Közösség

Eredeti csajok

2646

Voltatok már úgy, hogy naponta idegeskedtetek, hogy már nem elég az a pár gigás kis pendrive, ami van, nem fér rá semmi, és unjuk az állandó CD-re, DVD-re mentegetést is. Időigényes és mindig csak halogatjuk, ráadásul a CD és a DVD is könnyen megsérül, de a legnagyobb baj, hogy nem tudjuk gyorsan és egyszerűen bővíteni a tárolt cuccokat. Nem írunk minden alkalommal új DVD-t, amikor beszerzünk némi új zenét. De akkor mégis, hol tároljuk az évről-évre csak növekvő adathalmazunkat, zenéinket, fényképeinket, dokumentumainkat? És hogy tároljuk úgy, hogy bárhonnan elérhessük? Tartsd ott a fájljaidat, ahol bármikor elérheted, amikor online vagy, de megvédheted az illetéktelen leskelődőktől is, jelszóval.

Ha már elérjük a fájljainkat, akkor kezelhetjük azokat, akárhonnan a világból, amennyiben online-ok vagyunk, akár telefonon, akár laptopon keresztül. Tegyük fel, utaztunk a nagyvilágban, és egy nagyon érdekes dolgot látunk, lefényképezzük és alig várjuk, hogy megmutassuk a barátainknak. Nos, erre a legjobb módszer annak az online szinkronizációs felületnek a használata, amelyen keresztül elérhetjük otthoni gépünk mentett fájljait, de a barátainkkal is megoszthatjuk a frissen lefotózott tájat.

Megismerkedtél egy helyes sráccal, s alig várod, hogy elújságold a csajoknak? Szeretnél már csetelni az új pasiddal? Kíváncsi vagy, hogy kaptál-e mailt, amióta nem voltál gép közelben? Nos, akkor válassz okos telefont, és használd rajta az outlookodat, a messengert, légy online, bármikor, bárhonnan.

Vannak olyan gondolataid, amelyeket megosztanál másokkal is? Indíts blogot! A Live Spaces-t több millióan használják világszerte, légy te is tagja a világ legnagyobb közösségi szájtjának, hívd meg a barátaidat, oszt meg a képeidet, használd az elérhető alkalmazásokat, indíts blogot, oszd meg mindenkivel gondolataidat, és mondd el bárhogyan: eredeti vagyok!

Ez mind eredeti megoldás, de mi van veled? Te eredeti vagy? Ha van bármilyen ötleted, elképzelésed, hogy egy rövidfilmben kifejezd eredetiséget, akkor hajrá! Elindult egy játék itt, ahova feltöltve házi videóidat nyerhetsz akár egy vadiúj laptopot is!

Légy eredeti, és kommunikálj másként! Fejezd ki a haveroknak, hogy te csakis legális cuccokban gondolkodsz! Ha bulizni indulsz, és a kezedbe akad egy matrica, ne feledd: ... hatóságilag felragasztani tilos! Ugye, hogy eredeti (.hu)? Persze a cotcot.hu sem hagy játék nélkül. Ha magadénak érzed az eredeti.hu üzenetét, te is legálisan élsz, tiszta szoftverekkel operálsz, kihasználod az ingyenes lehetőségeket, az online világban, akkor biztosan szükséged van egy tuti billentyűzetre, egy webcam-re, és egy sztereó fejhallgatóra, speakerrel.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások