HotCot

December a Mono Fashionben

2784

Már korábban írtunk róla, hogy a Mono Fashion kínálata ősztől kezdve minden hónapban egy-egy vendégtervezővel gyarapodik, és hogy a Je Suis Belle és a Mono Fashion egy közös kollekcióval jelentkezik, most pedig újabb híreket kaptunk az üzlet felől.

A Mono Fashionben decemberben Szép Szidónia mutatkozik be, aki tervezést tanult Bécsben és Angliában is az elmúlt években, ruhái pedig az osztrák fővárosban és például Berlinben is megvásárolhatóak. 

A Mono Fashion számára a tervezőnő egy jól variálható nyolc darabból álló kötött kollekciót tervezett, amelynek egyes darabajai decemberben a Mono Fashionben lesznek kaphatóak. A szürke színű kötött ruháknál a tradíció találkozik a mai könnyed laza szabásvonalakkal. A ruhák kialakítása olyan, hogy szabad mozgást biztosítanak a testnek, valamint jól kombinálhatóak mindenki ruhatárának darabjaival. A ruhákat a kidolgozott részlete jellemzik, ugyanúgy, mint a teljesen egyedi és kézzel készült kalapkollekció esetében is, amelyet szintén Szép Szidónia tervezett.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások