Test

Felfalni a másikat

2581

Gyakran halljuk, hogy valaki szereti, ha szeretkezés közben harapdálják, de vannak, akiket ez kifejezetten zavar. A harapás olykor mind a harapónak mind az áldozatnak izgató lehet akár az előjáték során is. A fogak és nyelvek izgató játéka finom, de persze csakis abban a mértékben, ami nem vérre megy.  A harapásnak is vannak fokozatai, egészen onnantól, hogy apró harapásokat adunk vagy kapunk a nyelvünkre, a szánkra, odáig, hogy szeretkezés közben óriásiakat falatozunk egymás karjából, nyakából, hátából, sőt mi nők lemarjuk a másik hátáról a bőrt. Szóval nyúzzuk egymást testét, mit egyáltalán nem tudatosan teszünk. Mindez belülről fakad, és leginkább a birtokláshoz van köze, hiába gondoljuk azt, hogy éppen felszabadulunk.

Felszabadult fogoly

Az ellentmondás abból fakad, hogy fennhangon hirdetjük, legyünk önmagunk a szexben, engedjük el magunkat, és éljük meg a vágyainkat. Akkor, amikor szex közben a másikba harapunk, tépjük, ő pedig belénk, és kicsit erőseben a falhoz támasztva hátulról szétszed, nem is vesszük észre, hogy most lettünk igazán valaki rabjai. Szabályszerűen jelölgetjük egymást, melyet később vihogva lehet mutogatni mindenkinek, pasiknak, nőknek egyaránt, ám valójában megbélyegezzük a másikat, ami pusztán azt üzeni a világnak: enyém vagy. Ezt a fogoly létet önként választjuk.

Mi van, ha a másik ezt utálja?

Az is előfordulhat, hogy partnerünk a heves vágy e kifejezési módját nem értékeli, így kínos pillanatokat él át akkor, amikor harapásokra és újabb karmolásokra kerül sor. Mindaddig, amíg az egyik fél nincs tisztában a vágyaival, és nem tudja magát feloldani a szexben, állandó problémája lehet a harapásokból és karmolásokból. Ezért is jó, ha igazán őszintén viselkedünk egymással, és lelkileg is ráhangolódnunk a másikra, hiszen ha megvan a szikra, a kölcsönös vonzódás, akkor az egymás iránti vágyban, közös forró helyzetekben beleférnek a kisebb fájdalmak. Mindehhez tudni kell érezni a másikat, hiszen a lélegzésből, tekintetből, a mimikából és az illatokból tudhatjuk, mire, hogyan reagál. A kölcsönösség nagyon fontos, így ha odafigyelünk a másikra, nem lesz probléma a karmolás vagy harapás, tudni fogjuk, meddig mehetünk el, és a kölcsönös adok-kapok játékban akár vadulhatunk is. 

A Káma-szútrában is megírták

A Káma-szútra számtalan lehetőséget felkínál a szeretkezésre, csak bírjuk azt hajlékonysággal és szusszal. Többek közt sorra veszik az öleléseket, a csókokat és harapásokat, akár csípéseket és karmolásokat is, sőt, egészen az ütésekig merészkedik. Ezek részletes leírásával káprázatos élményekhez juttathatjuk partnerünket, és megtudhatjuk, hogy a fogak és az ajkak hogyan hatnak a testre, és milyen formákat öltenek azon. Érdemes elolvasni és újabb ötletekkel gazdagítani a szerelmeskedést, vagy akár minden csókot, mert segíthet megtalálni a test, szellem és lélek közti egyensúlyt.

Ez szadizmus és mazochizmus?

A fájdalom a szenvedély hevében kellemes is lehet, és akár egészen extrém dolgokat is kihozhatunk egymásból. A harapás és a karmolás tud nagyon fájó is lenni, ettől eltekintve ez még nem minősül a szado-mazo szeretkezésnek, ahogy a szorítás és préselés sem, mert az SM szexben a direkt fájdalmat élvezik (tűszúrásokat a nemi szerven, vagy hereszorítóban a makk nádpálcával való verését például) míg a harapások és karmolások esetében a hangsúly azon van, mennyire óhajtjuk a másikat magunkévá tenni.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások