Divat

Lődd be magad Sarah Jessica Parkerrel!

2684

Ismét egy stílusikont elemzünk, ezt a színésznőt semmiképen nem hagyhatjuk ki ebből a sorozatból! Rád igazak az állítások, vajon te őt követed?

1. Bölcsen megfogadod mások tanácsait, ha öltözködésről van szó, de saját stílusodtól sosem térsz el!

2. A hétköznapokban szereted a laza szereléseket, de akkor is tudsz stílusos és különleges lenni!

3. Egyáltalán nem félsz a vad párosításoktól, és csak nagyon ritkán fogsz mellé!

4. Tisztában vagy az adottságaiddal, nagyon értesz hozzá, hogy olyan szetteket viselj csak, amelyek előnyösen állnak!

5. Ha alkalom adódik rá, szívesen kísérletezel különleges, olykor vad koktélruhákkal, összeállításokkal, bátran kevered a különböző anyagú és színű kiegészítőket, különösen a táska és a cipő esetében.

Ki is mai stílusikonunk?

Mai feladványunk elsősorban stylistjának és leghíresebb sorozatának köszönheti, hogy stílusikonná vált. A szóban forgó színésznő neve teljesen összeforrt Carrie Bradshaw karakterével, akit hat éven keresztül alakított a sorozatban és egy egész estés mozifilmben is. Csodálkozunk hát, ha Carrie-nek a New York-i divatújságírónak a szerepe és öltözködési stílusa kihatott Sarah Jessica Parker stílusára is? A sorozatban és a filmben is Patricia Fieldnek köszönhetjük a meghökkentőbbnél meghökkentőbb, de mégis divatos, trendi és átlagosnak semmiképp nem nevezhető szetteket. A stylist nem csak a sorozatban és a filmben  dolgozott együtt Sarah Jessica Parkerrel, hanem az életben is Patricia öltözteti a sztárt. Biztos vagyok benne, hogy mint már rovatunk oly sok előző szereplője, SJP is meg fogja osztani a véleményeteket!

A galériáért klikk ide!


Ki is SJP?

Sarah Jessica Parker színházi alakításairól és a Szex és New York főhősének, Carrie Bradshawnak a megformálásáról ismert. Sarah Jessica Parker 1965-ben született Ohio-ban. Szülei hamar elváltak. Sarah édesanyjával, annak új férjével és hét testvérével nőtt fel. Már kislányként is szeretett szerepelni, balettozni tanult és énekleckéket vett, később gyerekszínészként dolgozott. Első szerepét 1977-ben kapta, és egészen 1981-ig játszott az Annie című musicalben. Első filmszerepét a kilencvenes évek elején nyerte el, a L.A. story című filmben, majd játszott az Első állomás Las Vegas című moziban is Nicolas Cage oldalán, de az Ed Wood című filmben Johnny Depp partnere is volt.

Szerepelt még az Elvált nők klubja és a Támad a Mars! című alkotásokban is, de igazi sikereit a Szex és New Yorkkal érte el. A sorozat után akkora népszerűségre tett szert, hogy 2000-ben az MTV Movie Awards háziasszonya volt, de kampányokban is szerepelt, 2003-ban a Garnier, majd 2004-ben a Gap reklámarca volt. 2005-ben kiadta első saját parfümjét, amely a Lovely nevet viselte, két évvel később, 2007-ben létrehozta saját márkás ruházati cégét, mi a  Bitten nevet viseli. A 2005-ös Lovley-t 2007-ben követte második illata, a Covet. Besöpört számos Golden Globe és Emmy díjat is. 1997-ben ment hozzá Matthew Broderick-hez, első közös gyerekük 2002-ben született.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások