Lélek

Leány váll alatt

2709

Zsákmány nélküli vadászatról elkeseredetten visszatérve gondolhattunk már arra, hogy ej, de nyitnánk egy boltot, ahol végre találhatna az ember lánya kedvére való egyszerű fekete szoknyát, amely nem lóg, nem túl hosszú, nem túl bő, nem túl szűk. Vagy masnis bokacsizmát, amely nem ázik át, kicsit bő a szára, valamint meleg és csinos télikabátot. Vagy táskát, amely passzol mindehhez, nem túl kicsi és nem túl nagy. Egy lányon láttam olyan csizmát eddig, ami igazán tetszett, kérdeztem hol vette, mondta, hogy a férje vette az egyik külföldi útján. Hoppá. És a férjét vajon hol vette? Nekem is kell. Ha nincs, létrehozom. Tömjük be a piaci réseket eredeti vállalkozásokkal! (Tudtátok, hogy a niche eredetileg fali bemélyedést jelent, amelybe kisebb szobor helyezhető? Micccsoda gondolatáttétel.)

Szolgáltassunk

Nőismereti tanfolyamiroda férfiaknak. Tantárgyak: ruha- és cipőméret szemre eltalálása. Párunk ízlésének ismerete. A „Melyik szemfesték áll jobban?” kérdés komolyan vétele. Hisztikezelés. Kérésére egyéni tanulmányi útvonalat dolgozunk ki. 

Együttérzési panasziroda premenstruációs tüneteket produkáló nőknek. Vállaljuk férjük elszállítását biztonságos területre a tünetek idejére. Telefonon vagy személyesen hallgatjuk végig, és feltétlen együttérzést biztosítunk. Hívjon bizalommal. Az ár egy doboz csokoládét és egy csomag kamillás zsebkendőt is magában foglal.

Szabadidőpartner keresőt. Befulladt a délutánja? Senki nem akar önnel falat mászni, vásárolni, főzőcskézni, forraltborozni? Lemondták az esti bulit, de ön már az ajtóban állt, puccban-glóriában? Regisztráljon oldalunkon, és találja meg azt, aki pont azt szeretné csinálni, amit ön.

Minőségi élelmiszerboltot. Házit a háziaktól. Családias környezet, nagymama-fíling, házisajt, kéményben füstölt kolbász, kertből szedett alma. Nálunk minden vevőnek kijár az „aranyoskám” megszólítás.

Gyártsunk

Méret alapján készült melltartót. Egyedi pólót. Kutyasétáltató robotot. Szájkosarat rosszmájú megjegyzések kicsúszásának megakadályozására. Jóságinjekciót. Leszarin tablettát. Rézf…ú baglyot. Macskaszinkronizálót. Távirányítóval szabályozható fűtőszálat kiskabátba, kiscsizmába. Szájbarágót. Nőilélek-kibogozót. Férfigondolat-olvasót. Időhosszabbítót, illetve –rövidítőt. Automatikus válaszgenerátort szószátyár, unalmas emberekhez (aha…. .igen…. ja, nem ….. tényleg?….. nekem is… úgy értem nekem sem). Karácsonyi nyugalmat fahéjas pasztilla formátumban. Emlékpótlót. Világmegváltót.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások