Divat

Lábszárvédő magas sarkúhoz

2618

A Ruha a cipődnek cikk után most újabb különleges kiegészítőt találtunk, amellyel feldobhatjuk és különlegessé tehetjük egyszerű cipőinket.

A kiegészítő angol neve spats, amely magyarul lábszárvédőt, kamáslit jelent, tehát ez valójában egy olyan kiegészítő, amelyet lábszárunkra csatolhatunk. Pontosabban cipő felé csatolható lábfejet és lábszárat takaró ruhadarab ez, amely készülhet bőrből, műbőrből, lakk vagy natúr anyagból, a lényeg, hogy feldobja az egyszerű cipőket. Ezt a lábszárvédőt tetszés szerint húzhatjuk magas sarkú, bokacsizma, balettcipő, de akár saru fölé is.

Praktikusan nem igazán mondható, hiszen tavasszal és nyáron balaerina cipő és saru fölé húzva a hőségben csak jobban melegíti a lábainkat, télen pedig egy bokacsizma felett viselve nem ad több konfortérzetet, mint nélküle. De tény, hogy különleges és trendi viselet, még ha értelmetlen is!

Itthon nem tudok róla, hogy bármelyik designer boltban kapható lenne ezekhez hasonló lábszárvédő, de internetről két-háromszáz dollárért innen rendelhetünk!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások