HotCot

Nevezz és nyerj portfólió fotózást!

2785

Mindenki számára ismert lehet az Our Style in Hungary, a street fashion blog, ahol a főváros utcai divatját mutatják be nap mint nap. Az ourstyle lányok Magyarország egyik legnagyobb modellügynökségével, az Attractive Modellügynökséggel közösen most versenyt hirdetnek. Ily módon szeretnék népszerűsíteni a modell szakmát hazánkban, hiszen itthon sokan nem mernek modellnek jelentkezni, talán azért is, mert a szakma sokszor negatív előjellel szerepel a híradásokban. A valóságban azonban hihetetlen nagy kiugrási lehetőség nyílhat ki egy fiatal lány előtt, világot láthat és akár nemzetközi karriert is befuthat, ha az adottságai és a kapcsolatai, profi ügynökségei is megvannak hozzá.

A most meghirdetett pályázat további célja az, hogy a magyar divatszakmában minél több olyan modell forogjon, akik a kreációkat nemzetközi minőségben tudják bemutatni. Mindenképpen érdemes tehát pályázni, hiszen a nyertes egy teljes portfólió fotózást kap, s szerepelhet az egyik ismert hazai havi divatmagazinban is.

A verseny első fordulója csak a fényképes jelemtkezést jelenti. Az ourstyle.hungary@gmail.com címre kell eljuttatni az egyszerű, digitális géppel fotózott anyagot, melyben egy egész alakos szemből készült fürdőruhás kép és két portré: egy profilból és egy szemből mindenképpen szerepeljen. A képek beküldési határideje 2008 vége, tehát december 31. Amennyiben valaki úgy érzi, nem tud előnyös képet küldeni magáról, ugyanezen az e-mail címen december 15-ig jelentkezhet, hogy segítséget kérjen a fotók elkészítéséhez. Fontos, hogy írd meg a teljes neved, a mobilszámod, hogy felhívhassanak, ha a döntőbe jutottál, a születési éved, a magasságod, a mell-, derék- és csípőbőséged, a súlyod és végül a lakóhelyed.

A második fordulóra január elején kerül sor, ekkor kihirdetik a három döntőbe jutott lányt, akik ezt követően egy rövid interjún vesznek részt. A győztes kilétét  a blogon teszik közzé január közepén.

Bővebb infókért katt ide!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások