Közösség

Dugással ünnepelt siker

2580

Még be sem iktatták az Egyesült Államok új elnökét, de szakértők máris kész tényként kezelik, hogy a szavazás éjszakájának kilencedik hónapfordulóján gyermekhullás várható, mivel az amerikai lakosság igen nagy százaléka ünnepelte egy kis összebújással Obama sikerét. Yes, we can - mondják a megkérdezettek, s úgy tűnik, a férfiak potenciálja az egekbe szökkent a választási eredmények hatására, azon az ünnepi éjszakán.

Az Obama baby kifejezést már az urbandictionary.com is jegyzi, s pszichológusok is nyilatkozatra kényszerültek a témában, álláspontjuk szerint a szélsőségesen kihegyezett emóciók, legyenek azok negatívak vagy pozitívak, hajlamosak az embereket a szexualitásban való egyesülés vágya felé löködni. A negatív pólust számtalan filmjelenet bemutatta már, a "csak érezni akarom, hogy még élek" - szófordulattal, s bizonyára mi is tapasztaltuk már a vigasztaló vagy ünneplő szex örömeit.

De hogy egy választási siker hozza össze egy kis padlón hempergésre az állampolgárokat, mindenképpen furcsa, legalábbis nekünk itt mindenféleképpen, még akkor is, ha elhisszük, értjük, tudjuk, ez egy történelmi pillanat volt. Te szexeltél már hasonló indíttatásból?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások