Test

Gyertyaszex

2850

A viaszcseppek okozta égető fajdalom a bőrön kellemes, izgató érzés lehet - persze, csak ha jól csinálják!  Az úgynevezett "wax play" azon érzéki játékok egyike, melyekkel az ember megközelíti saját illetve partnere fájdalomküszöbét, és sokszor már magára a fájdalomra várva izgalmi állapotba kerülhet. Az extázis fokozásaként sokan egybekötik a viaszos technikát különböző kikötözéses vagy egyéb szadomazo fogásokkal.

Forró viasszal játszani mindazonáltal veszélyes, és a balesetek, égési sérülések elkerülése érdekében fontos betartani néhány játékszabályt annak érdekében, hogy az ünnepi szexnek ne maradjon különösebb látványos, hólyagos nyoma. A különböző gyertyák olvadási hőfoka nagyban eltér egymástól, és az emberek fájdalomtűrő képessége sem egyforma. Sőt, a különböző testrészek érzékenysége is változó. Vigyázzunk, hogy a viasz ne kerüljön a szembe, és semmiképp ne nyúlunk a karácsonyi mécses után, ha valamelyikünk allergiás valamilyen parfümre vagy a gyertyában található festékanyagokra. 

A nagy extázisban azt is tartsuk észben, hogy mint tudjuk, a viasz szinte egyáltalán nem távolítható el a ruhából és az ágyneműből, így ha mód van rá, használjunk olyan lepedőt, amit nem sajnálunk feláldozni a forró élvezetért vagy legalább ne károgjunk utána. A nylon, vinil, pvc, műbőr kiegészítők, öltözékek, fehérneműk szintén nem alkalmasak a viaszos játékhoz. Legegyszerűbb, ha meztelen partnerén kísérletezik az ember, így legalább a ruhára sem föccsen semmi. Mivel az égési sérüléseket soha nem lehet teljes egészében kizárni, mindig tartsunk a közelben egy kancsó hideg vizet, jégkockát és egy lapátot, amivel a fájdalmat okozót fejbe vághatjuk.

A játék megkezdése előtt érdemes beolajozni a partner testét, mert amellett, hogy az olajozás izgalmas előjáték, a viasz így egyszerűen eltávolítható. Babaolaj helyett ajánlott masszázsolajat használni, ez ugyanis a forró viasz ellenére hűvösebb marad. Amennyiben partnerünk teste szőrös, semmiképp ne felejtsük el az olajat, mert a játéknak fájdalmas epilálás lesz a vége.

Gyertyavásárláskor érdemes betartani a "minél olcsóbb, annál biztonságosabb" elvet, ugyanis a drága, illatosított, színezett, általában méhviaszból készült gyertyák sokkal magasabb hőfokon olvadnak az olcsóbbakhoz képest. "Csepegtetés" előtt mindenképpen kísérletezzük ki magunkon - a tenyéren, vagy a kar belső felén -, hogy mennyire forró a viasz. A távolság növelésével csökkenthető a hőmérséklet, hiszen minél nagyobb távolságot tesz meg a levegőben a viaszcsepp, annál jobban lehűl.

A mell és a nemi szervek viaszozásakor mindenképp vegyük figyelembe, hogy ezeken a területeken sokkal érzékenyebb a bőr. Haladók és extra-fájdalomtűrő képességgel rendlelkezők akár azt is kipróbálhatják, hogy viaszt öntenek tenyerükbe, és azzal kenik be partnerük testét. Sokan szeretik, ha az egész testüket viaszba borítják. Vigyázat, a mécses nagyon fáj!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások