Divat

Trendi apukák

2911

Jude Law, Brad Pitt és a többi híres apuka hatására egyre trendibb apukának lenni. Naponta láthatunk a bulvársajtóban és a magazinokban olyan képeket, amelyeken a szívtipró macsók karjukban gyereküket tartják, vagy éppen babakocsit tolnak, de az sem meglepő, ha a játszótéren bohóckodnak.

Régen a gyereknevelésből, de főleg a csecsemőkkel való foglalkozásból az apukák nem annyira vették ki a részüket, jellemző volt az a mondat, hogy majd foglalkozom vele, ha képes értelmes dolgokat is csinálni. Ma már ez nincs így, sok férfi büszke, gyakorló apa lett. Ezzel a témával kapcsolatban muszáj felhoznom a Szex és New Yorkot, mert szerintem a sorozat egyik jelenetében Aiden tökéletesen megtestesíti a mai büszke apukát, amikor a hasán lévő kenguruban hordozgatja a fiát New York utcáin. De nem kell New Yorkig vagy Hollywoodig menni, hogy gyakorló apukákat lássunk, elég végigmenni a négyes-hatos vonalán, ahol naponta találkozhatunk kengurus, pelenkatáskás, gyerkőcükkel mászkáló apucikkal.

Nézz híres apukákat!

Focicsapatnyi gyerek

A jelenségre persze azonnal reflektált a kínálat is, amióta Brad Pitték egy focicsapatnyi gyereket gyűjtöttek maguk köré, ma már igenis divat apukának lenni, és ezzel párhuzamosan a babaholmik piacán is bővült a kínálat. Teljesen normális, hogy egy férfi - még ha apuka is - nem akar rózsaszín mackófigurás babatáskával szaladgálni, és nem is kell. Megjelentek a piacon a katonamintás, hátra csatolható, funkcionálisan és külalakban is megfelelő, kizárólag férfiaknak készült babatáskák és egyéb kiegészítő kellékek is. Szüksége is lesz minderre Brad Pittnek, mert úgy tűnik, hogy ő és Angelina Jolie újabb ikreket várnak. Eszméletlen mennyiségű pénzt is hajlandóak áldozni a sztárok gyerekeikre, de nem ritka, hogy legalább ennyit keresnek egy-egy közös fotóval a kicsikkel. A focista David Beckham és felesége legalább ennyire trendi szülő, mint a Bradangelina páros, és kellőképpen el is halmozzák mindennel a gyerkőcöket.

Beckham fia Porschéval jár

Ugyan azt tartja a mondás, hogy amit szabad Jupiternek nem szabad a kisökörnek, mégis ugyanolyan autót kapott a focista fia, mint amilyen apucinak van. Nem titok, hogy David Beckham megrögzött autógyűjtő, így feltehetően innen jött az ötlete, hogy készíttet egy játékautót, amit dízel motor hajt. A Porsche mindent beleadott, és potom 50,000 angol fontért kézzel készítettek egy kis kocsit a focista legidősebb fiának, Brooklynnak. A testre szabott autó együléses, és épp csak a hatalmas villák udvarán lehet vele szórakozni. Nem mellesleg, befér apa autójába.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások