Lélek

Bejön a főnök?

2852

A timesonline-on megjelent cikk szerint tíz emberből négy a munkahelyén ismeri meg leendő hitvesét, aki a főnöke. Az idáig vezető út hosszú és göröngyös, ráadásul sokszor nem is a szerelem motiválja az embert a főnökkel való szexre. A hierarchikus romantikák mögött ki tudja mi áll, az biztos, hogy érdemes óvatosan kezelnünk azt a szitut, amikor már egymás karjaiba omoltunk.

Szerelem?

A tárgyilagosság fontos a kommunikációban, leginkább azért, mert ez alapján kiderülhet, vajon tényleg a főnök kell vagy pusztán egofröccsre használnánk a menedzsmenttel való szexszet. Vizsgáljuk meg, valódi szerelmet érzünk-e, vagy pusztán izgalmas szexkalandba keverednénk az íróasztalon. Erre a legalkalmasabbak az ünnepek, amikor nem napi 12 órán át dolgozunk egy légtérben, hanem egészen más élményekkel gazdagodunk. Ahogy eltelik pár nap a családdal a kollégák nélkül, az érzések letisztulnak, és azonnal tudni fogjuk, mire vágyunk valójában. Azt is jó megnézni, vajon karriert akarunk-e a szexért cserébe. 

Végre együtt

Ha ráébredtünk, hogy a főnök kell, akkor az irodai munkához visszatérve jobb nem reklámozni mindenkinek, hogy a főnök bejön, hiszen a kollégák lesben lesznek, és ahogy egyszer kettesben maradunk bent a főnökkel estig, várható, hogy megtalálnak a kedves munkatársak. Ahogy elcsattan az első hierarchikus csók, fel kel vennünk a kesztyűt és megfelelő óvatossággal kell kezelnünk az ügyet.

Óvatosság

Jó, ha a céges mélrendszert nem használjuk buja gondolataink kifejtésére, hiszen az az első, amit a hiénák meglesnek. A kapcsolatot el kell titkolni, még a legjobb barátnő elôtt is, hiszen azonnal kiderülhet, hogy a főnök ágyasai vagyunk, mely nagyon megkeserítheti a mindennapokat. Odáig is fajulhat, hogy fel kell mondanunk, mert a kollégák nem tudnak mit kezdeni az üggyel.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások