Közösség

Pornós pasi álmok

2602

A pasik rengeteget beszélnek a szexuális életükről. Pontosabban szólva a pasik rengeteget mesélnek egy pornószínész szexuális életéről. A pornószínészek természetesen ők maguk. Baráti kapcsolatok mélységétől függetlenül bárkivel közös téma lehet a szex is a foci vagy a meló mellett, nincs lényegi különbség, hogy a jóbarát vagy az épp aktuális ivócimbora a beszélgetőtárs. Mielőtt azonban megmosolyognánk a férfiakat az alábbiak miatt, tegyük hozzá, nem egyszerű fenntartani az alfahímség vagy a tökéletesség mítoszát a mai időkben, mikor a nők mindenfélét, hüvelyi meg multiorgazmusokat akarnak, ráadásul nagyot mondani nem bűn. Főleg azért, mert a férfiak alapvetően szórakozásból, mintsem a mélylélektan okán foglalkoznak a szexszel.

Méretek

Ha saját méretüket nem reklámozzák is, egymásét gyakran emlegetik, de legalábbis számon tartják, közös edzőtermi zuhanyzásokból kiindulva állítanak fel hipotéziseket a többiek méretét illetően. A másik fontos méretes téma természetesen a csajok melle, ami valódi slágertéma. Talán ez az egyetlen pont, ahol valóban őszinték, részben azért, mert a barátnő melleit a haverok is látják (ha nem is annak természetes valójában), így lódítani itt nem nagyon lehet. Szép dolog, hogy általában büszkék a barátnők mellére, nyilván az a legszebb, legtökéletesebb, amit valaha láttak. No és fontos megbeszélni az adott helyen épp előforduló nőnemű egyedek esetleges implantátumait is. És itt fontos is megjegyezni, az egész szexről való pasibeszélgetés alapja ez: az én barátnőm a legtökéletesebb, hisz az enyém, nyilván ő a legjobb szerető a városban, hisz az enyém. És még jó, hogy neki van a legjobb melle, hisz az enyém. No persze mindez nem zárja ki, hogy egyéb melleket is megvizsgáljanak, elvégre a második helyet is ki kell osztani.

Technika

Tisztázzuk rögtön az elején, hogy aktuális kapcsolat, szerelem, feleség, rendszerint tabu. Hogy miért, az rejtély, de úgy tűnik, ez általános. Egyéb valaha volt kalandok, kevésbé komoly barátnők, megcsalás, tehát minden ezen kívül természetesen kibeszélés vagy kiindulás tárgya. A pózok tekintetében kevesebb megosztanivalójuk van egymással, mint a csajoknak, hisz durván fizikális okokból kiindulva majdhogynem mindegy, milyen pózban élvez el a férfiember, mindazonáltal történetbeli partnerét káprázatos technikákkal nyűgözi le. Sokkal nagyobb szerepet kap az elbeszélésekben az orális szex, aminek alapja az "én jól nyalok, de engem szoptak már le rosszul" tézis. Hogy ki mennyire nyal jól, hamar megunható téma, ám az elrettentő szopási históriák kimeríthetetlen mulatság forrásai, akár nevesítve az illető lányt, akár nem. Közös nőélmény esetén hosszas program lehet az összehasonlító elemzés készítése.

Gyakoriság

Nagyjából megegyezik a csajoknál leírtakkal, azzal a fontos különbséggel, hogy olyan természetesen nem hangozhat el, hogy "már nem is dugunk". Míg egy lány nagyjából pontosan tudja, hogy barátnői ágyában rendben mennek a dolgok, s ha épp nem kívánja a pasiját vagy fordítva, keresik az okokat,a megoldást, és számon tartják a szexmentesen eltelt időt. Egy férfi természetesen kiegyensúlyzott nemi életet él barátnőjével, s bár a beosztást nem részletezi, a pozitív kilengéseknek hangot ad, az extra gyakoriságnak, telhetetlen barátnőnek különösen. Azért próbálják magukat a racionalitás talaján tartani e tekintetben, a megkérdezett pasik mindegyike beszámolt olyan haverról, aki gyanúsan sokat szexel. Az aszexuális pasikról szóló legendákat természetesen gonosz emberek terjesztik.

Mire gerjedsz

A fantázia itt szárnyal igazán, a pasik ekkor pornófilmben érzik magukat. Persze szóba kerülnek a ténylegesen őket felizgató dolgok, mint a próbafülke, szexi fehérnemű, bizonyos frizura, fogmosás, póz vagy testtartás, de alapvetően a pornóálmok lépnek a porondra. Hogy ki mit és hogyan tudna megtenni a szomszéd asztalnál ülő lányokkal, a büfé pultosával, az új kolleginával, a volt matektanárral, nem feltétlenül lányregényekbe illik, és általában hiányzik belőle az előjáték. Nevezzük ezeket a fantáziákat jóindulatúan rideg szexnek.

Hogy élvez

Mivel minden lány ötöt-hatot élvez fél óra alatt az elbeszélővel történt feledhetetlen szexuális élménye alatt, és ebből minimum egyszer artikulálatlanul üvölt, természetesen szóba kerül ez is. Vicces és idétlennek vélt, extra hangos, karmolós, őrjöngős élvezések megbeszélés tárgyai, de csakúgy, mint a lányoknál, ez is inkább humor forrása.

Maszturbálás

Leginkább a hol és hányszor a lényegi kérdések, de úgy tűnik, erről többet beszélgetnek, mint a lányok. Mivel segédeszköz nem igényeltetik, hobbi szinten lehet űzni az extrém maszturbálást, és ennek ecsetelését. Jó ha tudjuk, munkahelyi mosdóban, szórakozóhelyen, liftben, kirándulás közben az erdőben, autóban félreállva természetesen már mindenki kiverte.

Hogy milyen következtetéseket vonhatunk le mindebből? Talán annyit, a férfiak látszólag jóval lazábban kezelik a szexet. Semmi faxni, a szex van, és kész, minden spiritualitástól, érzelemtől és problémától mentesen. Valós szexuális életüket azonban eltitkolják egymás elől, miközben ők is és a lányok is tudják jól, néha a fiúk sírnak is az ágyban. Hol örömükben, hol bánatukban...

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások