Közösség

Szilveszteri őrület

2880

A karácsonyi ajándékok kiválasztása, beszerzése után a legfontosabb kérdés sokunk számára, hogy hova menjünk szilveszterezni? Szervezetlenül bolyongjunk, vagy már jó előre fizessünk be valami programra, esetleg utazzunk el? Nincs több kérdés, az Antropos.hu Kulturális Online Magazin összegyűjtötte a legjobb évzáró programokat. Sokunknak dilemma a szilveszteri program. A bőség zavara - azaz legtöbbször az ötlettelen "Valamit kéne csinálni" kényszere inkább - a fejünkben is megjelenik. Hova menjünk? Házibuliba? Szervezett, fizetős buliba? Csak vergődjünk jobbra-balra? Majd csak lesz valahol valami. Összeszedtük a lehetséges variációkat az év legerőltetettebb napjára. Választani nehéz, mivel évközben is rengeteget bulizunk, ezért az év végi ünneplést igyekszünk felejthetetlenné tenni. A sok-sok program, buli, táncos mulatság között nehéz eligazodni, de ha az Antropos.hu buli-ajánlóját megnyitjuk, kedvünkre mazsolázhatunk a programajánlók között.

Először is, december 29-én mindenkinek Corvintetőn a helye, az ANTROPOS.hu Night-on, ahol játszik nekünk a Beat Dis, Varga Zsuzsa beindítja motorjainkat, majd DJ Cheeky és Metha pörgeti a bakelitet, vj Praxinoscope vetít! December 30-án bemelegítünk a Colombus Jazzhajón, ahol este nyolctól Bolla Gábor, Balázs József, Plútó és Emilio Quartet tol kellemes dallamokat a fülünkbe. 

Vannak nagy szilveszteri kedvencek, amelyek közül a szerkesztőségünk tagjai is próbálnak választani. Ami biztos, hogy december 31-én lesz egy mulatság a Repeta Sarokban - ez egy zártkörű buli lesz, de aki bemondja a jelszót ("ANTROPOS.hu"), azt szeretettel várjuk ingyenes belépéssel! Lesz kaja, pia, móka és persze zenél az Antropos.hu dj-je is, Dj Cheeky is.

Persze nem jellemző, hogy egy buliba töltsünk el sok-sok órát, szeretünk körülnézni más felé is. Biztosan útba ejtjük a Corvintetőt, ahol a kedvenc partysorozatunk, Rewind bulija lesz, aztán a Körúton elindulunk, betérünk a Mono Klubba, mert ott Breakbeat Massive szilveszteri partyt tartunk. Miután Metha a másik antropos.hu dj, megtáncoltatott minket, célba  vesszük a Holdudvart, a Margitszigeten, ahol a West Balkán tart őrületes évzáró bulit. Ha mindez nem lazítana le minket kellőkképpen, akkor mindenképpen nézzünk be a K2-be, ahol NGOHT presents The Last szilveszteri hard techno buli lesz, és fokozhatjuk ezt is a NYE'2009 - drum'n'bass party-val a SINOSZ Sportcsarnokban. Persze az idei év sem zárul le gigapartyk nélkül, lesznek bulik a Hajógyári szigeten, a Syma csarnokban és kisebbek a Merlinben, a Kuplungban, az A38-on, a Morrison’s I-II-ben - szóval Gálvölgyi show-t nem kell néznünk a tévében, bejárhatjuk az egész várost. Még több buli-ajánló és vidéki programok, az Antropos.hu buliajánlójában, ahol jegyeket is nyerhetünk a partykra.

Ha eloszlottak az év végi sokadalmak, irány a Rudas! A Cinetrip a szokásos január 1-jei nagy szülinapi fürdőzése mellett január 2-án, pénteken is várja a kikapcsolódni és feltöltődni vágyókat. Csatlakozzunk a nagy éveleji tisztító-pancsoláshoz: vagy rögtön a szilveszteri örömök kiheveréseképp csütörtökön a The BathDay bulin, vagy ha túl jól sikerült az új év várása, és lábra sem tudnánk állni másnap, hát menjünk felüdülni a pénteki Plunge Lounge-ra!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások