Divat

Körkötött csősálak

2548

Már tavaly is lehetett néhány emberen látni, de idén télen biztosan még többen fognak körkötöttcsősálakat hordani, mert igazán eredeti és praktikus. Ha beírjuk a gugliba, hogy csősál, akkor nem éppen divattal kapcsolatos találatokat kapunk, hanem a Honvédelmi Minisztérium egy beszerzési pályázatát - több ezer csősálról -, és military boltok kínálatát nézhetjük meg. Persze nem a katonai zöld csősálak divatja van fellendülőben, hanem a vastag fonalból kötött vidám színű daraboké, amelyeknek csak a kialakítása hasonlít a katonák ruhadarabjához, de annál sokkal, de sokkal sikkesebb!

Én a fekete, jó vastag fonalból készül csősálamat még tavaly Düsseldorfban vettem, mivel akkor még itthon sajnos nem találtam egyetlen boltban sem. Információim szerint idén már a Sisley-ben, de például a H&M-ben is lőhetünk csősálat. Sok külföldi ruhamárka is kollekciójában is, például a Kookai 2008/2009-es őszi-téli szezonra szánt szettjei között is megtalálható.

A street fashionben is jelen vannak ezek a különleges csősálak, és számos helyen kaphatóak az interneten is, például itt és itt is. Persze ha van türelmed, kézügyességed, és nem utolsó sorban tudsz kötni, akkor igen egyszerűen elkészítheted a sajátodat, a neked tetsző színben, abból tényleg csak az az egyetlen egy lesz!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások