Divat

Állati ékszertervező

2653

Már írtunk egyszer az állatos kiegészítőkről, és az állatmintákról is, de most valami sokkal különlegesebbet szeretnénk nektek mutatni. Bánkuti Anna az a tizenhétéves lány, aki az ANZU jewellery márkanév alatt csodás, egyedi és különleges állatfigurás ékszereket készít.

Az ékszerek egy speciális technikával műanyagból készülnek, mind egyedi, hiszen grafikájukat Anna rajzolja kézzel, tehát biztosan nincs két egyforma. A grafikák témájául állatfigurák szolgálnak, főleg rovarok, halak és madarak, de találkozhatunk patkánnyal vagy például kakassal is. Anna nagyon rugalmas, és szívesen készít ékszereket egyedi kérésre, személyre szabottan is.

Az ANZU jewellery által kínál ékszerek palettája igen széles, készülnek láncok, karkötők, pontfülbevalók, lógósfülbevalók, gyűrűk, gombok, kulcstartók, kitűzők, hajcsattok mindenféle méretben és színben. Az árak pedig nagyon barátiak, főleg mivel egyedi ékszerekről van szó, fülbevalót már  1500-2500 Ft, gyűrűt 1500-3000 Ft, nyakláncot 3000-6000 Ft, karkötő 3000-5000 Ft, kitűző pedig 1800-2500 Ft között kaphatunk.

Bánkuti Anna ékszereit megvásárolhatjátok a Retrockban, a Retrock Deluxeban, az Öltözőben, a Boltműhelyben, a Csemegében, de akár a WAMPon is. Keressétek az ANZU jewelleryt a Myspacen is!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások