Divat

Netes cipőmúzeum

2799

A Virtuális Cipő Múzeum egy nagyon jó kezdeményezés, maga az ötlet még 2004-ben született meg Liza Snook fejében, aztán jöttek az egyeztetések különböző tervezőkkel és fényképészekkel, akik szívesen kapcsolódtak a cipő múzeumhoz. A múzeum a mai napig várja az e-maileket, bármilyen kérdéssel, vagy ötlettel nyugodtan fordulhat hozzájuk bárki.

Az oldal tökéletes, hiszen mindenféle szempont szerint keresgélhetünk a cipők között. Szűkíthetünk akár színek szerint, akár tervező, de akár anyagok szerint is. A hordható és átlagos cipők helyett, a múzeum inkább az érdekes darabokat gyűjtötte, gyűjti össze. Az anyagok tekintetében találunk például gyöngyből készült, de szőrmés lábbeliket is, vagy olyan papucsot, amelynek a talpaira egy-egy felmosó van erősítve, tiszta hasznos otthoni viselet, járkálás közben takarítunk. 

Klikk a képre!

A múzeum érdekességeket mutat be a cipőrajongóknak, és megmutatja, hogy a tervezőknek mekkora a fantáziájuk, de semmiképpen nem ad ötleteket, irányvonalakat a következő cipő vásárlásunkhoz.

A hordható vagy éppen hordhatatlan lábbelik mellett a múzeum egyéb más cipőkkel kapcsolatos anyagokat is gyűjt, a honlapon láthatunk festményeket, amelyek témája a cipő, vagy ékszerkülönlegességeket, ahol például a medál egy-egy kis ezüstből készült magassarkú, de illusztrációkat és sok mást is cipő témában.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások