Közösség

Kétszínű ikrek, fűtés emberrel

2916

Egyik se ér annyit, hogy áldozzunk neki egy cikket, úgyhogy a létező legidegesítőbb kifejezéssel élve: csokorba gyűjtöttük nektek az elmúlt napok kedvenceit.

Őrült szerelem

Burt Pugach és párja, Lisa szerelmét már filmen is megörökítették, miután történetüket könyvben ismertették meg a világgal. Történetük egyszerű szerelmi sztorinak indult 1959-ben, amikor Burt a gyermekes, házas ember, flörtbe elegyedett Lisával, aki miután rádöbbent, hogy szerelme házas, azonnal szakított vele. Burt megfenyegette, ha nem lesz az övé, tesz arról, hogy másé se legyen. Annyira hitelesnek tűnt őrülete, hogy Lisa azonnal jelentette ezt a rendőrségen. Később házasságot szeretett volna kötni egy férfival, mely végül befulladt, mivel Burt képtelen volt elviselni, hogy Lisa nem az övé, így felbérelt három embert, hogy öntsenek lúgot Lisa arcába, természetesen az esküvője napján. Mindezt sikerült kivitelezniük, így Lisa arca a mai napig sebekkeel borított, Burt pedig ezért a tettéért tizennégy évet ült börtönben. Ám a pikantéria itt kezdődött: Burt és Lisa a börtönévek után ismét összejöttek 1974-ben, és a mai napig házasok. Burtot megvádolták azzal, hogy 1997-ben szintén megfenyegetett egy nőt, aki állítólag a szeretője volt, de a tárgyalásra Lisa ment el helyette. Szerelmüket 1976-ban írták meg, A Very Different Love Story címen, melyből a Crazy love című film is készült.

Fűtsünk emberrel!

Úgy tűnik az ember mint hulladék újrafelhasználása mostanában sokakat mozgat, múltkor megírtuk, hogy testünkből 240 ceruza készíthető - ha akarjuk, most pedig a svédek álltak elő kreatív krematóriummal. (Hahaha.) Mivel Svédország egy nyugati városában úgy gondolták, a krematórium túlságosan sok füstöt ereget a levegőbe, s túl sok hő is vész el ezáltal, ideje hathatós megoldást keresni a problémára. A füst, ami az emberből keletkezik ráadásul mérgező is, hisz a bennünk található fémek, tömések konkrétan mérgező gázokká alakulnak a nagy hőmérsékleten, így még abba is energiát kell fektetni, hogy ezt a füstöt ezer fokról alig száz körülire hűtsék, hogy meg lehessen szűrni a szennyezett levegőt. Az ily módon fűtésre tökéletesen alkalmas levegőt mostantól az épületekbe vezetik, így a levegőt is kímélik, és még spórolnak is.

Dupláztak a szülők

Emlékeztek arra az angol párra, ahol a nő fehér, a férfi fekete, és olyan ikreik születtek, ahol színeik nem keveredtek, hanem szüleiket mintázzák? Akkoriban azt mondták a tudósok, erre szinte a nullával egyenlő az esély, és a vakítóan fehér babáról és fekete ikertestvéréről készült fotók bejárták a világot. Hát, a szülők kontráztak, megcsinálták még egyszer ugyanazt, és ez már kicsit gyanús, nem? Oké, nem egypetéjű ikrek, hanem kétpetéjűek, de akkor is. És eleve kétszer ikreket szülni egymás után? Mindazonáltal az orvosok azt mondják, hasonló esetek egyre gyakoribbá válhatnak, hisz egyre több vegyes páros van a világon.

Vígözvegy

Donald Peters 79 éves nyugalmazott, egykori kalapgyáros tragikus hirtelenséggel elhalálozott Connecticutban. A végzetes pillanat előtt azonban feleségével húsz éve tartó hagyományuk szellemében ellátogatott a helyi lottózóba, és vásárolt egy szelvényt, s ezzel hatalmas összegű életbiztosítást is, hisz a szelvény természetesen nyertes volt. A magára maradt 59 éves ötvegyből így vígözvegy vált, hisz nem kevesebb, mint 10 millió dollár ütötte a markát fájdalomdíjként. A férfi mindig előre váltotta meg a szelvényeket, így a nyertes papír majdnem el is keveredett, hisz több mint egy hónappal halála után húzták ki az ominózus számokat. A férfi gyerekei úgy vélik, apjuk minden bizonnyal értékelte volna az élet iróniáját.

Hülye állat

Talán a legnagyobb kedvencünk pedig az a pasas, aki fogta magát, betört egy szexboltba Ausztráliában, fogott öt darab guminőt, felfújta őket, megdugta őket, majd otthagyta szegény lányokat a helyszínen. A rendőrség még keresi.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások