Divat

Lődd be magad Scarlett Johanssonnal!

2611

Újabb stílusikont veszünk nagyító alá, hogy megtudjátok, kit is követtek, ha a divatról van szó! Lássuk a mai öt állítást, vajon kit takar?

1. Ízig vérig igazi nő vagy, és úgy öltözködsz, hogy ezt ki is emeld!

2. Kedveled a klasszikus dolgokat, mint a Marilyn Monroe-sra szárított szőke hajat, a vérvörös rúzst és az elegáns nőies ruhákat!

3. Nőies idomaidat szívesen bújtatod szűk farmerba, atlétába, és ehhez a szetthez tűsarkút húzol! Csak merészen, persze nem közönségesen!

4. Az ékszerek és a kiegészítők nem dominálnak az öltözködésedben annyira, inkább a ruhák szabásán és anyagán van a hangsúly.

5. Kitűnően tudod hangsúlyozni azt, ami szép benned!

Klikk a képre!

Mai stílusikonunk

Ki is lehet ez a nőies, huszonegyedik századi ikon? Nem más, mint Scarlett Johansson amerikai színésznő. Scarlett nemhiába lett a kor szexikonja, hiszen nőies a megjelenése, a kisugárzása és az egész lénye. Tudja, milyen szetteket mivel kell párosítani, hogy igazán szexi legyen, de kicsit sem közönséges. Természetes bája és egyáltalán nem hivalkodó megjelenése nemcsak a férfiak, de a nők kedvencévé is teszi.

Ki is Scarlett Johansson?

Scarlett Johansson színésznő idén november 22-én ünnepli huszonnegyedik születésnapját. Fiatal kora ellenére már nagy sikereket ért el. Első emlékezetes filmszerepét 1998-ban A suttogó című filmben kapta, később játszott a Tétova tinédzserekben, az Elveszett jelentésben - amelyért 2004-ben megkapta a BAFTA-díját legjobb színésznő kategóriában -, láthattuk számos Woody Allen filmben, mint például a Match Point, a Füles című alkotásokban. Egyik korai filmjében, a Amerikai rapszódiában például egy magyar lányt alakít, és az egyik jelenetben a Lánchídon sétál.

Filmes karrierje mellett a zeneiparba is belekóstolt. Először 2006-ban énekelte a hollywoodi színészek közreműködésével készült Unexpected Dreams – Songs From The Stars című jótékonysági lemez nyitódalát a Summertime-ot. Később 2007-ben az Elveszett jelentés című film egyik jelenetében csillogtatta meg énektudását. 2008-ban jelent meg Anywhere I Lay My Head című lemeze, amelyen közreműködött David Bowie, és főleg Tom Waits dalait gondolta újra a színésznő. 2007-ben Scarlett alakította Justin Timberlake What Goes Around című videoklipjének női főszerepét. Több reklámban is szerepelt, például láthattuk a Loreal plakátjain, de volt a híres LV logós táskamárka kampányarca is, de szerepelt a Vanity Fair-ben is.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások