Közösség

Cotcot legek 2008-ban

2876

A cotcot.hu több mint egy éves, akadt mindenféle cikk, mindenféle kommentelővel és kommenttel. A szerkesztőségen belül jöttek, mentek emberek, Lili ment, Lilla érkezett. A magánéleti és minden más bajunkat mindig egymáson vezettük le, ennél fogva veszett már össze mindegyikünk mindegyikünkkel. Álltunk hadban a kóderekkel is, akik nem féltek az oldalon kommentekben bosszút állni, majd leharcoltuk idebent. Mindemellett ettünk együtt halat, amit a fotósunk Glódi Balázs hozott, az egész tavaszt és nyarat a teraszon töltöttük, olykor többórás ötletelésnek álcázva, és vinnyogtunk már annyira de annyira a gépeink mögött, hogy majd belefulladtunk. Főleg Henci. Az elmúlt egy évben számtalan hibát ejtettünk az oldalon, amit később a főnök, Zsófi javított, majd kétségkívül megfenyegetett minket azzal, hogy ha még egyszer leírjuk azt, hogy örömöt okozunk, egy vödör öklözőzsírral esik nekünk. Ez a jobbik verzió, de tény, hogy borítottuk már ki vesszőhibákkal is, de teljesen.

Olykor cikknek nem nevezhető írásainkkal kikészítettük a környezetünkben élőket, akadt anyuka, aki az oldalról tudta meg, mi történt gyerekével, akadt anyós szidás és párkapcsolati szakítások, hisztik és sírások. A barátaink sem maradtak ki olykor, sőt akadt olyan is, hogy nem is róla írtunk, de magára vette, aztán jött a balhé. Hónapok kellettek, mire rájöttünk, mi ilyenek vagyunk, és velünk mindig történik valami, amiről véleményünk van és meg akarjuk osztani -mert van pofánk. Születtek baromi jó anyagok, kevésbé jók, sőt volt, hogy vendégíróink különbet produkáltak mint mi, és az egész így lett kerek. Daddy pedig, a nagyfőnök iparkodott kedvünkre lenni, a kupit amit már nem bírtunk nézni, befalaztatta, fúrt, faragott, egyszer még palacsintát is sütött. Az év legérdekesebb történése kétségkívül Don Johnson - jaja, a Miami Vice-os - látogatása volt a szerkesztőségünkben, aki megérintette Zsófi kezét.

Nem lenne az oldal, ha ti nem olvasnátok, és nem szólnátok hozzá/hozzánk. Alma nevű olvasónk, communicatorral együtt eltűnt, hybrys, adriana és marci 84 hűségesek maradtak hozzánk. És egy éves történelmünkhöz tartozik, hogy szigorítottuk a kommentezést és lett moderálási elvünk is, ami azóta bevált, és mindenki tiszteletben tartja. A legtöbb megjegyzés a street fashion rovatba érkezik, amiket az utca emberéhez intéztek nap mint nap. Ellőhetnénk az együtt nevettünk, együtt írtunk, sírtunk dumát, mert ideillő, de nagyon gáz kifejezés. Összegyűjtöttük a legeket.

Legtöbbet olvasott cikkek

Érdemes a cikkek címeit vizsgálni arányosan az olvasottsággal, ezért azért emeljük ki leginkább, hogy lássátok, tényleg ezekre kattintotok.
2008 január 1-jén 786-an néztétek meg az oldalt, de 10-én már 27 160-an, ami a maximum volt idén. A látogatottsági adatok nagyon sok fejtörtést okoztak számunkra, máig nem sikerült megfejtenünk, hogy mire pattantok a szexen kívül. Legtöbben a street fashiont nézik, de a leghosszabban a lélek rovatot olvassátok. A legtöbb olvasót a Csajcsúnyaság férfiszemmel cikkünk hozta, közel hatvanezret. az összes többi rekord a szex és szerelem témát öleli fel, valamit az persze, hogy mit gondolnak a pasik, miért csinálják azt, amit. Néhány kedvenc ezek közül: Szexeltél? Úgy kell neked!, Az olaszok szexelnek, a németek vonalzók, Csajok és a pornó, Szex vagy orál és Kiderült, hányszor szexelünk!
Google analytics szerint kicsit más a kép...
Átmeneti cipellők : 101 575
Sztárok Ed Hardy-ban: 77 679
Cicik és bugyik : 74 459
Carolina Herrera menyasszonyi ruhák : 64 096
Híresek és meztelenek: 56 005
Tavaszi divat ABC : 255 548 egyedi oldalbetöltés
Cotcot bazár a Corvintetőn : 46 542

Vékony vagy vastag?

A címlapon található kedvenc szavazásaink nem lennének Orsi nélkül, aki remek érzékkel választja ki a képeket. Többek nevében beszélek, ha azt mondom a szerkesztőségi kedvencünk a left or right szavazásokban a Dallasból ismert Samantha vagy Pamela volt, melyre egymás ellen szavaztunk, majd végül megbundáztuk a meccset és győzött az alkesz Samantha.
Voltak még ilyenek:

elölről vagy hátulról?: 23 093, 9340 szavazat
puszi vagy ölelés? : 21 829, 9226 szavazat
gyógyszer vagy gyógynövény? 9308
bikini vagy monokini?. 8090 szavazat
vega vagy mindenevő?: 8493
fiú vagy lány?: 6740 szavazat

A mi kedvenceink

Az elmúlt egy évben rogyásik írtuk a PR-okat, készítettük az interjúkat, olykor órákig görcsöltünk egy-egy címen. Kedvenc interjúnk a Dúsan, mint Lucy Ewing címet kapta, de ennél is jobban szerettük a következő két címet: Paris hüvelyének holdudvara, és a Plasztik fantasztik. A kedvenc játékunk a Ctrl + V volt, ami 6 372-en üztetek. Az első nevetéseket a Műkörömmel az élet megírása, olvasása hozta, kiderítettük hogy mit árul el a székletünk  - azóta Henci kakafetisisztaként van elkönyvelve -, persze ezt csak utána vizsgáltuk, hogy megtudtuk, hogyan lehet újra felhasználni a kajáinkat. Büszkék vagyunk rá, hogy már éltünk a domestos korszak előtt, sőt tévé nélkül is jól elvagyunk! Kutakodtunk szexes témákban, kiveséztük, hogy milyen lehet egy baráttal szexelni, párkapcsolati témákban is mélyen elmerültünk, az összebútorozástól a szakításig. Megtaláltuk az ezer oldalas számot, a világ első honlapját és rájöttünk, hogy bárki lehet Picasso. Ja, és összeállt a New Kids On The Block! 

Te mit kaptál tőlünk az elmúlt évben? És mit kérsz az új évre?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások