Étel+Ital

Séf bácsit szilveszterre!

2873

Azt már tudjuk, hogy kényünkre kedvünkre hívhatunk otthonunkba prostifiúkat, masszőröket, fodrászokat, de olyat, hogy profi séf főzzön, még nem. Mindannyiunknál eljön az idő, amikor semmi kedvünk a hazai ízekhez, sőt, lusták vagyunk főzni, de ennénk valami finomat. Nincs kedvünk kimozdulni és étterembe menni, a házhoz szállított kaja gondolatától is öklendezünk, mert általában minőségen aluliak. Van erre megoldás, és nem is annyira luxus szolgáltatás: akár saját séfet is hívhatunk. Saját séfet, aki az otthoni konyhában sürög-forog, akár a legfinomabb thai ízeket is elénk rakja. Még szilveszteri bulira is tökéletes, sőt, nem csak jeles alkalmakra jó ötlet, hanem baráti összejövetelekre is, hiszen hamar meg lehet unni a pizzát és a salátát.

A sajátséf.hu weboldalon akár a menüsort is összeállítják, és ennek megfelelően a nemzetközi konyha ízeit szolgálják fel. És itt a következő fantasztikus dolog, pincér szolgálja fel a kaját a tévé előtt! A séf friss, saját alapanyagokkal érkezik, tehát nem kell bevásárolni. Pusztán annyi a dolgunk, hogy felhívjuk a megadott számot, és megrendeljük a séfet. Egyeztetünk a menüsorról, előételtől a desszertekig, és hála nekik foglalkozhatunk a lakberendezéssel vagy amivel csak akarunk. Az kizárt, hogy olyan eszközeink vannak otthon, amiben a séf otthonosan elkészít bármit, így várhatóan a kis szatyrában hozza a betevő falatokat tökéletesen előkészítve.

Akár ajándékozhatunk is saját séfet, mégpedig utalvány formájában, melyet elég csak kifizetni, hisz a részletekről, azaz a kajákról, és az időpontokról már a séf és a házigazda egyeztetnek. És nem több százezer forint, hanem pusztán 40.000 Ft, amivel akár romantikus estét, lánykérést, focinézést, szilveszterezést, karácsonyozást tehetünk igazán kellemessé, könnyeddé, stresszmentessé. 

Oké, idegent beengedni a privát szféránkba necces, de ez garantáltan jó lehet. Pláne akkor, ha a séf bácsi el is mosogat maga után...

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások