Divat

Lődd be magad Alison Goldfrappel!

2907

Lődd be magad rovatunk legutóbbi fejezete Roisin Murphy-t elemezte olvasói kérésre, most megint egy énekesnő stílusát vesszünk nagyító alá, szintén a ti kérésetekre! De lássuk a mai csajszinkhoz tartozó öt állítást!

1. Nőies és szexi vagy, néha talán túlságosan is, de sajátos stílussal rendelkezel!

2. Hajad szexisen kócos, és mindig természetes hatású!

3. Kedveled a már-már inkább jelmezekre emlékeztető szereléseket!

4. A kiegészítők terén is kedveled az extremitást, különleges kalapok, csillogó magassarkúk, szívalakú napszemüveg, te bátran bevállalod!

5. Egy két tetoválástól sem riadsz vissza, például pár csillagtól a kézfejeden!

Ki is mai stílusikonunk?

Mai stílusikonunk Alison Goldfrapp, aki a brit Goldfrapp nevű duó énekesnője. Akárcsak számos más díva, ő is hihetetlen és extrém szerelésekben lép színpadra, ezzel is elkápráztatva a közönséget. Bátorságot és ötleteket Alisontól is meríthet mindenki, összeállítottunk egy galériát az ihletgyűjtéshez!

Klikkelj Alisonért.

Ki is Alison Goldfrapp?

Alison Goldfrapp Alison Elizabeth Margaret Goldfrap néven született még 1966-ban Londonban, és ott is nevelkedett öt idősebb testvérével együtt. Alison az 1999-ben alakult Goldfrapp nevű banda énekes-dalszerzőjeként vált ismertté.

Már tizenkilenc évesen elhagyta Londont és Belgiumba ment dolgozni, majd miután visszatért Londonba a Middlesex University School Of Art-ra járt. Az iskola után az angol rapperrel, Tricky-vel utazgatott, és segített debütáló albuma munkálataiban, majd Goldfrapp név alatt kezdett el együttműködni Will Gregory filmzeneszerzővel.

A filmzeneszerző és Alison debütáló albuma az ezredfordulón jelent meg Felt Mountain címmel, érdekessége, hogy fél évre egy hegyi kunyhóba vonultak, hogy elkészítsék az anyagot. 2003-ban jött ki második albumuk, amely a Black Cherry címet viselte. Harmadik Supernature című korongjukat a "Best Electronic/Dance Album" kategóriában jelölték a negyvenkilencedik Grammy díjkiosztón. A 2004-es Szerelmem nyara című filmhez Alison és Will Gregory szerezte a zenét. Eddigi legutolsó Seventh Tree címet viselő albumuk 2008-ban jelent meg.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások