Divat

Király kamera

2881

Szuper kis darab a képen látható videokamera - bár inkább hasonlít egy fényképezős mobiltelefonhoz, mint egy kamerához -, főleg örökmozgóknak és extrém sportolóknak kiváló, akiknek fontos, hogy a kamera kicsi, könnyű és praktikus legyen.

A Flip cég többfajta kamerát is készít, nekem legjobban a Flip Mino tetszik. Az összes Flip kamera belefér a zsebedbe, és onnan előkapva egy érintéssel már rögzítheted is az eseményeket. A Flip Mino-ra egy órányi anyagot vehetünk fel a legjobb minőségben, rosszabb felbontásban pedig még többet. A kamera lítium-ion aksival van felszerelve, valamint egy beépített, kihajtható USB csatlakozóval is rendelkezik, így könnyedén kábelek hurcolása nélkül bárhol áttölthetjük számítógépre a felvételeinket, de közvetlenül a tévével is összeköthetjük, és ott is megnézhetjük a rögzített filmeket.

Számos kiegészítőt és egyéb szolgáltatást kínál még a cég. A honlapon történő vásárláskor például bizonyos modellek rendelésénél mi magunk határozhatjuk meg a kamerára kerülő mintát, amely akár egy saját fotó, vagy terv is lehet, de a gép színösszeállítását is megválaszthatjuk. A kamerához az oldalon sok kiegészítő is vásárolható, például háromlábú kis állvány, vagy sportolóknak, extrém spotolóknak egy olyan kiegészítő, amellyel szinte bárhova felerősíthető a kamera.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások