HotCot

Minőségi fétisbuli a fővárosban

2582

November 14-én, pénteken fenekestül forgatjuk fel a budapesti éjszakát -gyere és légy Te is a részese a formabontó és bontva formáló estének! A New York-i éjszaka ismert arcaival találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a Room Service nyitóbulijára, az Ó u. 4-be. Andre J, Jun Nakayama extravagáns performanszára épp olyan biztonsággal számíthatunk péntek este, mint a pornósztár Chris Rockaway és Jason Preston (a Vuitton világmárka tervezőjének barátja) társaságára. Mindemellett híres és hírhedt hazai személyiségek megjelenésére is számíthatunk!

Mire számíthatsz a Room Service partyn?

Az előadások alapja a fantázia és a valóság meghökkentő kereszteződése. A fetish-t most teljesen új oldaláról mutatjuk be: performansz művészet, zene, önkifejezés, kivetkőzés és belevetés, divat, underground és mindezek keverése, összemosása, vegyítése, sűrítése és hígítása. Egy hely, ahol láthatsz és láthatnak, ahol flörtölhetsz és felszabadulhatsz. A középpontban a divat, amit Te, Ő, Mi diktálunk, alakítunk, az extravagancia, aminek a határai ismeretlen messzeségekig tágulnak. Mostantól úgy bulizhatsz, ahogy az igazi New York-i underground szcéna személyiségei: a stílusodon keresztül is kifejezve önmagad. Ezen emberek eklektikus egyvelege kulcsfontosságú és meghatározó - a magyar közönség felé ezzel egy régi adósságot készülünk most leróni, nagyon kellett már az effajta vizuális élményekben is tobzódó multikulti, zenés és táncos felszabadulás! A Room Service mottója, ami zárt ajtók mögött történik, az ott is marad! Bármi kérdés afelől, hogy a klub hogyan néz ki, és mi várható - nem beszélhetsz! Hogy miért? Mert aláírtál egy titkos szerződést azzal, hogy beléptél!

Egyenesen New York-ból, az elegánsan későknek... biztosítjuk azt a hangulatot, amely megváltoztatja majd az éjszakai életet.

S hogy mindezt még izgalmasabbá tegyük: A bejáratnál regisztráltak között egyhetes New York-i utazást sorsolunk ki, 1 hét Jason Prestonnal, New York legnevesebb klubjaiba VIP vendégként!

http://roomserviceatthedungeon.blogspot.com/

Kapunyitás:
23 óra

Line up DJs:
Andre & Mick (Hairy)

Belépő: 1500 HUF

Cím:
DUNGEON
V. Ó u. 4.

Ha kimaradsz, lemaradsz!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások