HotCot

Csobbanj!

2996

A január elsejei születésnapi Sparty után egy újabb éveleji meglepetéssel jelentkezik a gyógyfürdős partikúra, a Cinetrip. A Special Editon az új évi zimankóban meglepetés helyszínen és látvánnyal kínál menekülést a forró gyógyvízbe, mely e borús hónapban a fény köré építi koncepcióját. Az 1918-ban nyílt Gellért gyógyfürdő és szálloda elegáns palotája 2009 januárjában elvarázsolt szecessziós tánc- és fény-forgataggá válik!

A Gellérthegy lábánál felbuggyanó „csodahatású” forrásokrók már a XV. századból származnak feljegyzések, és a törökökről is tudjuk, hogy kedvelték: egyenesen Purgatóriumnak „becézték”, mivel nagyobb és forróbb vizű volt, mint a korabeli budai fürdők. A huszadik század eleji épület az Osztrák-Magyar Monarchiában szecessziónak (kivonulás, elszakadás) nevezett stílus Európában egyik legkülönlegesebb gyöngyszeme, de a Cinetrip látogatóinak egyrésze valószínűleg inkább Jugendstilnek, nieuwe kunstnak, art nouvea-nak, arte jovennak, stile floreale-nak stile Liberty-nek, vagy épp stile gnocchinak nevezné. 

A harmadik évezred első évtizedében felújított épületet, a művészi  mozaikokkal díszített teret a Cinetrip speciális installációi Magyarországon még sohasem látott technológiával változtatják megannyi gombnyomásra egyetlen, ezerarcú XXI. századi csodafürdővé. Január második szombatján különleges táncok, performanszok, chill-out és deep, bugyogó house varázsában engedheted ki a gőzt, melengetheted át csontjaid, ámulhatsz szájtátva. És hogy valóban maradjon meglepetés is, a fellépők kilétét a helyszínen áruljuk el!

Nyáriruha, fürdőöltözék ajánlott, papucs kötelező és a törülköződ ne feledd!
Belépő elővételben 5000 forintért a Merlinben (Gerlóczy u. 4.), a helyszínen 6000 Ft-ért kaphatók, de nyerhetsz is, masszázzsal egybekötve...

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások