hirdeti is szolgáltatásait. A real dollok háromezer és tízezer dollár közötti árakon kelnek el.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások