Közösség

Britney és Obama az élen

2715

A Yahoo összeszedte a legtöbbet keresett témákat a neten.

Britney Spears

Az énekesnő meredek életpályáján visszatért a popsztárok közé, s ez meghozta számára azt is, hogy több millióan kerestek rá a neten. Volt kórházban, kezelték alkohol problémái miatt, elvált, elvették tőle gyerekeit és még sorolhatnánk. A Womanizerrel rekordokat döntött, három díjat is nyert az MTV Video Music Awardsön.

Barack Obama

Az Illionis állambeli fiatal szenátor szembenézett pár kőkemény harccal és megvívta csatáját az amerikai elnöki posztért. A kampánya minden eddiginél különlegesebb volt, mert a webet használta arra, hogy népszerűségét közvetítse.

RuneScape

A nemzetközi népszerűségnek örvendő, középkorban játszódó játék a feketepiacot is megmozgatta. Feltehetően emiatt került a legtöbbször keresett szavak és kifejezések listájára. A saját emberrel más embereket, szörnyeket lehet gyilkolni és mindennel fejlődik az avatar és különböző szintekre jut el.

Jessica Alba

A színésznő filmjei nemigen hozták meg a várva várt sikert, ám a gyerekszülés annál inkább, így kerültek fel Jessica bikinis fotói terhesen és más finomságok.  Az idei évben a legtöbbször Jessicára a Nickelodeon Kids Awardsnek köszönhetően kattintottak, mely gálának Justin Timberlake volt a házigazdája.

Naruto

Az igazi manga, a játék, az anime. Naruto Uzumaki egy képzelt személy, akinek árvaként kell beilleszkednie a kemény világba és meg kell harcolnia mindenért. A neve magyarul örvényt jelent.

Lindsay Lohan

Paris egykori barátnője, a gyerekszínészként ismert Lindsay, aki már a hármastól kezdve a drogelvonón át mindenfélébe keveredett, újabban leszbikus és boldog. Az internetes keresőkbe legtöbben a Marilyn Monroe-s fotósorozatára voltak kíváncsiak. 

Angelina Jolie

A BradAngelina páros már minden újságban szerepel, sőt Angelina Jolie a hollywoodi színésznők elitjéhez tartozik ma már. A szoptatós képével felkavarta a kedélyeket, így érthető, miért is kerestek rá a legtöbben. A fotó érdekessége, hogy a férje, Brad Pitt készítette.

American Idol

Az Amerikában futó Megasztár tinijeit az egész földrész bálványként imádja, így a remek fináléjuk, melyen kimondták, ki 2008 legjobb hangja, csúcsokat döntött az internet keresőkben is.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások