Divat

Katie az új Miu Miu lány

2981

Még 2008 őszén röppent fel a hír, hogy Katie Holmes lesz a Miu Miu kampányarca, aztán megerősítette a divatház az információkat, és novemberben el is készültek a kampány képei, melyek közül most egy nyilvánosságra került. A színésznő előtt olyan hírességek szerepeltek a Miu Miu kampányaiban, mint Kirsten Dunst, Laetitia Casta modell, Lindsay Lohan és Zhou Xun kínai színésznő.

A fotókat Katie Holmes amerikai színésznőről a török származású divat-fotóspáros Mert Alas és Marcus Piggott készítette. Szerintünk a Katie által viselt ruha a fényképen sokkal designosabbnak, szebbnek hat, mint a kifutón. A nyilvánosságra került kép hangulata elég erőteljes, akárcsak a ruha, a háttér is ókori hangulatot idéz, Katie pedig energikus, erős nőnek hat a képen. A csodás narancsos fények, a füstös erőteljes smink és a színésznő hátrafésült fiús haja tökéletes összhangot alkot. 

A nyilvánosságra került kampányfotó és a ruha a kifutón

Ez a mostani kampány merőben más, mint a 2008/2009-es őszi téli kampány, amelynek főszereplője a francia énekes- és színésznő Vanessa Paradis volt. Az őszi-téli fotósorozat színei inkább idézik a melegebb szezont, a most készült Katie Holmes-szal fotózott kampány pedig a telet. 

Vanessa Paradis az előző kampány egyik képén

A Miu Miu márkáról annyit kell tudni, hogy a Prada egyik testvér-divatháza, de a Prada árainál olcsóbban kaphatóak a termékei. A márkanév a cégtulajdonos és divattervező Miuccia Prada becenevéből ered, a márkát pedig még 1992-ben az ő ruhásszekrénye ihlette. Miuccia Prada egyébként 1978-ban vette át a Prada divatház irányítását, amelyet még 1913-ban nagyapja, Mario Prada alapított Milánóban. Érdekesség, hogy az 1949-ben született tervezőnőnek Ph.D-je van politológiából, tehát nemcsak kreatív tervező, ügyes üzletasszony, hanem okos nő is egyben.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások