Közösség

Neked nem kell, nekem kell

2917

Szuper, hogy van bazárunk, ezzel ugyanis a turkálás öröme mellett a jótékonyság is hangsúlyos, és még a hulladékot is csökkentjük, hisz újrahasznosítunk. Erről a szub.hu magazinban meg is emlékeznek nagy örömünkre, s ott ajánlanak egy oldalt, amit gyorsan meg is néztünk.

A freecycle.org magyar csoportjába lépve már böngészhetünk is a felkínált és ingyenesen elvihető cuccok között, s azt is csekkolhatjuk, nem kell-e éppen valakinek egy olyan sarokkanapé, amit az utcára készülünk kitenni, mert újra cseréltük. Oké, hogy működik barátok között meg családban az ide-oda passzolgatás, de nyugodtan ki lehet ezt bővíteni, és minden háztartás rogyásig van olyan holmikkal, amiket eladni nem lehet, mert pénzben kifejezhető értékük nemigen van, de használható, teljesen ép bútorok, gépek, eszközök, edények, könyvek.

Ezen az oldalon pedig egyszerűen felkínálhatja mindenki azt, amije van, és szépen továbbadja valakinek, akinek éppen arra van szüksége. Hulladéktermelést, fölösleges költekezést csökkentve ezáltal. Szerintünk ez jó. És szerinted?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások