Divat

Zippzár a nyakadban

2555

A kortárs képzőművészek hatalmas újítók rengeteg fantáziával, ilyen az amerikai Kate Cusack ékszertervező is, aki csodálatos és ötletes kiegészítőket készít húzózárból, zippzárból.

Kate 2001-ben szerezte diplomáját a  Maryland Institute College of Art-on, később meghökkentő fejfedőket készített - ezeket a honlapján megnézhetitek -, majd visszatért szülővárosába New Yorkba. New Yorkban szabadúszó divattervezőként és kirakatrendezőként dolgozott, de készített kosztümöket Broadway és Disney produkciókhoz is.

Manapság zippzárokból készített nyakláncai, kitűzői a legnépszerűbbek. Kate blogjából azt is megtudtam, hogy egy eseményen a New York Times riportere, Melena Ryzik egy zippzáros nyakláncot viselve pózol Karl Lagerfeld mellett.

A nyakláncok mind egyediek és kézzel készülnek, nincsen két egyforma, éppen ezért az áruk is borsos, négyszáz és ezer dollár között változhat mérettől és bonyolultságtól függően. Online vásárolhattok a tervezőnő zippzáras virágjából, amely mindösszesen nyolcvanöt dollár, vagy a képekből inspirációt merítve lehet otthon próbálkozni!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások