Divat

Lődd be magad Roisin Murphy-vel!

2761

Közkívánatra egy énekesnő stílusát elemezzük, vajon te őt követed? Íme az állítások:

1. Jó ízléssel rendelkezel, mi sem példázza ezt jobban, minthogy magyar tervezőktől is szívesen vásárolsz.

2. Narancs és lila, te bevállalod! Igazi díva vagy, aki ezt megengedheti magának!

3. Gyakran mutatkozol olyan szettekben, amelyekről más emberek még csak azt sem gondolnák, hogy az ruha.

4. Imádod az extrém kalapokat és egyéb kiegészítőket, persze a ruhák sem átlagosak!

5. Fontos számodra a divat, például van, hogy egy nap többször is átöltözöl és a divatvilág eseményeit is figyelemmel követed.

Ki is mai stílusikonunk?

Mai stílusikonunk életrajzában az olvasható, hogy énekesnő, rendező, dalszövegíró, divatikon és most a hangsúly az utolsón van, szóval divatikon. Egy igazi díváról beszélünk, aki megteheti, hogy őrült színeket párosít és még vadabb formákat, a furcsa kiegészítőkről nem is beszélve. Megteheti, mert egy igazi ikon. Koncertjein extrémebbnél extrémebb ruhákat visel, és számtalanszor átöltözik, ez is a show része. Szettjeiből lehet ötleteket meríteni, és egy jó nagy adag bátorságot is kaphatnánk tőle!

Klikk a képre!

Ki is Roisin Murphy?

Ki gondolná, hogy Roisin Murphy már harmincöt éves?! Pedig így van, hiszen az énekesnő 1973. július 5-én született Dublinban. Később a család Dublinból Manchesterbe költözött, ekkor Roisin Murphy tizenkét éves volt. Az énekesnő öt évvel később, tizenhét éves korában családját hátrahagyva Sheffieldbe költözött, ahol belevetette magát az éjszakai életbe. Ekkor találkozott Mark Brydonnal, akinél állítólag azzal a dumával indított, hogy "Bejön a feszes kis felsőm?". Majd nem sokkal később megjelent Moloko néven futó duó első nagylemeze, amelynek mi más is lehetett volna a címe, mint Do You Like My Tight Sweater?. Sajnos nyolc évvel és négy studióalbummal később a szerelemnek vége lett és a Molokónak is. Roisin Murphy 2005-ban jelentette meg első szólóalbumát Ruby Blue címmel, amelyet Matthew Herbert -  ő mixelte a Moloko számokat - közreműködésével készített el. Érdekesség, hogy az album borítóját a festőművész Simon Henwood készítette, aki azóta társa az énekesnőnek. Az album több száma is felcsendül a Grace Klinika első évadjában. 2007-ben jelent meg az énekesnő második szólóalbuma Overpowered címmel. Roisien Murphy nemcsak különleges öltözködésével kapcsolódik a divathoz az utóbbi időben, hiszen a Gucci by Gucci Pour Homme kampány zenéjét is neki köszönhetjük, amely a Slave To Love címet viseli. 


szólj hozzá: Gucci by Gucci Pour Homme

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások