Divat

Rózsaszín Párducok a pályán

2728

Focimeccset nézve, és a mezeket szemlélve sokszor gondolkoztam azon, vajon miért nincsenek merészebb színválasztások a csapatmezeket illetően. Persze megtudtam, hogy vannak, akik halvány rózsaszínben játszanak például, de ez többek szerint igen béna dolog, a rózsaszín egyáltalán nem való a pályára, és különben is maradjak már csöndben.

Pedig szerintünk, csajok szerint igen is való oda, nem lehet mindig minden fehér és kék és arany, és most íme, itt a bizonyíték: Franck Ribery, Marco Materazzi és Andrej Arshavin nem is rózsaszín, hanem vad pink futballcipőben lépnek pályára november vége óta. A Nike Mercurial Vapor Rosa-t olasz tervezők álmodták meg ebben a vad színben, s szerintük ez a sportolók féktelen sebességét jelképezi. Ribery már gólt is lőtt az új csukában a Bayern München színeiben, s az élményről eképp nyilatkozott:

“Örülök, hogy színt viszünk a játékba, remélem minél több gólhoz, vagy gólpasszhoz segít ez a meglepően cool cipő. A foci játék, vigyünk színt bele!”

A nikefootball.com oldalán Ribery-vel egy újraértelmezett Rózsaszín Párduc főcímet is megnézhetünk, és ha eddig azt gondoltuk, ez a csajos szín nem való a pályára, most gyorsan meggondolhatjuk magunkat, mert az a cipő azzal a fekete mezzel egészen egészen klassz. Még Ribery is csinosabb lesz tőle, pedig az nehéz feladat...

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások