Divat

Ajándékok három árkategóriában

2870

Az ajándékvásárlás mindig nagy fejtörést okoz, nemcsak az a fontos, hogy a kiötlött ajándék ötletes, személyre szóló és hasznos legyen, hanem az is, hogy a megfelelő árkategóriába essen. Felállítottunk négy árkategóriát és mindegyikbe gyűjtöttünk egy-két jó ajándékötletet.

5000-ig

Könyv

A Jaffa kiadónál szinte mindenki számára találhatunk megfelelő ajéndékot, még ha nem is akarunk vagyonokat kiadni egy ajándékra. 2940-Ftos áron megkaphatjuk Randy Pausch Az utolsó tanítás című könyvét, amelyben az egyetemi informatikus oktató halála előtt összefoglalja gondolatait az életről, gyerekkori álmait, s összegzi, mit ért el belőlük. Ez a könyv tekinthető Randy Pausch szellemi örökségének, igazán érdekes és elgondolkoztató olvasmányt, tehetjük nyugodtan a fa alá.

Metaxa

Az 5000-ig terjedő árkategóriába könnyedén belefér az a kedvelt görög ital, amely 1888 óta ugyanazzal a recepttel készül, a Metaxa. Öt csillagos Metaxát már 3599-ftos áron kaphatunk, kitűnő ajándék férfiaknak, megidézi a nyarat a hideg téli napokon. Nem túl közeli családtagnak az ital mindig jó választás.

5000-10.000-ig

A művészeti albumoktól kezdve egészen a gyönyörű szakácskönyvekig sok mindent találunk 10 000 forint alatt, az utóbbi csoportból a konyhaművészet iránt érdeklődőknek kitűnő ajándék Fűszeres Eszter Fűszer és lélek, zsidó konyha itt és most című könyve, ami tele van receptekkel és érdekességekkel a kóser konyháról. A receptekben bővelkedő és képekkel illusztrált szakácskönyvet 5990-Ftért vásárolhatjuk meg a könyvesboltokban, interneten rendelve húsz százalék kedvezménnyel tehetjük meg ugyanezt.

Laptoppárna

Nagy kedvencünk ez a laptoppárna amelyet a Mono Fashionben vásárolhatunk meg 7990-ért. Hasznos ajándék olyanoknak, akik rengeteget használják a notebookjukat nem az íróasztalnál ülve, hanem az ágyon, földön, fűben görnyedve. És még jól is néz ki, pluszban anyaga is strapabíró, és könnyen tisztítható. Laptoppárnával nemcsak a számítógépező rokonainkat, ismerőseinket lephetjük meg, nekünk is sokszor jól jöhet egy ágyban eltöltött reggeli közben, vagy akár a kocsiban egy utazás során.

10.000-20.000-ig

Nike Dance

A Nike új kollekciói számos újdonságot tartalmaznak, minden lány és nő biztosan talál neki tetsző darabot például a Nike Dance ruhái közül. Ha nem sportol az ajándékozott, akkor is meglephetjük ezzel a táskával. A Nike Dance kollekcióban található táskák nem csak sportosak, strapabíróak és praktikusak, hanem divatosak is. A táska mellé persze cipőt is választhatunk, nem csak sportolóknak, hanem sportos nőknek is vagy olyanoknak, akik kedvelik a stílusok keveredését. Kényelmes viselet lehet akár napközben is, de elképzelhető, hogy az ajándékozott ettől kap kedvet, hogy beiratkozzon egy táncórára.

20.000 felett

A legtöbb vágy - azaz inkább csak álom - ebbe a kategóriába kívánkozik.

Vágó Réka cipő

Melyik nő ne vágyna egy szép, formatervezett és kizárólag az ő lábára álmodott cipőre? Vágó Réka által kreált cipők tökéletesen megfelelnek mindennek, és még többnek is, hisz szuperkényelmesek és egyediek. Mi ilyet kérnénk szépen.

X-box

Azt hihetnénk, hogy egy X-box csak a fiúknak jó karácsonyi ajándék, pedig ez nem igaz. Az X-boxokhoz ma már nagyon sok olyan játék készül, amely kifejezetten a gyengébbik nemet célozza meg.

Fotókönyv

Érdekes és egyedi ajándék lehet egy úgynevezett fotókönyv. A fotókönyv lényege, hogy saját fényképeinkből - legyen az akár digitális, akár papír alapú - egy gyönyörűen nyomtatott és összefűzött könyvet készítenek megrendelésre egyedi grafikákkal. Bővebb információk itt találhatóak!

Babzsákfotel

Egy designos, futurisztikus és ezüstösen csillogó babzsákfotel is kerülthet a fa alá, kényelmes belefeküdni és divatos bútordarabja lehet a lakásnak. A képen látható fotel az Innoshopban kapható, 34.700-as áron, de az üzletben választhatunk számtalan más darab közül is.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások