Test

Szex vagy orál? Melyik jön előbb?

2766

Amikor először randizunk valakivel, akkor hosszasan csókolózunk több órán át, majd továbblépünk. Mindenkinek máshol van az a szint, amiben megadja a bizalmat a másik félnek, de olyan is akad, aki kihagyja ezt az első szex alkalmával. A bizalom egyénfüggő, van akinek az orális kényeztetéshez kell intimitás, van akinek a behatolás és az egymás szemébe lihegés jelenti a mélyebb kötődést. A szenvedély gyorsan jön, így szinte követhetetlen mi miután történik, de azért magunkból kiindulva tudjuk, mit engedünk meg másoknak.

Az is elképzelhető, hogy hamarabb kényeztetjük a másikat és elbabrálunk vele, csak azért, hogy rólunk terelődjön a figyelem. Gyakran megesik, hogy első alkalommal nem érezzük azt, hogy a bugyinkhoz engednénk az illetőt.

A kérdés egyszerű: melyik jön előbb, a szex vagy az orál szex? És miért?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
Dec
11
hanyag írta:
Friss kapcsolatban munkaruha.
Munkaruhában orál? Na ne.
12:32
2
Dec
11
Marci84 írta:
Minden. Különben semmi értelme az egésznek, és javasolt továbblépni. Akkor van jövője valaminek, ha rögtön szenvedélyesen kezdődik. Amíg erre létezik példa (és szerencsére létezik) addig erre érdemes alapozni. :) Még szerencse, hogy a mai hölgyek már nem prűdek.
13:04
3
Dec
11
vinczeb írta:
Marci84, szívemből szóltál! Ha már rögtön vonzódtok egymáshoz, az a legjobb! De azért a sorrend: orál és szex :)
13:17
4
Dec
11
ismeretlen írta:
nekem nincs választási lehetőségem... bele mélyvízbe, rögvest! ha már szex, legyen minden:D
13:20
5
Dec
11
whitetulip írta:
egyetértek veled!
13:49
6
Dec
11
orsi válaszaMarci84 írására:
igen, csak a pasik akkor is hajlamosak továbblépni, ha megvolt minden
13:51
7
Dec
11
Marci84 írta:
Csak aztán nehogy jöjjön egy harmadik személy bármelyik oldalon az egyből szenvedélyes szinten. Akkor bajban lehet egy lassú víz partot mos kapcsolat. Inkább azt tapasztaltam, amit brownie is mond. A szenvedély meg tud maradni. akár örökre is.
13:53
8
Dec
11
Marci84 válaszaorsi írására:
Ez a veszély fennállhat. Viszont ezt is jobb előbb megtudni, nem? Kellemetlenebb neked, ha heteken át fűz, hogy megkaphasson. És utána lép csak le, mert titkon csak ennyit akart.

Nálam mindig is egyértelmű volt a szabály. Annak van jövője, ahol rögtön nyitott és szenvedélyes a lány. Ahol rögtön egyértelműen én kellek neki. ezekből voltak mindig is a jó kapcsolataim. A "menjünk kézenfogva ide-oda hetekig", az mindig elsüppedt valahol. Mutatta, hogy a lánynak nem igazán én vagyok a típusa.

Tapasztalatfüggő dolog, lehet hogy többen fordítva szereztetek jobb élményeket.
13:56
9
Dec
11
Jucc válaszaMarci84 írására:
"menjünk kézenfogva ide-oda hetekig":))) ezt sosem értettem. Mert ugye (szerintem), ha már kézenfogva járkálgat két ember, akk. elvileg együtt vannak, de gyakorlatilag semmi "olyat" nem csinálnak, ami erre utalna. Szóval, az ilyen nekem nem megértőőős.

Én a láng mellett szavazok. Kell az. Csak lobogjon!! Ha kell az első pillanattól. Aztán a többit eldönti mindeki, merre-hogyan-hány lépés.
14:32
10
Dec
11
kricica írta:
Nálunk a szenvedély megvan. Orálon túlvagyunk. Én is Őt, Ő is engem. Várjuk, hogy hasson a gyógyszer... De van egy kis gond. Annak ellenére, hogy figyelmes, és gyengéd, és kiugrom a bőrömből, úgy tud hozzám érni, orálban nagyon nem jó. Túl erősen csinálja. Lehúzza rólam az alsóneműt, és rámveti magát, nagyon erős nyelvcsapásokkal, és a nyomáson kívül alig érzek valamit. Hogy tudnám a tudtára adni, hogy mit tegyen? A "ne ilyen erősen" nem használ... :( Nem szeretném megbántani sem, hiszen minden másban fenomenális, gyengéd, stb.

Kaphatnék tippeket?
15:26
11
Dec
11
cef válaszakricica írására:
őőő..
mondd meg neki? bővebben.
15:36
12
Dec
11
kricica válaszacef írására:
De hogy? Ott? Akkor? Vagy utána? Mi nagyon szégyellősek vagyunk :( Főleg Ő :)
15:46
13
Dec
11
bab válaszaMarci84 írására:
Én például 19 vagyok és még szűz. Pont ezért görcsös nekem az ismerkedés, mert tudom, hogy a legtöbb férfi így gondolkodik, nekem pedig a "minden" elsőre igencsak sok lenne. Fontos, hogy jobban megismerjem, hogy meg tudjak benne bízni, pedig nem vagyok én sem prűd. Sőt, inkább kíváncsi, de valamilyen fokozatot mégiscsak tartanék. De úgy elég nehéz, ha az első alkalommal nem sikerül a bugyimba jutnia nem is érdeklem többet...:-/
15:52
14
Dec
11
carpediem84 írta:
Marci mi ikrek vagyunk? Csak az olyan kapcsolataimból(1év,1.5 év,9év) lett valami ahol már az elején volt minden. Nekem is ugyanazok a tapasztalataim mint neked. A szenvedély megmarad ha már az elején is van. Nagyon ritka az az eset amikor a szenvedély csak arra az egy estére szól. Persze van ilyen is. Volt is rá példa.
15:56
15
Dec
11
Renate írta:
Szerintem mindenkinek az jó, ahogy akarja :)
15:58
16
Dec
11
ismeretlen válaszakricica írására:
ezt a linket helyezd el a postafiókjában! :)
http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20070807-igy-nyulj-a-nodhoz.html
16:00
17
Dec
11
ismeretlen válaszakricica írására:
ezt a linket helyezd el a postafiókjában! :)
http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20070807-igy-nyulj-a-nodhoz.html
16:00
18
Dec
11
kricica írta:
:) Ahhoz túlságosan szeretem Őt...
16:05
19
Dec
11
kricica válasza írására:
Oké :-)

Köszi mindenkinek! Fura ez egyébként... Én 26 vagyok, Ő 25. Szerintem mindketten tapasztaltak. De barátokból lettünk egy pár, és lehet, hogy Ő nehezebben oldódik. Nem tudom. Valahogy meglepett, hogy a fantasztikus érzékisége mellett ilyen.

Azért köszi mégy egyszer!
16:10
20
Dec
11
nyelvecske válaszaorsi írására:
akkor aztán főleg, dehát az európai lányok már megszokhatták ezt
16:40
21
Dec
11
hajnalcsillag83 válaszabab írására:
Igen, a legtöbb így gondolkodik, de Neked nem a legtöbb kell, hanem az az egy, aki nem így. Azért van belőlük sok, úgyhogy ne izgulj. :-) Ha fontos, hogy előbb megismerd (nekem is az volt), akkor addig ne is hagyd magad, bármit is mond. Ha nem tud várni addig, amíg úgy érzed, eljött az ideje, akkor nem is kell bánni, mert olyan is v olt. Neme gy húsdarab vagy, hanem egy érző lény! Ha ezt nem érti meg, menjen is és keressen magának egyet a húspiacon. Csinálj mindent úgy, ahogy Te gondolod és ne hagyd, hogy mások hassanak Rád, mert ez a Te életed. Mert ha már egyszer megtörtént és a srác bunkó volt és otthagyott, akkor ez a további kapcsolataidra is kihathat. Szóval csak hajrá és szelektálj, mert megteheted!
16:41
22
Dec
11
urvaritimi írta:
hát, sztem nem kell cikket olvasni az orálból, talán a csípőddel és a kezeddel vezesd a fejét és az állkapcsát. ha erősködik, hogy ő tudja jobban akkor állj le és ne imitáld azt, ami nem jó. az orál tök szubjektív, nem lehet kétszer az életben ugyanúgy csinálni.
16:55
23
Dec
11
urvaritimi válaszakricica írására:
neked ment feljebb az üzi, bocs.
16:55
24
Dec
11
visszamennye írta:
Először orál, persze nekem csinálja, aztán leülök tv elé Fradi meccset nézni, mig ő kitakarít, és hordja a söröket. Ja és kiviszi a szemetet, nehogy má nekem kelljen mindent csinálni! Hékás!
16:58
25
Dec
11
korovjov írta:
hmm.
a tapasztalat azt mutatja,hogy az első látásra szenvedély,az a bejövős nekem.én nem tudom és nem is akarom visszafogni magamat,ha az illető kedvemre való.:) mostani kapcsolatom nagyon szenvedélyes,nagyon szerelmes vagyok kb az első perctől kezdve... és igen,ha szex,akkor szerintem is legyen benne minden:)
17:23
26
Dec
11
Adriana írta:
Na nekem ahhoz kellett több idő, hogy én hagyjam magam orálisan kényeztetni! De mindenképpen a szex az első a sorban nálam. Persze több "csak csókos" randi után...
18:20
27
Dec
11
Szex? Nagyon változó:) De a 3. randit igyekszem mindig betartani, sokkal tovább nem szoktam várni... 2 hét környéke. Orál? Hagyom magam, én viszont csak néhány alkalom után csinálom.
18:32
28
Dec
11
lbirgit írta:
Szenvedély, tűz, izgalom! Ezek nélkül nem működik. Szeretem orálisan kielégíteni a párom, élvezem, ahogy élvez engem, ahogy csinálom neki. És ha én ezt az első együttlétnél "visszahallom", akkor biztos van folytatás.
18:59
29
Dec
11
cef írta:
háhá! azaz! :)
19:16
30
Dec
11
pippo22 írta:
Én egyértelmű statisztikát nem tudok erről mutatni, de mindenesetre egy dolog tény, ami nem tartozik közvetlenül talán a témához, de mégis: ha egy lány nekem hamarabb odaadta magát, mint ahogy összejöttünk (összejövés alatt azt nevezem, h ha megkérdezik bármelyikünket, van-e kapcsolata, igennel válaszol, és a másikra gondol :)), akkor sosem jöttünk össze. Szeretők lehettünk, működhetett jól az a fajta kapcsolat, de sosem lett a barátnőm. talán a tisztelet veszett el...
Egy ellenpélda van, de ez jócskán ellentmond minden eddiginek: Ő a jelenlegi barátnőm...:)
19:23
31
Dec
11
reddemon válaszavisszamennye írására:
Én másképp gondolom: természetesen ő nekem, aztán én heverészek az ágyban amíg ő vacsit csinál nekem, és keveri a kedvenc koktélomat, miközben én a Szex és New Yorkot nézem!
19:29
32
Dec
11
Semira írta:
Konzervativ vagyok, az első randin még csók se jöhet szóba!! Az első hónapokban is max petting. Szexet minimum fél év után tudok elképzelni. Nálam az orálhoz kell több bizalom, csak annak jár akihez már nagyon erősen kötődöm, ehhez pedig idő kell. Szóval egyéjszakás kalandban nem tudnék ilyet elképzelni, bár magát az egyéjszakásat se...
Az aktusok során viszont mindig megelőzi az orális szex a rendeset. De gondolom ezzel legtöbben így vagyunk, hiszen az előjáték része..
19:55
33
Dec
11
cropp írta:
wáhá. tökmindegy. utána úgy is jön az agyalás, szervezkedés, kérdések, stb. akármilyen kapcsolattípusról van szó. megelégszem azzal, hogy bármit csinálok, jó vagyok benne :P :P, és abbahagytam örökre a lányos taktikázást, soha nem jött be. (mondjuk legutóbb az őszinteség sem..., fiúk, segítsetek! :P)
20:03
34
Dec
11
nymphae válaszabab írására:
Az a helyzet, ha az ember húzza-halasztja a dolgot, az nem vezet semmire. Én 18 évesen vesztettem el a szüzességem egy olyan sráccal, akibe nagyon hosszú ideje bele voltam zúgva, és egyszer csak lett egy egyéjszakás kalandunk. Aztán semmi.
És egyáltalán nem bántam meg! Addig nekem is az volt, hogy csak halogattam, meg nem vagyok rá felkészülve meg ilyenek. Aztán mi lett az eredménye, tiszta para voltam... De azzal a kalanddal elmúlt, utána legalább biztos voltam abban, hogy képes vagyok rá :)
Az oké, hogy az ember az igazit keresi, de annak az igazinak is akkor tudod a legtöbbet adni, ha van tapasztalatod, önbizalmad és szexuális téren nem vagy túl gátlásos. Persze ez nyilván nem azt jelenti, hogy mindenkivel elsőre le kell feküdni, mindenki érzi, hogy mikor jón el az idő. Csak annyi, hogy nem érdemes sokat húzni.
20:18
35
Dec
11
ismeretlen írta:
21 éves vagyok, nem tartom magam prűdnek, ám nem hiszem, hogy egy kapcsolatot legjobb szexszel indítani:) 3 és fél éve élek párkapcsolatban, a barátomat 8!! éve ismerem, mégis miután összejöttünk 3 hónapig nem szerelmeskedtünk(pedig azért mindkettőnknek volt már némi tapasztalata)...ez a néhány hónap elég volt arra, hogy jobban megismerjük egymás belső értékeit.Ezek után az első együttlétünk (habár kissé rövidre sikerült:)) felejthetetlen élmény volt:D
20:25
36
Dec
11
gege válaszacropp írására:
Nem szeretnék túl kiváncsi lenni, de...
hogy nem jött be az őszinteség?
20:34
37
Dec
11
whitetulip írta:
FOGAZZ A MAKKON:D..ezen nevettem..:D
amúgy, ha óvatosan csinálom a barátom még élvezi is..:) ízlések és pofonok..:)


mi két hónapig vártunk, mert a barátom kicsit nyuszi volt, és azt szerette volna érezni, hogy szeretem, és nem dobom ki, ha nem úgy teljesít..de amúgy persze pár alkalom után már előtört belőle a DÖG..azóta minden a legnagyobb rendben..:)
20:36
38
Dec
11
Cacika írta:
Ha izzik a levegő és látványosan kívánjuk egymást,akkor mi a baj?:)Minden ami jól esik megtörténhet...:)
20:42
39
Dec
11
najki válaszahanyag írására:
Maximálisan egyetértek! A munkaruha kötelező, az orálnál az egy kissé kellemetlen lehet! De ahhoz, hogy az első randi, egyből nemi kontaktusba torkolljon, vagy igen laza erkölcsök, vagy nagyon erős vonzalom szükséges...
20:50
40
Dec
11
hanyag írta:
Úgy emlékszem, mintha az AIDS-ről szóló írással kapcsolatban más vélemények hangzottak volna el, mint itt. Nyilván mások írták a hozzászólásokat.
21:26
41
Dec
11
hanyag válaszanajki írására:
Azt hiszem, egy bizonyos koron túl már nem olyan nagy probléma ez.
Ha mindketten tudják mit akarnak, nem biztos,hogy kell még futni két kört...
21:28
42
Dec
11
vinczeb írta:
"nehogy már zsákbamacskát vegyek" :)
21:36
43
Dec
11
babus válaszaCacika írására:
ez mind oké, csak az a baj, hogy azt egy pasi se mondja nekem h nézi valamibe azt a lányt aki első találkán odaadja magát.mert szerintem nincs olyan.megtörtént és utána pápá,utána már nem érdekes a csaj.
21:56
44
Dec
11
ismeretlen írta:
Amíg ilyeneken kellett agyalnom, azt csináltam, hogy először csak puszis randi, aztán vagy puszis, vagy csókos, még pár csókos, és végül megkapott egészében. Szerencsére ez mostanában már nem téma nálam. :)
21:57
45
Dec
11
bagoj írta:
Khm, az orál csak azóta nem szex, hogy Clinton elnök azt hitte, vagy már korábban sem volt?
21:58
46
Dec
11
bagoj írta:
Khm, az orál csak azóta nem szex, hogy Clinton elnök azt hitte, vagy már korábban sem volt?
21:58
47
Dec
11
bagoj írta:
Khm, az orál csak azóta nem szex, hogy Clinton elnök azt hitte, vagy már korábban sem volt?
21:58
48
Dec
11
bagoj írta:
én igazán csak egyszer nyomtam entert
21:59
49
Dec
11
hanyag válaszabagoj írására:
Szexnek számít, de nem házasságtörés.
22:12
50
Dec
11
Adriana válaszahanyag írására:
Ezt Te is így gondolod?
22:14
51
Dec
11
bagoj válaszaAdriana írására:
ez víííííc, érteeed? :-)
én amúgy úgy emlékszem, azt mondta, hogy ő úgy tudta, az nem szex, azért nem kell elmondani otthon.
22:29
52
Dec
11
bab válaszanymphae írására:
igenigen értem, nem húzom halasztom én, jelöltem nekem is lenne azért...:) de sok fiú egyébként akit ismerek úgy van a dologgal, hogy jaj jó lennék neki, de egy éjszakánál nem biztos hogy tovább meg tudja magát kötni, és engem meg ismer és szeret és tisztel annyira, hogy nem használ ki...ez kedves tőle nyilván, de nem tudja hogy miben lennék benne...de sztem mint neked,nekem is elmúlna az első után az ilyen jellegű "parám" , ami amúgy nem olyan vészes, de kicsi azért van:)
22:41
53
Dec
11
bagoj válaszabab írására:
bocs, hogy beleszólok, de szerintem ne hallgass ilyen tanácsokra!
szinte fájt olvasni, amit nymphae írt.
magadra hallgass inkább, ne az elvárásokra.
22:47
54
Dec
11
hanyag válaszabagoj írására:
Utánanéztem, Bagojnak van igaza, rosszul emlékeztem. Ez a Bili gyerek azt mondta, nem volt szexuális viszonya Mónikával. Mikor fény derült a spanglira, akkor azt találta ki, hogy az orál nem szex. Így aztán saját maga szerint nem hazudott.
22:56
55
Dec
11
hanyag válaszaAdriana írására:
Nem az én gondolatom volt, úgy emlékeztem, ezzel próbálták visszalapátolni a trágyát a tehénbe.
22:58
56
Dec
11
hanyag írta:
Az interneten megtaláltam Mónika vallomását. Jól mutatja a magyar nyelv gazdagságát.

"Elegem van. A dolog után keserű íz maradt a számban, és a gyomromra ment a dolog. Úgy érzem, hogy nekem már csak a kemény dolgok jutnak, és most hogy ez a csúnya dolog kiszivárgott, nekem vágnak mindent az arcomba. Nem akarok senkit eláztatni tele szájjal, úgyhogy inkább nyelek, de bizony bánt a merevség, amellyel szemben találom magam. És ugyan belátom, hogy van ami engem is térdre kényszerít, de még így is bátran szembenézek azzal ami a szemem előtt lebeg. Az az igazság, hogy minél csúnyább dolgot fognak rám, annál ádázabbul nyelvelek vissza. Remélem, előbb-utóbb kibújik a szög a zsákból, és megpuhulnak azok is, akik kukoricáznak velem, még akkor is, ha a dolog egyenlőre rajtam szárad. "

23:01
57
Dec
11
Adriana válaszabagoj írására:
Dehogynem értem, csak hanyagot néha provokálom kicsit...... :-))))
23:07
58
Dec
11
bab válaszabagoj írására:
jaj nem hallgatok egyáltalán semmiféle elvárásra, eszemnél vagyok teljesen, tudom én,h úgyis jönni fog aminek jönnie kell:) de köszönöm a tanácsaitokat!:)
23:17
59
Dec
11
hanyag válaszaAdriana írására:
Már hiányzott egy kis törődés...
23:20
60
Dec
11
Potyoka írta:
Szerintem is először orál, de a bizalom mindenképpen elengedhetetlen hozzá.

Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet a férfinak szánt orális technikát fejleszteni ? Esetleg egy hasznos link vagy hasonló?

Köszi szépen előre is!

23:20
61
Dec
12
zoldtara írta:
Hát én előbb fekszem le valakivel, minthogy orál, ide vagy oda. Nekem ahhoz sokkal több bizalom kell. Először (legalábbis én) zavarban van az ember szerintem, és úgy....hát fura na. :) De szerencsére ezt nem csak én gondoltam így ;)
00:56
62
Dec
12
zoldtara írta:
Ja, és első randin....á, dehogy :) még úgy sem, hogy már régebb óta ismeretük egymást, mielőtt összejöttünk. :) neméskész. :) Ettől még lehet vonzalom, és van/volt is. Deakkorsem. :D
Bocsha kicsit kaotikusnak hatok. :D
01:00
63
Dec
12
Marci84 válaszabab írására:
Tőlem kérdeztél, de eddig nem volt lehetőségem válaszolni. Szóval: Fiatal vagy még! Így természetes ez. Nekem is megvolt a korszakom, amikor még sokat randiztam ugyanazzal, mielőtt megtörtént.

Ne hallgass maradéktalanul hajnalcsillag83-ra. Abban igaza van, hogy úgy kell cselekedj, ahogy te érzed jónak. De abban nincs igaza, hogy azok a fiúk, akik hamar várják el a dolgokat, csak "húst" keresnének.

Egyszerűen csak mindannyian más élettapasztalatokkal bírunk, más helyzetek adták meg a nagy sikereket, és a kellemetlen kudarcokat. Ha egy lányt csúnyán kihasználtak, az természetes hogy elítél olyan fiúkat, akik hamar témára akarnak térni.

Én például olyan életutat jártam be eddig a kapcsolatok terén, hogy a hosszú romantikázással induló lány nagyobb valószínűséggel jött rá, hogy "áá, valahogy mégsem te vagy az ideálom". És kisebb esély volt a sikerekre. Hosszú előkészítés után csupán egyetlen kapcsolatom alakult szépen.

Ezzel voltak ellentétesek azok az esetek, amikor a lány hamar éreztette velem, hogy kellek neki, és az első valós randin (ez nem egyenlő az első összefutással) már akkor megtörtént minden. Nincs nagyobb bizonyíték egy lány vonzalmára, mint ha hamar nem bír a vérével. Ezek a kapcsolatok később lelkileg is gyönyörűekké fejlődtek. Megvolt a tuti alap.

Amire meg hajnalcsillag utalhatott, a csak húsra menő vadászás inkább a bulikban van. persze ebből is kivettem a részem, de akkor még "gyerek voltam" A felsőoktatás gondtalan világa.

Még egy dolog. Jellemzően az idősebb korban válnak nyitottabbá, lazábbá a nők ilyen téren. Én mindig szerettem a 30as korosztályt.

Neked nem kell kapkodnod. :)
01:19
64
Dec
12
Marci84 válaszabab írására:
Tőlem kérdeztél, de eddig nem volt lehetőségem válaszolni. Szóval: Fiatal vagy még! Így természetes ez. Nekem is megvolt a korszakom, amikor még sokat randiztam ugyanazzal, mielőtt megtörtént.

Ne hallgass maradéktalanul hajnalcsillag83-ra. Abban igaza van, hogy úgy kell cselekedj, ahogy te érzed jónak. De abban nincs igaza, hogy azok a fiúk, akik hamar várják el a dolgokat, csak "húst" keresnének.

Egyszerűen csak mindannyian más élettapasztalatokkal bírunk, más helyzetek adták meg a nagy sikereket, és a kellemetlen kudarcokat. Ha egy lányt csúnyán kihasználtak, az természetes hogy elítél olyan fiúkat, akik hamar témára akarnak térni.

Én például olyan életutat jártam be eddig a kapcsolatok terén, hogy a hosszú romantikázással induló lány nagyobb valószínűséggel jött rá, hogy "áá, valahogy mégsem te vagy az ideálom". És kisebb esély volt a sikerekre. Hosszú előkészítés után csupán egyetlen kapcsolatom alakult szépen.

Ezzel voltak ellentétesek azok az esetek, amikor a lány hamar éreztette velem, hogy kellek neki, és az első valós randin (ez nem egyenlő az első összefutással) már akkor megtörtént minden. Nincs nagyobb bizonyíték egy lány vonzalmára, mint ha hamar nem bír a vérével. Ezek a kapcsolatok később lelkileg is gyönyörűekké fejlődtek. Megvolt a tuti alap.

Amire meg hajnalcsillag utalhatott, a csak húsra menő vadászás inkább a bulikban van. persze ebből is kivettem a részem, de akkor még "gyerek voltam" A felsőoktatás gondtalan világa.

Még egy dolog. Jellemzően az idősebb korban válnak nyitottabbá, lazábbá a nők ilyen téren. Én mindig szerettem a 30as korosztályt.

Neked nem kell kapkodnod. :)
01:19
65
Dec
12
bab válaszaMarci84 írására:
Huh, micsoda terjedelmes válasz:) értelek amúgy teljesen. és köszönöm, hogy kifejtetted! hogy nem kell kapkodnom? hmm...fura ezt hallani,mikor körülöttem mindenki mindenen túl van, akkor én nem is tudom magam hová tenni...de olyan sokan mondják, hogy lassan elhiszem:) de nem is kapkodom el amúgy...nem merem elkapkodni:) de az első olyan hatalmas mérföldkő...de szinte minden téren szerintem. És utána sokkal magabiztosabban megy neki az ember, ha tudja mi következik:)
Nálam egyébként, csakhogy kapcsolódjak a témához, az orál nekem előbb szerepel,mint hogy én csináljam, ahhoz több időre van sztem szükség, de ilyenkor meg rossz érzés, hogy nehogy önzőnek tűnjek, ha valamit én engedek, ugyanakkor viszont én nem csinálom...bár idővel és több tapasztalattal gondolom ez is változni fog.
Na szép álmokat mindenkinek:)
02:03
66
Dec
12
Marci84 válaszabab írására:
Nagyon szívesen! Tényleg ne siesd el! Jól látod! Fontos mérföldkő lesz az első neked! Amiket meg én írtam, azok már az én felnőtt elvárásaim, ezek kérlek ne zavarjanak. Meglesz majd az a srác, aki türelemmel lesz veled addig amíg kell.
03:27
67
Dec
12
pipitanc írta:
először orál neki aztán szex aztán orál nekem v. először nekem orál aztán neki aztán szex és megint orál v. szex és orál, orál v. szex szex szex...

mikor hogy:)
08:04
68
Dec
12
majtika32 írta:
Hát én a szüzességemet is úgy vesztettem el, h hamarabb volt orál és majd csak később jött a szex
09:13
69
Dec
12
Joco írta:
Sziasztok !
En ferfi vagyok de ismerkedeskor rokton szex...,hat ez nallam nem megy! Eggyaltalan nem vagyok hive az elsietett aktusoknak.Mielott agyba kerulnek valakivel,szeretnem kiismerni.Soha nem voltak elsietett kapcsolataim es soha nem szexeltem lannyal csak azert,hogy sportot uzzek az egesszbol.En amugy is sportolok,a folosleges energiamat levezetem ott :),:),:).
Csak akkor jutunk agyba ha mar idot adtunk egymasnak az ismerkedesre.Szeretm tudni kivel fekszem le,kikkel jart elottem , mi a kedvenc etele,mi a kedvenc itala,szokasai.......Szoval egyszer egy kis ismerkedes,egy kis kozeledes,apro meglepetesek mindaddig amig erzed, hogy tenyleg tetszik az illeto lany es erzel iranta valamit.Erzed,hogy valami ott fellobbant benned,ott legbelul.
Ha figyelsz rea,kenyezteted,dedelgeted, simogatod nemcsak a testet hanem a lelket is , nagyon megszepulnek a lanyok!Ha megnyitotta a szivet es befogadott azutan mar csak lepesnyire vagy a menyorszagtol.
Ha szeretitek egymast, ismeritek egymas elvarasait,ha szeretitek es ismeritek egymas testet, olyan szepet ki tudtok hozni egymasbol, hogy elajulsz a gyonyortol.
Ezutan mar kit erdekel a sorrend....?
09:14
70
Dec
12
Joco válaszaPotyoka írására:
Valasz Potyoka-nak !
Lidokain ( Lidocain ) spray
Evel probald meg.....:) , :) , :)
09:46
71
Dec
12
vinczeb válaszaJoco írására:
Blöáááá, egész nap Júlia meg Romana könyveket olvasol? :)
11:01
72
Dec
12
vinczeb írta:
Amúgy focista vagy? :)
11:02
73
Dec
12
Skiny írta:
volt aki azt írta, hogy minimum fél évet várna a szexszel. azt gondolom, hogy ez egész fiatal korban még működik, persze, hatalmas jelentősége van, de egy idő után a fél év már nagyon soknak számít, és a srác, persze ha nem az első vagy neki, nem hinném, hogy várna ennyi ideig . Szerintem a max 1 hónapot még kibírják.
a másik, tök jó, ha már rögtön az első alkalommal annyira vonzódtok egymáshoz, hogy nekiesnétek a másiknak, ezzel sincs semmi probléma, de a nők többsége hiába megvan ez a dolog, úgy gondolj, azzal, ha első randin megtörténik a szex, a srácnak rossz véleménye lesz róla.
én úgy gondolom, ha megvan az a vibrálás, akkor ok, nem az első alkalommal, de nem kell húzni halasztani a dolgot, ha a srác akar, akkor ezek után is akarni fog.
11:03
74
Dec
12
pupakzsemle írta:
Nekem is hosszú kapcsolatom van, párommal 4,5 éve vagyunk együtt, mi voltunk egymásnak az elsők, ennek köszönhetően kicsit több, mint három hónapot vártunk, meg persze azt mondanom sem kell, hogy a lángolás ilyen korban több mint természetes:)
Nálunk szex volot előbb és orál utána, mivel szerintem ahhoz kell egy bizonyos fokú összeszokás, mivel az ember az elején eléggé zavarban van. Persze nagy tapasztalataim nem lehetnek a dologban, mert ő az egyetlen és első partnerem, de ennek ellenére szerintem nekünk ez így bevált, azóta rendszeresítettük a dolgot több más játékkal együtt.
Másrészről olyan sok ember ír itt az első alkalomról, meg hogy rögtön orál(amihez sztem nem húznak munkaruhát:)) és erről rögtön eszembe jutott a múltheti AIDS cikk áradat és a sok megfontolt hozzászólás:)
Na mindegy, gondoltam leírom érdekességképpen:)
12:07
75
Dec
12
Bettus1 válaszaJoco írására:
Igen igen... végre egy normális ember. Én is így gondolkodom. Gyűlölöm ezt a mai rohanó világot!! Mennyire gusztustalan már az hogy már 14 meg 15 évesek elvesztik a szüzességüket. Alig ismerik egymást az emberek és összefekszenek... semmi másról nem szól a dolog mint arról, hogy csak sex... nem érdekel ki fia borja vagy... csak na... Sehova nem kell sietni!!! Én 23 vagyok... emlékszem az első három alkalom a párommal borzalom volt... csak azért voltam vele együtt, mert a barátai előtt szégyelte magát hogy nem voltunk együtt. Ez az essünk egymásnak első randin nem begyere, mert az illető olyan hévvel repül is ahogy nekem esik. Bleeee.... Múltkor pl. harmadjára találkoztam egy fiúval... annyira kész volt szerencsétlen... ő most azonnal akar... na én ezzel az erővel hátat fordítottam neki, hogy elmész te a... de utánnam jött és bocsánatot kért... hogy vár vasárnapig... nem kell mondanom szakadtam a röhögéstől... azóta sem találkoztam vele de még mindig ír. :) Utálom az ilyet!!!
De most már boldog vagyok... mert újra beszéltem egy régi barátommal aki még mindig oda meg vissza van értem... azt hiszem vele maradok, rendkívül türelmes volt... szex ide vagy oda... nekem bizonyítani kell, hogy szeret aztán jöhet minden... mi szem szájnak ingere!!!
12:28
76
Dec
12
Cacika válaszababus írására:
Igen,ebben igazad van...én fogalmaztam hülyén.Azt elfelejtettem hozzátenni,hogy nem tartós kapcsolat szokott az ilyenekből kialakulni,viszont azért azt sem lehet elfelejteni,hogy mi lányok is(legalábbis én),hajlomosak vagyunk arra,hogy ha már megkaptunk egy fiút,onnantól kezdve nem is érdekes,mert ha tudjuk,hogy már csak mi érdekeljük,szeretünk velük játszani kicsit.:)
Ez most nagyon nagy szemétségnek hangzik,de egy lány is le tud lépni egy kis alkalmi akármi után,nem feltétlenül mindig a lány a szenvedő alany ....szerény tapasztalataim szerint!:)
Arról pedig nem is beszélve,hogy nem kell feltétlenül az aktusnak megtörténnie,sőt,egy kemény petting sokkal hatásosabb és máris ott van a kíváncsiság a fiúban,hogy vajon milyen lehetne vele a szex?!:) Tehát ha vki pattintani fogja a másikat az nem a fiú lesz.Érted?:)
Ha pedig annyira elszabadulnak a vágyak és annyira kölcsönös a vonzalom,akkor meg tényleg mindegy mi történik.Ráadásul ezek szerintem(legalábbis nálam),nem mindennapos dolgok,szóval ha egy évben 1-2-szer előfordul,az még nem vészes.
12:42
77
Dec
12
Cacika írta:
"Én 23 vagyok... emlékszem az első három alkalom a párommal borzalom volt... csak azért voltam vele együtt, mert a barátai előtt szégyelte magát hogy nem voltunk együtt. "

Lehet én értettem félre vmit,de az mivel jobb,hogy csak azért fekszel le vkivel,mert az szégyenli magát a haverok előtt, és nem azért mert úgy érzed itt az ideje,mert szereted és vele akarod elveszteni a szüzességed és megértél már rá??!
12:46
78
Dec
12
Cacika válaszahanyag írására:
Ez kurva jó!hehehe :D:D:D
12:53
79
Dec
12
Jucz írta:
A test mindig azt kívánja amire szüksége van :) a sorend mindegy a vágyak úgyis diktálnak :) bár ez szubjektív :)
13:04
80
Dec
12
Bettus1 válaszaCacika írására:
Hmmm... nem akartam elmondani azért az egész storyt... már egy éve voltunk együtt az akkori párommal akivel na... 16 voltam és nem voltam még elég érett rá... na ezért... mert az egy év sok idő és mert nagyon szerettem... így teljes, remélem már érted... én úgy gondoltam ő az igazi.... hát nem így történt. Na de mindegy.
13:28
81
Dec
12
ppassz írta:
Sziasztok! Nálam ez tök helyzet függő. Azt hiszem, ha az ember nagyon vágyik valakire, mindig a lehetőségei határozzák meg, hogy mennyit mer/akar/tud bevállalni. Mert az sosem mindegy, hogy a bizsergés egy zsúfolt szigeten, egy nyilvános wc-ben, vagy egy csöndes otthonban kapja ölbe az illetőt...Hjajjj, de szép is a szerelem.:)))
13:45
82
Dec
12
Joco válaszavinczeb írására:
Baratom ...,en focista vagyok , igen ! Vidam , vicces,sportos megjelenessel ! Nyaron motrozom , telen sizek es uszok , non stopp sportolok. Imadnak a lanyok mert nem vagyok egy limitalt szexcentrikus izomagyu hapsi hanem '' vegre egy igazi ferfi'' ! Az Isten megalldott nem csak esszel de gyonyoru szep ''kilinccsel'' is es en azt tudom mondani , hogy tudta kinek kell adni ! Turelmes vagyok a lanyokkal es sok olyan lanyt hoztam vissza a valo vilagba akiket a baratai elhanyagoltak,kihasznaltak,kiabranditottak , kiegettek , majd dobtak oket es sajnos mar semmi jot nem lattak a szexbe ! En meg mindig tudom mi a kulombseg a szex es a szeretkezes kozott de ha gondolod teged is megtanitlak! A szexnek a muveszi formaja a szeretkezes ! Szexelni mindenki de szeretkezni nagyon kevesen ! Hidd el nekem , imadjak es keresik a lanyok a figyelmes pasikat.Vagynak egy kis kenyeztetesre....! Valtozz meg baratom mert ha a baratnod kifog egy igazi pasit , tatott szajjal maradasz! Amugy nem olvasom sem Juliat sem Romanat de a baratnod aki vagyik egy kis romantikara, az biztos olvassa!
Apropo ....,puszilom a baratnodet !!!!
14:53
83
Dec
12
Marci84 válaszaJoco írására:
Öcsém, neked gond van az önbizalmaddal a szex terén, és így érzelmi kötelékkel akarod bisztosítani magadat náluk?

A lányok közül is csak páran ilyenek, mint a Bettus1! Ő megdícsér téged, hogy igazi férfi vagy, de a következő mondatából kiderül, hogy sz@r tapasztalatokkal indult az életben. Az ilyen neked a mérvadó? A lányok is izgulnak belül, hogy "Na, vajon milyen lesz majd!" meg kell adni nekik! Aztán meg jöhet az ismerkedés, mert tudjáttok hogy gerjedtek egymásra és ez mindig össze fog kötni. Nehogy már azon múljon a dolog, hogy milyen ételt eszik!

De tényleg. Ez a dumád elnyerhetné a lélekszépségversenyt Kozsó elől! Csakhogy nem a lovagkorban élünk.
14:54
84
Dec
12
Marci84 írta:
Mellesleg a művészi szeretkezést is lehet tolni elsőre is, nem kell ahhoz vacakolni előtte sokat. Azt meg senki nemmondta, hogy a hamar szex után el kell hanyagolni a nőt. Hamar szex után sokkal jobban lehet szeretni.
14:57
85
Dec
12
Joco válaszaBettus1 írására:
Szioka !
Jol csinalod,hogy vigyazol magadra. Ne engedd,hogy szextargynak hasznaljanak.
En soha nem rajongtam olyan lanyok utan aki konnyen megkaphato volt.Mindig egy visszatartassal kuzkodtem ,arra gondolva hogy azt a lanyt mindenki ilyen konnyen magkaphatja.......??! Akkor mi benne a kulonos, hol az a gyonyoru erzes es hol a hoditas varazsa? Mindig szerettem ha meglephettem a paromat valami apro pici figyelmesseggel vagy viraggal.
Szerettem ha fontosnak erzi magat es hidd el ha egy nonek megadod ezt az erzest, szazszorosan fizeti vissza neked!Tapasztalt pasi vagyok, rengeteg lany baratnom van akikkel tenylegesen csak platoi kapcsolatom van de rajonganak a tarsasagomert mert uj ertekeket nyernek maguknak es uj normakat szabnak ki az udvarlasra jelentkezo pasasoknak. Oda jutottak , hogy az udvarlokat hozzam hasonlitjak es ha nem talalnak meg engem bennuk, szoba sem johet a kovetkezo lepes...!
Volt baratnoimmel szoros kapcsolatba vagyok, olyan lanyok akiknek ezelott 10-15 evvel udvaroltam, megtartottak szerelmes leveleimet es buszken mutogatjak,hogy milyen gyonyoruen voltak szeretve....! Nem szabad engedni,hogy egy ilyen gyonyoru erzesbol valaki sportot uzzon es te legyel a sportolas eszkoze. Ertekeld at magad es rajossz , hogy sokkal jobbat erdemelsz mind egy olyan pasit akinek csak a dugas jar az buksijaba! Legy okos ! Puszi neked !
15:27
86
Dec
12
Bettus1 írta:
Mérvadó??? Drága Marci te mi a rákról beszélsz??? Te nem hallottál olyanról, hogy valakinek fáj ha a szüzességét elveszti? Hmmm... Marci te gondolsz kicsit sokat magadról, te az a fajta ember vagy aki nem értékeli, mert képtelen értékelni a belső értékeket... és fogadd már el hogy valakinek más a sorrendje mint a tiéd. Ezért nem kell csesztetni senkit... Örülök amúgy hogy belőled egy van... mert ha több lenne írtanálak mint a legyeket. :) Na csak viccelek... vagy...
Ez nem bebiztosítás... semmi nem garancia... és igen valakinek nem esik nehezére a másikat megismerni... Ha megkérhetlek velem ne dobálozz és hagyd ki a nevem a gondolatmenetedből... köszi... :)
15:28
87
Dec
12
Bettus1 írta:
Köhi Joco úgy lesz ám!! :)
15:34
88
Dec
12
Joco válaszaMarci84 írására:
Baba !
Nem hinnem , hogy baj volna az en onbizalmammal sot , szerintem tul nagy ! Van onbizalmam mert tapasztalatra alpozok. Amikrol te beszelsz az nem szeretkezes hanem alibi az alkalmi szexre!
Te is csak hulyited magad es nem veszed eszre , hogy mekkora jokat kacagnak a hatad mogott azok a sracok akik egy olcso sor meg egy kozel-tango utan agyba tudnak vinni teged !
Ha nem igy van irj vissza mert beszelhetunk meg errol ! De hidd el , hogy az ami egy sracnak jol all , az a lanynak nem nagyon ! Ha egy srac valtogassa a baratnoit ugy monjak , hogy nagy macso de sajnos a lany ha surun valtogassa akkor annak maskepp mondjak....
Igyekezz a jo oldalon maradni ! ....:) ,:) , :) !!
Apropo ! MIkor neztek utoljara a szemedbe es mondtak neked '' Szeretlek'' ? De ugy igazibol , hogy erezzed , hogy oszinten mondjak.......?
Szimpatikus vagy es az az erzesem meg fogunk mi osszaszolalkozni.......
15:42
89
Dec
12
Joco válaszaBettus1 írására:
Cukki lany vagy !
15:53
90
Dec
12
Bettus1 írta:
:D Igyekszem... :) önmagamat adni!! :) :) Köszi köszi :) :x
16:05
91
Dec
12
Joco válaszaMarci84 írására:
...Hat nem tudom elkepzelni azt a muveszi szeretkezest ami teged erhet egy rohamozaskor amikor par napja ismersz egy iparost !!!!
En ugy tudom , hogy egy gyonyoru szeretkezeshez harmonikus kapcsolat , alkalmas pillanat es a kello tars kell! Mindez ugy , hogy semmi zavaro tenyezo ne legyen, hogy a lany tudjon ellazulni meg felszabadulni ! Nagyon jol kell ismerjetek egymas testet , sot egymas testenek zege-zugat!
Bizalom meg szerelem ! Szerintem ez mind nagyon fontos.......! Szerinted ?
Amikor mindez megvan, beszelhetunk szeretkezesrol!
16:06
92
Dec
12
mandalababa válaszaMarci84 írására:
kedves Marci 84!
kívánom- de csak picit- h 84 évesen majd mikor már csak sétálgatni tudsz ide oda kézen fogva, gondolj eme fennkölt szavaidra.

azontúl kétségem van afelöl h te találkoztál már szembe egynél több nővel is.

... semmi baj nincs a sétálgatással, sex előtt és után: D
az h sex előtt is sétálgatnod kell egy picit , nem azt mutatja h nem indítod be a lányt. badarság a szabályod.
üdv
16:07
93
Dec
12
mandalababa válaszaJoco írására:
veled értek egyet Joco, bár ez a nők dumája;) :S
16:09
94
Dec
12
Bettus1 írta:
na hogy a számból vetted ki a szót mandalababa... szerintem is valahogy így lehetett, Marci mennyi is volt az az annyi??? :D :D :) Na jól van na... szerintem ezek után biztos megértette... vagy ha nem akkor leszek én is szivesen a teacher. És mivel maradi vagyok... ahogy szerintem te gondolod... akkor ér a pálcázás is!!!
Ja és azért maradjunk annyiban hogy szerintem az ilyen gondolkodásmódhoz... el kell érni egy felejtségi(agyi) szintet... nevezzük már nevén a gyereket. Bölcs az aki tapasztalt... vagy fordítva... Jajj de tudok hízelegni. :) :)
16:21
95
Dec
12
heyjude írta:
Sziasztok!Szerintem vérmérséklettől és szituációtól függ a sorrend.Mármint ha egy könnyű kalandról van szó(tudom,tudom,erkölcstelen fúúúúúúj----hát szerintem jó!)nem nagyon tudom elképzelni hogy orállal szöszöljek,mondjuk szerintem az ilyen szituk nem is erről szólnak.:P
Viszont ha már mélyebb érzelmek is játszanak,akkor néha jól esik hosszan kényeztetni egymást,és akkor persze a kölcsönös pettinget vesszük előre.
Hogy ki teszi meg előbb?Én személy szerint nem vagyok oda azért hogy csináljam,hangulat kell hozzá,viszont a megfelelő partnerrel megnő a "harcikedv".Jó hallani/látni/érezni az örömet,a vágyat a párodon.
Ami pedig a várakozási időt illeti:nem szeretem.mármint azt,hogy azon sakkozunk mikor adjuk oda magunkat.Jobb szeretem a tiszta beszédet.Ha megőrültök egymásért,mindketten ugyanazt akarjátok,mire kell várni?Ha valami különleges van kialakulóban,az ígyis-úgyis meglesz,ha meg a srác/vagy csaj az aktus után nyúlcipőt húz,akkor meg annyit ért az egész.
Szerintem tisztában kell lenni önmagunkkal,az érzelmeinkkel és helyén kell kezelni a dolgokat.Igenis van olyan,hogy a szex csak szex,és nem szerelem.(de!Akinek kimarad az életéből a szerelemből szex élménye,az sokat veszít.Annál nincs jobb)
16:42
96
Dec
12
Joco válaszamandalababa írására:
Koszi !
:) , :) , :)
16:53
97
Dec
12
Joco válaszaBettus1 írására:
Neked is koszi !
:) , :) , :)
16:54
98
Dec
12
ismeretlen válaszaJoco írására:
Mondanivalód nagy részével egyetértek, azonban a túl sok romantika is tud terhes lenni. Inkább az arányokon van a hangsúly szerintem.

"Iparos", ez a szó(használat) elmékeztet engem egy szívemhez közel álló tájra.


16:56
99
Dec
12
Joco válaszamandalababa írására:
Szia !
...''nok dumaja'' - ez jo kifejezes.....de ez a valosag ! En tudok szeretni es orvendenek ha mindenki legalabb fele annyira tudna mind en ! Ha nekem nem tetszik egy lany , inkabb finoman megmagyarazom, hogy mennyire aranyos de sajnos foglalt vagyok es nem szeretnek senkinek hazudozni meg fajdalmat okozni; mindhogy kihasznaljam es erzelmek nelkul szexeljek vele.
Imadom a lelkizest , csodalatos egy gyonyoru novel gyugyogni az agyban es egymast kenyeztetni.
Csodalatos egymasnak gyonyort adni es gyonyort kapni.Sajnos sokan nem tudjak milyen az erzes amikor rajongassz egy lanyert es vegul meghoditod de ugy , hogy kozbe te is belehabarodsz. Sokan nem tudjak milyen az az erzes amikor vegigsimogatsz a gyonyoru testen es erzed a gyomrogban azt a kavargast, azt a leirhatatlan bodulatot amit megmagyarazni sem lehet. Ha mar erezted, tudod mirol beszelek....! Ezt az erzest csak az ismerheti aki szeretkezett igazibol.....!
Nekem is voltak non-konvencionalis kapcsolataim de azok bizalman es apro erdekek korul mozogtak. Senkinek fajdalmat nem okoztam es csufot nem uztem senkibol !Tudom mi a szex es tudom mi a szeretkezes kozti kulombseg ! Kritikat elfogadok barkitol mert abbol csak tanulni lehet .........
17:31
100
Dec
12
Joco válasza írására:
Igen......
Mi surun hasznaljuk.......
17:34
101
Dec
12
ismeretlen válaszaJoco írására:
Mi is :)
17:36
102
Dec
12
Joco válasza írására:
Az igaz , hogy jobol is meg-art a sok de szerinted annyira borzasztoan sok romantikaba van reszed , ebben a rohano vilagban , hogy mar unod!
Dehogy..... , szerintem ez a korszak eggyik nagy hibaja, hogy sajnos eleg keveset tudunk egymasra figyelni.....!
Kornyezetunkben elnek olyan emberek akik joval tobb figyelmet es szeretetet erdemelnenek es nincs idonk meg modunk megadni nekik! Szerintem kevesen tudjak azt mondani , hogy kicsordult a romantika a poharabol.......:) ,:) ,:) ,:) !
17:45
103
Dec
12
ismeretlen válaszaJoco írására:
Nem a romantika mennyiségére hanem mikéntjére céloztam. Szerencsémre azonban számomra pont megfelelő kvantitású és kvalitású romantikázásban lehet részem.

Abba, hogy a mai világ milyen nem mennék bele... Legfőképpen azért, mert én a legtöbb dolgot másképp látom mint ami manapság az etalon, ezért nem is szoktam a fentihez hasonló vitákban részt venni. A végén ti. mindig ugyanazt a konzekvenciát vonom le magamban, hogy én nagyon más síkon közelítek meg nagyon sok dolgot és ha megválaszthatnám nagyon nem ebbe a korba szeretnék születni.

És ismételni tudom csak magam: még mindig egyetértek Veled.


17:57
104
Dec
12
Joco válaszakricica írására:
Tipppppppp.......
Jatszodjatok tukrost!
Monnddddd meg neki , hogy amit te nyujtasssz neki , azt kell o is neked !
Kenyelembe helyezitek magatokat barmilyen 69 formatumba es te veszed at a vezetest.
....csak finoman,csak gyongeden es ravezeted, hogy ezt a gyongedseget tukrozze vissza neked.
Ha kisse bedurvul , ezt teszed te is annyira , hogy eszre vegye magat ! Legy okos es ravezeted lepesrol -lepesre arra az erintesre ami nallad tuzet csihol :) , :) ,:) !
Sikert !
18:00
105
Dec
12
Joco válasza írására:
Nagyon koszonom !!!!!
:) ,:) ,:) ,:) !
Ugy nez ki , hogy egy sikban mozgunk !!!
18:01
106
Dec
12
ismeretlen írta:
:)
talán a gyökereknek is köze lehet ehhez ...
18:10
107
Dec
12
Marci84 válaszaBettus1 írására:
És mégis hogyan írtanál mint a legyet? Megnézném. Fordítva könnyen megtörténhet, ha keresztezné egymást az utunk. És nem küldenék virágot utólag a sírodra!

Eddig csak egyszer fordult elő, hogy valamelyik itteni marha megpróbált fenyegetően beszélni velem. Az is megérdemelne egy alapos "ólommérgezést"! Jobb, ha visszaveszel az arcodból függetlenül attól, hogy nem értesz egyet velem.
19:21
108
Dec
12
Marci84 válaszaJoco írására:
Hé, lököttkém! Nem esett le neked, hogy fiú vagyok? Amennyi eszet mondtál magadról, mégsem igazán tudsz a sorok között olvasni. Amit pedig leírtam, az nem alibi. Soha nem használom ki "csak úgy" a nőket. Nem jelenti azt, hogy kizárom az alkalmi kapcsolatokat ha a lány azt szeretné, de tisztelem azt a nőt akit megkapok, és nem bántom meg.

19:26
109
Dec
12
Marci84 válaszaBettus1 írására:
Veled ellentétben én nem számolom darabra a hölgyeket az életemben. Tök fölösleges. Elég annyi, hogy életem nagy részében jó kapcsolatokban éltem eddig is, és azok a gyorsan kezdődőekből kerültek ki.
19:30
110
Dec
12
Marci84 válaszamandalababa írására:
Túl fogom élni, hogy neked kétségeid vannak az előéletemmel kapcsolatban. :)
19:31
111
Dec
12
Cacika válaszaBettus1 írására:
Értem,és köszi a választ!;)
20:12
112
Dec
12
Cacika válaszaJoco írására:
Szia!
Ne haragudj,de én pont az ilyen pasik elől menekülök,akiknek a szeretete már idegesítő és folytó(számomra).Ráadásul nekem nagyon művi és nyálas is.De ez csak én véleményem,nem akarlak megbántani,csak gondoltam írok,hogy láss ellenpéldát is,mert ez sem minden nőnek jön be!
20:15
113
Dec
12
Skiny válaszaCacika írására:
hát nekem sem jön be:) nekem túl csöpögős, és el tudom képzelni, hogy mással is problémák vannak....
Bettus1-ről is van egy képem, ismertem egy ilyen típusú lányt, aki annyira naiv, és annyira buta, hogy az már fáj.... Nyilván ha neki azt mondja vki, hogy szép vagy, akkor azt egyből elhiszi.... A félrefésült hajú, nyakkendős fiúk biztos menők az ő körében....
21:42
114
Dec
12
Skiny válaszaBettus1 írására:
ugye fejlettségire gondoltál????
Bettus1, a gyerekeket nem a gólya hozza! bocsi....
21:45
115
Dec
12
Bettus1 írta:
Nem úgy mindenre skiny... :)
hééé marcika nem hagynád abba... mert nem érdekel édes fiam mit mondasz... gyere Londonba... ide találsz? ... Crystal Palace... a többit személyesen... jó
na gyere idegbeteg. :)
22:22
116
Dec
12
Bettus1 írta:
A lényeg szerintem nem kell sietni sehova... de ki hogy gondolja mindenki egyéni dolga hogy érzi. Olyanról is hallottam akik az első randin együtt voltak azóta is meg vannak. De az én elveimben akkor sem fér bele... örülök ha más így eltudja engedni magát egy ismeretlen személlyel... semmi gond, én nem vetem meg... :) Ha neki az jön be... ez az ő dolga. :)
22:25
117
Dec
12
Bettus1 írta:
Én köszönöm Cacika. :)
22:27
118
Dec
12
Bettus1 írta:
Hopp skiny utánna láttam mit írtál... elég rossz kép alakúlt ki benned rólam... némi lappangó gyűlöletet érzek... akarsz róla beszélni?? :)
Nem tudom nem én esek a másiknak úgy hogy szó nélkül... ne ítélj ha nem ismersz... nem az az okos ember aki a másikat lehülyézi... szóval ennyit rólad.
Jól elkanyarodtunk a témától.
Ja és hogy jött szóba a gyerekcsinálás??? Gyere beszélgessünk freemailen... megadom szivesen a címet... és a kultúrát leveleidet oda írhatnád... mert szerintem senki nem kíváncsi az emberismerő tehetségedre... ha meg meg akarod mutatni menjél cirkuszba... szivesen itt beajánlak valahova ha szeretnéd. Látod bennem mennyi emberség van... szivesen segítek ahol tudok.
22:36
119
Dec
13
Marci84 válaszaBettus1 írására:
Oké, ez tényleg parttalan. Fejezzük be, mert egyikünknek sem kellemes ez. :)

Mindenki máshogy gondolja. Visszaolvastam, és elismerem hogy nem volt szép tőlem a nevedet egy másnak írt kommentembe rakni.. Ezt sajnálom, meggondolatlan volt!

Angliába nem utaznék el egy nézeteltérés miatt. :)

Részemről lezártam a témát.
02:12
120
Dec
13
Bettus1 írta:
Szép jó reggelt. Én is sajnálom, ha megbántottalak valamivel Marci. :)
10:32
121
Dec
13
Joco válasza írására:
''talán a gyökereknek is köze lehet ehhez ...''

Nem talan hanem biztos !!!!!

:) , :) !
17:03
122
Dec
13
Joco válaszaMarci84 írására:
Baratom !
Jelkepesen irtam , hogy lassam annyi eszed van , hogy felfogd milyen lehet egy nonek olyan primitiv krapekokkal jarni mind te vagy....?

Udvozlom a baratnodet....... !
17:05
123
Dec
13
Joco válaszaCacika írására:
Sajnalom,hogy nallad nem jovok be .... !
Ezek szerint mi ketten soha sem fogunk szexelni.....?
17:09
124
Dec
13
Marci84 válaszaJoco írására:
Sajnos ezzel a kamuval már nem mászol ki, mert tényleg azt hitted, hogy lány vagyok. :) Sebaj. Úgysem akarom tovább növelni a hozzászólásaim számát a témakörben, szóval ezután rád hagyok mindent. Még azt is, hogy leprimitívezel, pedig csak egy focista vagy, én meg letettem már pár dolgot az asztalra tanulmányaim és munkám során is, mialatt fizikumomat sem hanyagolom el természetesen. maximum öntelt és egoista vagyok, de ezt vállalom, és sok lánynak ez jön be. (Ha megnézed, a hozzászólások is elég vegyesek voltak.)

A párom is olvasott téged, jól szórakozott. Biztosan majd viszont üdvözölni is fog téged, de ezt majd Ő megírja ha akarja! :)

Következő cikknél találkozunk, sziasztok mindenki!
17:21
125
Dec
13
Norc69 válaszazoldtara írására:
Inkább katolikusnak hatsz :)
17:24
126
Dec
13
Norc69 írta:
Hehe, kezdődik, de rég volt már egy jó balhé itt!
Jocó! Nincs baj azzal amit írsz, szíved joga, de ahogy írod... Kérlek, legalább ékezeteket használj, a kedvemért! (Na persze ha nem külföldön vagy, angol billentyűzet előtt)
És tényleg kell, hogy ilyen romantikusan, lovagiasan gondolkodó pasik is legyenek. Már csak az egyensúly kedvéért is.
17:39
127
Dec
13
Joco válaszaMarci84 írására:
Meg mindig Baratnak foglak szolitani mert ugy erzem ez a kis duma konstruktiv jellegu !
Az jo, hogy olyan ugyes vagy de ahhogy eszre veszem enyhen meg fenyezed is magad!
Most jol allana nekem , hogy villogjak a tanulmanyaimmal? Hidd el joval tobbet eltem mind te, joval tobbet lattam es tanultam! Ket egyetemet vegeztem es jelen pillanatba a mesterimet jarom.
Es focista vagyok ami csak jo !
Negy ( 4 ! ) nyelvet beszelek anyanyelvi szinten es a hasizmomon almat lehet reszelni !
A nok imadnak !!! IMADNAK !!!!
Azert megjegyzem birlak mert jokat lehet vitazni veled !
Remelem meg dumalunk!
Udv. Joco
17:50
128
Dec
13
Joco válaszaNorc69 írására:
Udv.

Elkaptal ! Angol billentyuzet !!
17:52
129
Dec
13
Joco írta:
Most lepem mert edzesere szaladok !
Udv mindenkinek !
Amugy remelem ma nyer a Real Madrid !
17:53
130
Dec
13
Norc69 válaszabab írására:
Bab, elsősorban azt csinálsz amit akarsz, légy boldog. Egy (rossz) vicc:
"19 vagyok és még szűz"
Nem szégyelled?
Jól van na, tényleg nem kell szégyellni. De vigyázz, abba a hibába ne ess, hogy nem tanulsz meg időben szerelmeskedni, kiműveletlenül mész férjhez, aztán az urad dob valakiért, aki jó az ágyban. És abban a korban vagy, amikor ezeket a dolgokat meg lehet tanulni.
Ahhoz viszont kapccsolatok kellenek. Ahhoz viszon bizalom. Tehát fontos, hogyha kapcsolatokat kezdesz, ne a dizsiben tedd, mert ott tényleg a bugyiba jutás az elsődleges.
Bizalom: A pasik nagy része nem jár diszkóba. És közülük néhányban meg is lehet bízni. Hogy tiszteli a döntésed, és türelmesen vár arra, hogy elhatározd, hogy elveszítsd a szüzességed. Más dolog, hogy amíg vár, kivel és mivel tölti ki az időt, ha érted mire gondolok.
Vagy lehet olyan, hogy ne legyen kedve másnál keresni amit tőled egy ideig nem kap meg? Nézd csak mit írsz:

"Nálam egyébként, csakhogy kapcsolódjak a témához, az orál nekem előbb szerepel,mint hogy én csináljam, ahhoz több időre van sztem szükség, de ilyenkor meg rossz érzés, hogy nehogy önzőnek tűnjek, ha valamit én engedek, ugyanakkor viszont én nem csinálom...bár idővel és több tapasztalattal gondolom ez is változni fog."

Na emiatt kívántam én mindig is annyira a szűz lányokat. A hátamra púpnak! Tehát bontsuk le: Hagyod hogy udvaroljon egy srác. (Legyen legalább 20, hisz taknyosokkal mit is kezdenél, ugyebár, nagylány?) Első hónapban megfoghatja a kezedet. A másodikban már puszi is lehet. Három hónap alatt eljuthat a csókig. Még három hónap simisimi, aztán félrehúzhatja a bugyid, és szépen kinyalhat. Na persze szopiszopi nincs, de örüljön, hisz van szép tisztességes barátnője. Aztán egy év után lassan elgondolkodsz, hogy hát mégis csak jó gyerek, beteheti, lekerül a bugyi.

Ki a fene fogja ezt kivárni? Mert persze legyen egészséges, férfias, gyengéd mégis tökös csávó! Nincs 20 éves egészséges elméjű szűz pasi, férfi meg főképp nincs!

Nem mondom, kivártam én is, amikor kellett, ha volt mellette kivel áldozni a mocskos testiség oltárán. Második/harmadiknak jó volt, humanitárius célokból előmelegítettem több szűzlányt, akiket aztán más aratott le. De ami az igazat illeti, nem érte meg.

Ha nemileg érvényesülni akarsz, sürgősen változtatni kell a gondolkodásodon (de mint mondottam, azt csinálsz amit akarsz, semmi közöm hozzá!). Kapcsolatok kellenek, amiben le lehet szögezni, hogy nincs bedugás, csak KÖLCSÖNÖS örömszerzés, ön és közismereti szándékból. Hidd el, normális fickók ezt elfogadják, és vagyunk páran. És akkor ha majd jön az igazi, nem csak nézni fogsz a bránerre, mint borjú az új kapura.
17:58
131
Dec
13
Cacika válaszaJoco írására:
Hát ez aranyos volt:) Valószínűleg nem!!!:)
21:22
132
Dec
15
Joco válaszaCacika írására:
Nagy kar....:) ,:) !
Puszi neked !
07:50
133
Dec
15
Iphigenia válaszaMarci84 írására:
Hát jót röhögtem a kommentjeiden! :-)))))

Jótanács: sose vitatkozz olyannal, aki nem fordít figyelmet a helyesírásra és 'suksüköl'. :-)))))

Amúgy Jocónak is van igazsága, azzal a megjegyzéseddel nem értek egyet, hogy 'nem a lovagkorban élünk'. Ha igaz, amit Jocó ír (amit nemigen hiszek, de ha mégis), akkor hadd legyen csak ő a szűzlányok álma, nincs ezzel semmi baj. :-) Kell ilyen is!

Én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy minden a helyzettől függ. Volt már hosszabb kapcsolatom, ami egyéjszakás kalandnak indult, volt, hogy nem annak indult, de elég hamar a lényegre tértünk, és olyan is, hogy sokat vártunk az ággyal. :-)

A férjemmel már évek óta együtt vagyunk, és vele is megtörtént már első este. :-)

Sosem lehet tudni. Ezért arra kérlek, hogy Te se sarkíts, nem csak az lehet jó kapcsolat, ami szexszel indul. :-) Remélem, nem haragszol ezért, de néha kicsit sovinisztának tűnsz. :-) Na jó, ez sem baj, így is találtál párt, aki szeret és vice versa. Nasszal csak annyit, hogy olyan MINDEGY. :-)))) peace
08:36
134
Dec
15
Joco válaszaIphigenia írására:
Puszilom a holgyet :) !

Ehhez volna nemi hozzafuzesem.....

''Jótanács: sose vitatkozz olyannal, aki nem fordít figyelmet a helyesírásra és 'suksüköl'. :-))))) ''

Nagyon sajnalom,hogy nem tarthatom be a helyesirasi szabalyokat de angol billentyuzeten zongorazom es ennel jobbat nem tudok kihozni belole........:) , :) !
................ez az en helyesirasomrol , de az a '' 'suksukol'' szo , az tutti , hogy a magyar szotarba nem letezik ! Ezt szeretnem megkerdezni , lenyegibe mit jelent......!
Semmi ellensegeskedes, csupan erdelkodom !
Meg annyit az egeszhez , hogy amit irtam mind,mind igaz habar latom az aranyos-holgy ketelkedik....!
Sot, reszemrol meg bovithetjuk a temat mert sok vitathato dolog van egy tarskapcsolat kialakulasarol.................10:46
135
Dec
15
Gvendolin írta:
Hmm, hát gondolatom akad:
nem tölt el jóérzéssel, amikor azt olvasom, hogy egy szűz lány púp a háton(meglennénk szűzhárta nélkül-pláne amikor átszakítják) Az első pasim 10 évvel volt idősebb, hasonló megjegyzést kaptam tőle(mai napig enm tudom, akkor mi a fenének volt velem? Az évek alatt elégg elvette az önbizalmamat, kevés gyöngédséget és figyelmet kaptam tőle, a szex az egész jó volt, de csak alapszinten. A
16:53
136
Dec
15
Gvendolin írta:
Na, elöbb elküldtem.. folyt.
Sajnos képtelen voltam lezsoktatni arról a meggyőződéséről, hogy egy nőhöz elég hozzáérni és beindul..szerintem ezt gondolta. Ha tanulnom kellett volna tőle, hát akkor nagyon hülye lennék még most is, szerencse voltak könyvek, szívtam magamba a tudást és meg is lett a haszna, mert hála a forróvérűségemnek és a könyvekből szerzett tudásnak,a követekő párom már áldásnak tekintett az ágyban és nem koloncnak.

Hát 19 éves korban azért nem ártana már egy pasit szerezni, márpedig azért mert a szex csodás dolog, őersze csak megfelelő partnerrel. És még ekkor azért teljesen egyetértek abban, hogy jó lenne, ha egy negyedév eltelne az első randi és ágybabújás között. Az tény viszont, hogy felnőttként ez az időintervallum jóval kevesebb lesz, de én még a harmadik randin sem bújnék ágyba senkivel, legyen ez még picit késöbb :) Pl. az 5dik :) Nem igazán van tapasztalatom randizásban, mert a mostani kapcsolatom is úgy alakult, hogy már ismertük egymást és az első esetnél is. És volt 2, ahol randiból alakult ki dolog, de nem volt tartós, mert nem éreztem az összhangot se szexben, se beszélgetésben.

Támogatom az oylan embereket akik nem csak dugni akarnak, hanem tényleg szívvel-lélekkel a párjukra koncetrálnak, akkor talán nem hallanék sok oylan sztorit, hogy a pasim nem tud nyalni, korai magömlés és meg kellett játszanom magam. Mindkét fél lehet hibás. Művelődni, művelődni, és gyakorolni! :)
17:01
137
Dec
15
Joco válaszaSkiny írására:
Szia !
Kesve vettem eszre mennyire '' jo '' vagy es mennyire itelkezel mas felett !

Figyelj egy picit mit irtal rolam .........'' hát nekem sem jön be:) nekem túl csöpögős, és el tudom képzelni, hogy mással is problémák vannak.... ''
Nem tudom mire erted, hogy baj volna nallam......
Ird ide le szepen, hogy lassam mire is gondol a buksid....?
Varom !
20:50
138
Dec
15
Joco válaszaGvendolin írására:
Jol gondolkozol........
20:52
139
Dec
15
Joco válaszaJoco írására:
Meg mindig nem......, pedig mar 2 napja ismerjuk egymast... :) , :) , :) ?!
20:54
140
Dec
15
Iphigenia válaszaJoco írására:
Szai, üdv a fórumon! :-)

'Suksüköl' szó létezik a magyarban (ld. egy szótárban). Azt jelenti (csak példát tudok írni), hogy pl azt, hogy 'hallgassuk', nem felszólító, hanem kijelentő módban használja valaki. Te azt írtad egy kommentben (most visszakerestem), hogy '...ha egy lány gyakran váltogaSSa...', nem másolom be a többit, mivel a konjunkciót ebben az esetben kijelentő módban használtad. :-)))))) Ez helytelen. :-) Tudom, hogy angol billentyűzeten írsz, olvastam, nem is azzal van a baj, csak itt-ott (elég gyakran) a kötőszók használatával, a ragokkal és a kettős betűkkel, illetve kettős betűt írsz ott, ahol csak egy kell. :-))))

De nehogy sértésnek vedd!!!!! Tényleg nem annak szántam, de mint írtad, örülsz az építő kritikának (bár nem ebben a vonatkozásban). :-)))

Más.

Mint Marcinak is írtam, egyszerűen nem bírom, ha valaki sarkít, és 'csak az ő véleménye' a helyes. Te hálistennek nem hülyéztél le senkit, aki nem azt írta, amit Te, és ez pirospont.
Viszont Marcinak annyiból igaza van, hogy egy kapcsolat milyensége nem a szex időzítésén múlik. Ha olyan erővel kívánjátok egymást, hogy majd' megőrültök, miért ne fekhetnétek le első alkalommal? (Kivétel ez alól, ha egyik, vagy mindkét fél szűz még, az azért komolyabb dolog, több figyelmet kíván. :-))

Nohát. Helyesen teszed, hogy senkivel nem veszel össze, de sajna hozzá kell szokni, hogy vannak lányok - egyre több sajnos - , akiknek a Te hozzáállásod már nyálas. Ez van, emelkedik az ingerküszöb.... Jó' gerincre kell vágni a ribancot aszt' kész. :-)))))))))) Csöppet pejorálva.

Ez persze nem vonatkozik mindenkire. Én itt a fórumon mindig az 'arany középutat' hirdetem, meg azt, hogy ne ítéljünk el senkit (főleg ne személyeskedjünk), amíg nem ismerjük. De lehetőleg akkor sem, ha már ismerjük. Sosem lehet tudni, hogy antipatikus valaki mekkora gyöngyszem.
Na de ezt csak így epilógnak írtam. :-))))))

Kérdést, kérést, óhajt, sóhajt, panaszt, parancsot örömmel fogadok. :-)))))

22:09
141
Dec
16
Joco válaszaIphigenia írására:
Kezcsokom.......
Ez mind szep es jo amit irtal , el is fogadom mind konstruktiv kritika :) , :) , csupan annyi a hozzafuzesem , hogy akkor nem baratsagos szandekkal kozelitetted meg a dolgot.
Tul radikalis voltal es szigoruan itelkeztel nehany kis hiba miatt......
Amugy a hozzaszolasaidbol latszik, hogy OK vagy, kiegyensulyozott es foleg tolerans.
Jo tarsasag lehetsz...............
Most puszi neked mert rohanok. Ma meg benezek, ha gondolod meg ''kotekedj'' velem :) , :) , :) !
Szia !
Joco
08:14
142
Dec
16
Norc69 írta:
"Megcsalás, pont egy szűz lányt? HEADSHOT!"

Headshot helyett inkább a torkonlövés a megoldás; csak nem a férfit, és nem ólommal ;-)

És olyan ez,mint tóra és a pipázás: Rabbi lehet-e a Tóra olvasása közben pipázni? - Szó sem lehet róla, a szent szövegről semmi sem vonhatja el a figyelmed! Másnap: Rabbi, lehet-e pipázás közben a Tórát olvasni? - Persze fiam, a Tóra bármikor épülésedre lehet.

Szóval mi van, ha nem a szűzlányt csalja az ember, hanem a többiek mellett tart egy olyat is?

Másrészt: ha nem elégíti ki a férfit, mert dugni nem mer, szopni meg nem akar/tud, akkor majd úgy gondolod, hogy egy egészséges férfi hónapokon keresztül udvarolgat, meg otthon recskázik? Francokat. Ahhoz fogjon balekot.
15:41
143
Dec
16
Norc69 válaszaGvendolin írására:
Sajnálom hogy ilyen volt az első. Sajnos nem egyedi, az oka leginkább a kommunikáció hiánya, a szégyenlősség. Meg az,hogy a lányok közül sokan nem éreklődnek eléggé a szexualitás iránt, mielőtt megtalálnák az első komolynak tűnő pasijukat. A pasik meg nem tudják kifejezni hogy mit szeretnének, mert elvárnák,hogy a nő is tudja. És bizony sok nő egész életére így marad.

"Sajnos képtelen voltam lezsoktatni arról a meggyőződéséről, hogy egy nőhöz elég hozzáérni és beindul"
Nekem meg a nőket lenne nehéz leszoktatni arról a meggyőződésről, hogy elég hagynia hogy hozzáérjek, hogy beinduljak. Vagy hogy nekem az, hogy kényeztethetem, az a kielégülés. Na ezért volt pár szűzlány nagy csalódás. Meg persze volt pár, aki nagyon szépen és gyorsan beletanult. Igaz, az a majd' huszonéves kategória volt.
15:54
144
Dec
16
Norc69 válaszaIphigenia írására:
nyelvtan: lásd 89. hsz
15:56
145
Dec
16
Iphigenia válaszaNorc69 írására:
Látom. :-)))
16:14
146
Dec
16
Iphigenia válaszaJoco írására:
Nagyon rossz társaság vagyok. :-))))))

Nem kötekszem, mivel senkivel sem szoktam, ezért Veled sem fogok. :-)

Bocsánat, ha Marcinak szánt hozzászólásomban támadónak tűnt a helyesírásodra való reflektálásom! Elismerem, kicsit élesebb volt, mint kellett volna.
De mint tapasztalhattad, nem vontam le ebből messzemenő konzekvenciákat. Van, aki egyszerűen csak alkalmatlan a helyesírásra. És van, aki zsigerből helyesen ír. Pl. én. ;-)

16:19
147
Dec
16
Iphigenia válaszaNorc69 írására:
XD
Az a típus vagy, aki mendenre képes helytálló ideológiát gyártani. :-)))

Részben amúgy igazad van, egy férfitől sem lehet elvárni, hogy szüzességi fogadalmat tegyen, csak mert a lány még szűz.
De ettől még nem kell megcsalni!
Ezen egy érett gondolkodású, sokat megélt nő így vagy úgy túl lesz, na de egy szűzlánynak olyan csalódást okozhatsz, hogy egy életre nem felejti el, és beépül az önértékelésébe.
Ha hiányzik a szex, adsz neki ultimátumot: vagy leszopsz, vagy elhagylak. :-)) Ilyenbe még senki nem rokkant bele. Na de megcsalni.... Inkább hagyd ott.
Ha meg nagy a szerelem, nem hiszem, hogy olyan megerőltető lenne kivárni, vagy méginkább türelmesen rávezetni a 'témára'. :-) Tudod, síppal-dobbal nem lehet verebet fogni! :-))))

Mindezt azért írtam egyes szám 2. személyben, mert így egyszerűbb volt, szóval ne vedd magadra, csak a véleményedre reagáltam. :-)

16:26
148
Dec
16
Norc69 válaszaIphigenia írására:
Bakker, olyat írtam hogy szem nem maradt szárazon, erre elveszett. Sajnos, hacsak meg nem találsz, már sosem tudod meg hogy mit.
17:50
149
Dec
16
Iphigenia válaszaNorc69 írására:
XD
Hát pedig sajnos nem talállak meg, mert hiába írtad ezerszer, h a nicked alapján azonosítható vagy, NEM VAGY!! :-))))) Próbáltam már régebben, mert kíváncsi voltam a képedre. :-)

Úgyhogy fiam, veszett fejsze. :-)))))
18:09
150
Dec
17
cropp válaszagege írására:
húdesok komment lett mióta elment a net (kezdtem megőrülni 5 napig...). neked válaszolva: lehet, hogy a pasik csak nem bírják, ha komolyan veszem, hogy csak a szeretőm lesz és nem az életem végéig szóló párom, és random írok neki egy smst, hogy akkor ma szex? mert mást nem nagyon csináltam, és három hét után le lettem rázva. (lerázásra kerültem, ha még magyartalanabb akarok lenni).
00:05
151
Dec
17
tavol válaszaCacika írására:
Mi jön be nektek Cacika...?
02:48
152
Dec
17
Joco válaszaIphigenia írására:
Szia !
....az baj ha rossz tarsasag vagy, bar ketlem :-) !
Az irassal kapcsolatosan annyit, hogy nem mindig van idom hosszura szabni a nettezest. Ezert erossen orvendek ha rohangalasaim kozott beferek ide is. Sajnos az ido diktal, hogy mennyire hosszu, mennyire tartalmas, vagy mennyire helyes levelet irok. Sokszor eszre veszem apro hibam de ugy kell dontenem, hogy nem torlok vissza mert az ido surget.
Ha a szemedbe ez akkora vetek akkor legyen ugy! Rosszasag !
Amugy kedvellek igy is,ugy is.
Kivanok egy nagyon kellemes napot neked !
Puszi !
Joco
10:05
153
Dec
17
bagoj válaszaNorc69 írására:
Azért az ember - az ember, nem az állat! - sok mindent kibír, ha szeret - ha szeret! - egy másik embert. Még a férfiember is.
11:21
154
Dec
17
Norc69 írta:
"Mit csinálnál ha jönne a kistündér, és levágná érdeklődési köröd középpontját?"

Várnám a headshotot :)
12:39
155
Dec
17
Norc69 válaszabagoj írására:
Igaz. Be kell valljam, szokás szerint túlságosan lesarkítottam a dolgot, és attól is torzított a véleményem, hogy több mint öt éve nem volt dolgom szüzekkel (meg már nem is hiszem, hogy valaha is lesz.) Működhet a kapcsolat megfelelő minőségű és menyiségű szexualitás nélkül is. Csak nem a magamfajtánál. És ha visszaolvasol a megcsalós cikkekhez, meglátod, hogy a szeretet nem mindig elég. Sem a férfiaknál, sem a nőknél.
12:49
156
Dec
17
Norc69 válaszaIphigenia írására:
Hát, ketten már azóta is megtaláltak, hogy erősen lekorlátoztam az iwiwen a felkereshetőségemet (falusiparaszt és egyéb vadak miatt)., úgyhogy csak keress kitartóan, és megtalálsz. Bár ha a nickem után teszel egy gmailt, akkor levelet tudsz írni, vagy az adatlapról is.
13:24
157
Dec
17
bagoj válaszaNorc69 írására:
Arra a "fiziológiás szex" vs. nem is tudom, hogy volt de kb. "lelkizős szex" dologra célzol? Igen, az megvan, emlékezetes volt. :-)
Csak a már bejáratott kapcsolat nem egyenlő egy kezdődő kapcsolattal. Szerintem.
Sarkítani meg nem jó, mert pont a lényeg vész el.
15:16
158
Dec
17
Norc69 válaszabagoj írására:
Ha én írtam, akkor nem arra célzok - általában elfelejtem mit írok. Arra célzok, hogy itt én vagyok a rossz, a headshot meg a szemét férfi, az meg hogy a megcsalós topic alapján a női kommentelők kb 70%-a félrekefél/t, az már senkit nem érdekel.
16:06
159
Dec
17
bagoj válaszaNorc69 írására:
Azt ne mondd, hogy a lelkedre vetted!
16:49
160
Dec
17
bagoj írta:
Egyetértek.
Csak kár, hogy kevés az egészséges lelkivilágú ember.
16:50
161
Dec
17
Norc69 írta:
És hol maradt a headshot?
;-) jól van na, biztos kár lenne érted.
17:24
162
Dec
17
Norc69 válaszabagoj írására:
;-)
Össze vagyok törve.
17:27
163
Dec
17
Norc69 válaszabagoj írására:
Én meg ezzel értek egyet.
Beteg a világ.
17:27
164
Dec
17
Norc69 írta:
Nem látlak mostanában, kollegina!
17:47
165
Dec
17
Norc69 írta:
"Ket egyetemet vegeztem es jelen pillanatba a mesterimet jarom."
Az egyiket burkoltuk, a másikat vakoltuk ;-)
17:53
166
Dec
17
Norc69 írta:
Remélem jóirányban; bár elég paprikásnak tűnik a hangulatod, remélem baj nincs!
18:15
167
Dec
18
Cacika válaszatavol írására:
Én nem szeretem,ha egy fiú ennyire nagyon romantikus...vagy nem is tom milyennek nevezzem.Tök jó,hogy ő ilyen érzelmes alkat,de én jobban szeretem a "rosszfiúkat".Nem azt a fajtát,aki bunkó a nőkkel,hanem akinél érzek egy kis kihívást,és nem hever egész nap a lábam előtt.Na,lehet,hogy ez most tök érthetetlen,de jobban nemtom elmagyarázni.
00:38
168
Dec
18
Joco írta:
Erossen okos vagy !
Sajnos en csak 4 nyelvet beszelek ezen a szinten !
Te meg ugyesen tudsz irni magyarul......
Nem akarlak sertegetni!
10:19
169
Dec
18
Joco válaszaNorc69 írására:
Te annyira jonak erzed magad.....
Nem tudom mit keresel ezen a bolygon?
...,hogy mit keresel ennyi halando ember kozott?
Nehez lehet ennyire jonak lenni! Birja a borod,nem utsz ki tole?
10:23
170
Dec
18
hanyag válaszaCacika írására:
Értjük.
11:45
171
Dec
18
gege válaszacropp írására:
Egyébként Te hogy bírtad/bírnád, ha valaki így állt/állna a kapcsolatotokhoz?

Egy nap alatt is mennyi új hozzászólás bír lenni (na, ez mennyire magyartalan?).
11:51
172
Dec
18
Norc69 válaszacropp írására:
És akkor most mi pasik hogyan is segítsünk? (van 2 facér cimborám, akik ugranának az sms-re ;-D )
13:20
173
Dec
18
Norc69 válaszaJoco írására:
Jól van na, nem akartam/akarok én neked ugrani. Szimpatikus dolgokat írsz,és a felét elhiszem. Amit a nyelvekről meg a suliról, azt nem, de ez ne álljon a békénk közé.
13:24
174
Dec
18
Joco válaszaNorc69 írására:
Kevesbe erdekel a velemenyed! Nem zavar, hogy mit hiszel rolam.
Jogos, hogy boldog legy es ha teged ez boldogit, legyen !
Mindenki tudja az ovet.
Amugy nem szorulok a te elismeresedre. Ha ketszer szuletsz sem fogsz annyit elni, hogy engem lekorozz.
15:54
175
Dec
18
roxus79 írta:
helló fiuk!!!
Most látom,ti veszekedtek?
ne már!!!!:)
18:31
176
Dec
18
Norc69 válaszaroxus79 írására:
Én ugyan nem veszekszem, brownie meg ugyan nem fiú, viszont az tény, hogy az ész diadalmaskodik a nyers erő felett.
21:27
177
Dec
19
Joco írta:
Okoskam !
Mibol gondolod, hogy barki masnal jobb vagy ezen az oldalon?
Miert gondolod, hogy tobbet ersz az emlitett kiscsajoknal ?
Valaki megvalasztott kritikusnak? Felelos beosztast kaptal a helyesiras ellenorzesere?
Mitol vagy te olyan jo es okos? Te ragasztottal szarat a szilvanak vagy te fedezted fel a gyalogjarast?
Annyira pici vagy, hogy radirral el lehetne teged tuntetni....
Miert nem enekelsz mas asztalnal?
09:49
178
Dec
19
Joco írta:
Szia !
Most mondjam, hogy sajnalom....?
A gond az, hogy vannak akik elternek a felvetett tematol es egyetlen oromuk, hogy masokat cukkolnak!
10:08
179
Dec
19
Joco válaszaroxus79 írására:
Szia !

....osszuk a semmit !
10:09
180
Dec
19
Norc69 írta:
Pár évig megpróbáltam, rengeteget kivesz az emberből. Ha kitör az árvíz, legalább szörfözzön a legelején az ember.
10:13
181
Dec
19
Norc69 írta:
online!!!
11:00
182
Dec
19
Joco írta:
Koszonom a jellemzest ! Aranyos vagy !
Amugy nezz utanna ki kotott beled ? Foglalkoztam en veled? Annyira nem voltal fontos !
Egy normalis hozzaszolasod nincs a temahoz csak masokkal kotekedsz!
Ussz egyet!
11:47
183
Jan
21
luciela írta:
Uhha nem akarok okoskodni de sztem többen összekavarták a fogalmakat...mi az, hogy akkor szenvedélyes egy nő ha az első alkalommal kényezteti párjá??sztem ez batális nagy hülyeség...
Teljesen szubjektív, hogy mi a szenvedélyes,de attól még lehet állati jó egy nő az ágyban ha nem az orállal kezdi....csak a pasik elvárják... Az én első barátommal pl tök jó volt, mert egymás testét felfedeztük és orálisan is kényeztettük már egymáyst mire a szexre került volna a sor és így fantasztikus volt, mert tudtuk hogy mire van szüksége a másiknak....
17:50
184
Jan
21
luciela válaszaJoco írására:
Szija!!

Fantasztikusan leírtad.. 19 éves vagyok és a mai világban olyan pasit találni akiben megvan eza figyelmesség, lehetetlen találni. A pasik nem veszik észre, hogy (általánosságban beszélek)a nők pl szeretkezés közben azért nem tudnak elmenni olyan eséllyel mint ők ,mert Ők a partnerükre figyelnek és nem magulra..és nekem is nagyon nehéz volt az elős és eddig eggyerlen párommal megtanulnom, hogy én is el tudjam engedni magam miközben figyelek is rá....
Ma már szinte nem is nő egy nő, ha nem ismeri a sexualités minden csínját-bínját, ha nem engedi az anális szexet és hasonló...abszolút ninmcsenek tisztelve a mai nők, habár vhol ez a nők hibája is.....összekeverik az erkölcstelenséget a szenvedéllyel...
üdv :)
18:02
185
Jan
21
luciela válaszaNorc69 írására:
Hát neked sztem inkább egy kurva kéne..csajok be kéne fizetni nem????
Pfff.....akkor veszel számításba egy nőt ha állati jól tud szopni, megdugta egy rakat pasi, tapasztalt, stb???nem semmi..vagy..vaaagy esetleg annyira béna vagy és türelmetlen, hogy meg se tudnál tanítani egy nőt bizonyos dolgokra...
bocs, hogy nyers voltam..hali
18:20
186
Jan
26
ottofon írta:
Na elcsesztem vagy fél órát a kommentek elolvasására. Így 38 évesen, kb 6 komoly kapcsolattal a hátam mögött (és kb 10 rövidebbel) az a tapasztalatom ami itt többeknek is: A szenvedély! Ezen múlik minden. Volt akinek fél évig "udvaroltam" mire csók és szex lett (de akkor minden) de volt olyan is akivel csak azért szexeltem a 2. randin mert az elsőn túl sokan voltunk a lakásban. :) Az orálról meg annyit hogy mindig is olyan lányra vágytam aki imádja ha orálisan kényeztetik, mert imádom az ízét, zamatát, állagát. Egyszerűen imádok örömet okozni. És egyáltalán nem zavart hogy a lány nem viszonozta hetekig, (pedig jó esett volna) mert tudtam hogy szeret de neki az még új és több időre van szüksége. És megérte várni. Az orál sokal intimebb dolog, és csak azokkal a partnereimmel csináltuk akikkel belsőségesebb volt a kapcsolatunk! Amúgy sosem értettem miért olcsóbb egy prostinál az orál mint a dugás.
09:59
187
May
18
kricica válaszaottofon írására:
Szerintem azért olcsóbb, mert a dugás fáj, ha nem akarod, a szopás meg nem, ergo könnyebb munka, kisebb pénz :-)
21:33
Felhasználónév:
Jelszó:
Hirdetés